• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHm!slivost v cz i jinde
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    ja myslim ze to dneska ukoncime a pujdem se vsichni projit nekam ven :o)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    GIO, ANABEL_LEE, PTACOPYSK: Já bych hlavně řekl, že jestli pro vás je přesný termín důležitý, tak pro mne prostě ne :-)
    GIO
    GIO --- ---
    ježišmarjáá:))
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    ANABEL_LEE: no ja myslim ze to je i o frekvenci, ne? stejne jako kdyzsi nekdo zapali dve cigara rocne, tak je u mne nekurak
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    GIO: Ne, jen doplňuju :-)

OK, tak jsme si ujasnili, jak je to se mnou a masem :-) všichni spokojeni? ještě má někdo nějaké připomínky?
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    KENJIRO: hele, bud maso nejis a jsi vegetarian, anebo ho jis a vegetarian nejsi, na tom neni co nepochopit, o frekvenci pojidani tento termin nehovori, ale nechme to
    GIO
    GIO --- ---
    a jeste se mazes.)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    ANABEL_LEE: Ano. To mimo jiné znamená, že jím maso tak jednou dvakrát do roka, takže zas taková nadsázka to není :-)
    GIO
    GIO --- ---
    to jest nejsi vegetarian.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    KENJIRO: takze jis zverinu a rikas si vegetarian, no aspon vim jak tebou prezentovane terminy do budoucna brat, s hodne velkou nadsazkou :)
    GIO
    GIO --- ---
    :-)
    nojono, blby povedomi o cele organizaci vrha spatne svetlo i na mile jednotlivce.
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    jinak treba nase honitba je primestska, z casti dokonce na uzemi Prahy, psa tu ma skoro kazdej, takze lidi se psama se snazime aspon odkazat do mist, kde jejich pritomnost tolik nevadi ... nicmene potkame treba pejskare, rekneme mu treba, at nechodi tim a tim smerem, ze tam jsou prave prasata (coz je potencialne pro psa treba nebezpecne) a misto aby byl rad, tak nas posle do ***
    GIO
    GIO --- ---
    jako moji psi strasne radi behaj spolu, v kruzich docela velkych, a jelikoz se bojim, fut je chudaky privolavam...
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    GIO: tak ti myslim to, ze na jare nepujdu treba vojteskovym polem, ale po louce, polni ceste atd., psa si drzim relativne blizko sebe ...
    GIO
    GIO --- ---
    treba by prospela obecne mnohem sirsi povedomost o zivote v lese a jeho zakonitostech, ale to by to lidi obecne muselo zajimat.
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    GIO: ale jak rikam, pokud to bude technicky snadne a nekdo mi na to prispeje, klidne odcervim cely les .... pokud ne, tak si odcervim aspon ty srnky, ktere chovam a lovim (a dam je treba nekomu, aby je sned)
    GIO
    GIO --- ---
    PTACOPYSK: uprimne, kolik lidi vi, ze chodi "do zvere"...

ja chodim se psy ven do honitby temer denne, a uprimne, kdyz mi jednou za rok neco prozenou, protoze je urve pes, co je u nas na navsteve, nevidim v tom nic trestuhodneho. ale blizko pana je strasne siroky pojem treba. a uz mame problem, zejo. ale ten uz se tu resil tolikrat, ze to snad ani nebudem nacinat.
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    GIO: tak to uz je asi jen o nazoru, ja z toho tezkou hlavu nemam ...
    GIO
    GIO --- ---
    PTACOPYSK: aha, takze to vlastne chapu dobre, uz od zacatku, ocervuji si to, protoze to pak ji. a vubec jejich oblibene zvire je srnka, tak ji dcervujou, a vubec jim nevadi, ze na starosti maji cely les, nejenom srnky.)
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    GIO: no vsak, ja nenamitam nic proti psum v honitbe, pokud jsou poslusni a blizko pana (a nechodi se s nima zbytecne do zvere v dobe hnizdeni atd.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam