• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHm!slivost v cz i jinde
    GIO
    GIO --- ---
    jojo gio je pro vas obecne proste evidentne orisek,)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    ANABEL_LEE: Bez problému, nadhoď konkrétní otázku. Gio napsala jen "nestačím se divit", na to nic odpovědět nejde.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    KENJIRO: tak jsem teda druhy clovek, ktery te zada, at nepredkladas argumenty gio, a predlozis je nam
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Podstata věci spočívá v tom, že GIO nenávidí zbraně, a tato nenávist je pro ni očividně důležitější než logika i fakta (soudě podle toho, že obojí prostě odmítá), proto nemá smysl jí tyto argumenty předkládat - taková diskuse by byla zcela bezpředmětná.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    KENJIRO: tak povidej
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    ANABEL_LEE: Tam nebylo "dup nožičkou". Tam byl povzdech.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    KENJIRO: di si dat zverinu prosimte :) ne, neunikla (dup nozickou)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    GIO: Ne, neunikla.
    GIO
    GIO --- ---
    slovickareni.. podstata ti unikla, opet..
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    GIO: Ale já jsem ti to nenutil, pouze jsem ti to nabízel. Nechceš - nevadí.
    GIO
    GIO --- ---
    toto je auditko o myslivosti, ne o civilni obrane, ze sem tahate tema zamerene na deti a zbrane je sice trosku k tematu, ale ted uz jsme od nej opravdu velmi daleko. zbytecna snaha nekoho, kdo miluje zbrane a je jimi posedly,nutit nekoho, kdo nesnasi zbrane, jej pochopit.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    GIO: Jistě. Mohl bych Ti to vysvětlit pomocí logiky podložené fakty. Ale k tomu by bylo třeba, abys tomu naslouchala a přemýšlela o tom. Pokud zakládáš svůj názor na nenávisti ke zbraním, tak chápu, že nějaké vysvětlování nemá smysl.
    GIO
    GIO --- ---
    ANABEL_LEE: i tak se to da vysvetlovat. kazdopadne je to hnus. kor s detma.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    GIO: prijde mi to jako zbranova obsese. amici to treba maji hodne, s nema nema cenu se o tom bavit, kor kdyz jsou napriklad z texasu :)
    GIO
    GIO --- ---
    KENJIRO: co chces prosimte na tomhle chorobnemprosazovanio zbrani vysvetlovat nekomu, kdo zbrane nenavidi, z duse....
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    GIO: Možná kdybys blíže specifikovala, co nechápeš, dokázali bychom Ti to vysvětlit.
    GIO
    GIO --- ---
    JACHYMKO: ???
    no ja se nestacim divit.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    PIKSE: Ne, je to americká statistika, a v angličtině se pojmem "gun" označují zbraně na střelný prach
    LUCKILL
    LUCKILL --- ---
    PIKSE: pifku myslim jako flintu, pusku, raketomet-strelnou zbran ;) ne jako hejblou žluč ;))) hi hi hi, ale celkove zbrane mi pripadaji zbytecny-jdou velmi snadno zneuzit...

Pockej, vypnout jako zobrazeni imgs z hlavicky v jedne diskuzi? To nevim ze jde...
    diky

pláču, pač jsem plačka...
    LUCKILL
    LUCKILL --- ---
    pane řídící, zmenši prosim to zahlaví, je opravdu zbytečný furt rollovat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam