• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHm!slivost v cz i jinde
    GIO
    GIO --- ---
    PTACOPYSK: taky, ale neodcervovat, nebo odcervovat vsechno. proste nejvic mi vadi ta radiklizace na uprednostnovani jedineho druhu.
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    GIO: ano myslivci to hradi ze sve kapsy, stejne jako krmeni atd.
    GIO
    GIO --- ---
    PTACOPYSK: jo welfare ale musi byt nastavena tak aby se i ten pes moh nekde bez rizika zastreleni probehnout a kocka mohla vylezt na strom aniz by ji zelenej sestrelil, ze lovi ptaky. to je tez welfare
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    GIO: anebo odstrelovat jeste o neco vic a odcervovat, ne?
    GIO
    GIO --- ---
    KENJIRO: nevim proc,)) ty to snad hradis z vlastni kapsy?
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    GIO: strilet ne, ale trestat majitele ano (pokud s tim nehodlaji nic udelat, chapu ze i vycviceny pes se nekdy uplne neudrzi) .... myslivost je taky o welfare zvere ... proto se taky buduji napriklad remizky atd.
    GIO
    GIO --- ---
    PTACOPYSK: no dyt, odstreluj, neodcervuj, furt dokola tohleto.))
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    GIO: No počkej, jaké BUDEM? Copak myslivci určují, která zvířata se smějí odčervovat a která ne? Nikdo Ti nebrání přiložit ruku k dílu a pustit se do odčervování těch zvířátek, která jsou podle Tebe zanedbávaná.
    GIO
    GIO --- ---
    PTACOPYSK: jo a abych enzapomnela, ony se treba dost vyrazne lisis statistiky samotnych myslivcu a ochr.organizaci, ktere se tim zabyvaji. hadej, komu verim ja.)
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    GIO: no, stejne jako treba ty lisky, ne? a mne ten odstrel pripada proste humannejsi ....
    GIO
    GIO --- ---
    PTACOPYSK: praveze neda, tk odcervues jen to c jis(ja vim ty treba ne, mluvim za organizaci) jako tohe se samozrejmepochopit da, ale je to proste kokotina a to mi nikdo nevymluvi.
    GIO
    GIO --- ---
    KENJIRO: fajn, tak ale nestrilejte psy za to, ze yt srny treba obcas prozenou:)) jasny?) to tim myslim. nesourode nastavene mantinely toho co je a co neni spravne.
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    no ja klidne budu odcervovat celou zemekouli, pokud mi na to nekdo da financni prostredky ... ale asi neda
    GIO
    GIO --- ---
    PTACOPYSK: jasny, tak vez, ze srnci je opravdu vyrazne premnozenym druhem, z hlediska celeho uzemi republiky.
    GIO
    GIO --- ---
    KENJIRO: jo vysvetleni to je, ale uznej, ze je to proste pitomost.)cloveci samolibost urcit si koho teda pred parazity branit budem a koho ne.)
    to je jak rath a poplatky skoro.)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    GIO: Hele, jak už jsem napsal, žijeme ve svobodné zemi. My odčervujeme srny. Ty si odčervuj co chceš :-)
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    GIO: ne, statistiku moc neznam, protoze jsem sice myslivec, ale jen par mesicu ... ani ji nepotrebuju znat, protoze kolik ceho se lovi, urcuje hospodar ... samozrejme to neznamena, ze bych se o to nemela zajimat, ale vsechno ma svuj cas, ne?
    GIO
    GIO --- ---
    coz je ale v myslivosti caste, viz treba samotna kategorie skodna, povazovani psa v honitbe za katastrofu, stirleni kocek 200 m od poslednich obydlenych bduov, a tak... to uz sice, ac nerada, micham jabka s hruskama, ale pro priklad je to dobry. ta kocka, kterou myslivec zastreli jako skodnou, je treba jedina kamaradka nejake vesnicke babicky.. proste nic neni cernobile. jako to, ze srnkam odcervovadlo dam a lasici ne, jasnejsi?
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    GIO: No vidíš, tak jsem Ti to vysvětlil, a jestli Ti to vysvětlení nestačí, tak to máš prostě smůlu ... protože to zůstane tak.
    GIO
    GIO --- ---
    KENJIRO: pro mne samozrejme lepsi. nelibi se mi na tom to uprednostnovani jednoho pred druhym.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam