• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHm!slivost v cz i jinde
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    PIKSE: No já ti nevím. Většinou se tady ozývají hlasy typu "no jo, s flintama, to machrujou, ale chtěl bych je vidět, jak by šli na prase s oštěpem" S vámi je prostě těžké se dohodnout :-)
    BUXIE
    BUXIE --- ---
    Už jednou jsme narazili na problematiku holubů ve městech, takže tady malé info z netu. Pokud vím odlov holubů se provádí i v Praze a jiných městech. A díky za ně....jen kdyby je lidé nekrmili....

25.1.2009 - stejně jako minulou sobotu, i včera jsme byli pozváni na mimořádný odstřel z důvodu snížení stavů zdivočelých městských holubů v Brně, který probíhal na zemědělských budovách v okrajových částech města. Samozřejmě tam nesměly chybět naše psí pomocnice. Přestože se nejednalo o klasickou formu lovu, byly obě moc šikovné a dělaly s radostí vše, co se od nich očekávalo. Všichni ulovení holubi jsou odevzdáváni na vyšetření, které bohužel opakovaně potvrzuje, že přes 90% jedinců jsou nositelé nakažlivých onemocnění, přenosných na člověka.
    TSOH
    TSOH --- ---
    vcelku zajímavý příbeh... jezdit se chlubit s hlavou zvířete do hospody.....

Další významnou událost jsme zaznamenali krátce před vydáním tohoto čísla. Ve čtvrtek 3. listopadu v noci trefil zanícený myslivec a známý chotěbořský zubař dr. Vlado Myjavec parádního kňoura. Druhý den se jím přišel pochlubit, ovšem pouze s jeho hlavou, jíž myslivci říkají palice.

Kňour to musel být parádní, neboť jeho palici sotva nesl, tak byla veliká. Pro fotografování ji nám musel trochu naaranžovat.

Je dobře vidět značnou velikost úlovku. Palice je poněkud větší než Harryho hlava, nechtěli bychom před takovým kňourem stanout na poli osamoceni. Měl totiž 110 kg živé váhy! Rozhodně jsme střelci nezáviděli, že s ním byl v noci sám.

http://harry.ichotebor.cz/harry/rubriky/spolecnost.htm
    TSOH
    TSOH --- ---

že by zas nějakej další výletník ze západu ?

http://www.ogttx.com/wallofshame.cfm

TSOH
    TSOH --- ---
    PIKSE: co tě nemá ! zvěř se sčítá až po akci...
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    PIKSE: probiha to uplne stejne jako hon na drobnou zver, akorat se nestrili, ale pocet kusu, ktere kdo kde spatri se hlasi hospodari a ten si to zapisuje. Zrovna zitra jdu scitat :)
    TSOH
    TSOH --- ---
    PIKSE: co teda musim přiznat je to, že když tohle vidim tak k těm lidem cejtim strašnou nenávist...
    TSOH
    TSOH --- ---
    chlapeček vopatlanej krví zde již asi byl co ? odkud asi čerpá inspiraci ?

zajímavý transport úlovku...

TSOH
    TSOH --- ---
    PIKSE: šílený... společnost je prostě zvrhlá...
    LUCKILL
    LUCKILL --- ---
    JACHYMKO: hodne stesti... pokud se to semele a ty zacnes tasit jakoukoliv zbran a pokud jses v konfliktu s vice jak jednim clovekem, je zbran kolikrat dosti pritezkavajici okolnost,,, nejenom ze muzes soupere zmasit vic nez ses vybal a zabrucet si, nebo rozhodit psychiku na celej zivot, ale taky se zbran muze rychle objevit v rukou nepritele ;), kterej uz je takhle pekne nazhavenej ze sis dovolil neco vytahnout, protoze ruku na srdce, dost casto utoci lidi co si nehrajou na spider mana, ale delaj to bezne...

esi chces bejt klidnejsi, kup si peprak, chod na sebeobranu, nebud drzej, anebo rychle utikej, ale zbran mezi lidma?

Nehlede na to ze v techto situacich clovek zkratuje rychle-ver tomu ze rozbita drzka je lepsi, nez postrelenej/vykuchanej clovek... teda mimo nacka, esi si lovec lebek tak ti jeste neco sezenu ;)
    GIO
    GIO --- ---
    JACHYMKO: byla jsem dite. za komancu, ne neudala.) vedela.)

a nech anabel bejt, jsou to zbytecny kecy tohleto. uplne.
    plne souhlasim s tim, ze chodim po svete aniz bych neustala resila, dko me azstreli, protoze s takovym pocitem se podle me dobre zit neda.
    FNUKII
    FNUKII --- ---
    JACHYMKO: nás sluníčkový hc vegany baví tě vytáčet a dělat z tebe krvelačnou bestii
    DISLARA
    DISLARA --- ---
    JACHYMKO: nahodou do ruky zbran? celou dobu mi prijde, ze chodis (plazis se) denne ozbrojen po zuby a to mi moc jako nahoda neprijde...s tim povrazdenim jsem to myslela tak, ze kdyz tady nikdo dezbyde, tak nebude zadna moznost toho, ze te nekdo napadne...predpokladany vyvoj tvy paranoi
    nerikam, ze kazdej, kdo si maze maslo na chleba nozem je vrah, ale prijde mi to s dennim nosenim zbrani oprvadu hloupe a tahle debata uz opravdu dela nevim kolikate kolo...
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    JACHYMKO: ja o tomhle vubec neuvazuju, nechodim po svete s tim, ze koukam, kde na me kdo ciha, treba budu mluvit jinak az me nekdo napadne, poridim si bouchacku, a budu prohlasovat jak jsem kryta, ale do te doby mam nazor jaky jsem popsala nize a nechci se furt tocit dokola, sorry
    TSOH
    TSOH --- ---
    JACHYMKO: hele fat te to ještě baví rozebírat ?
    (na sebeobranu je jednoznačne nejlepší nepotkat ozbrojeneho debila...).
    DISLARA
    DISLARA --- ---
    JACHYMKO: jenze, kdyz vidim nekoho se zbrani, tak predpokladam, ze je to nasilna povaha a klidne ji pouzije i proti mne,kdyby to tak mel brat kazdej, tak budem mit zbran v ruce vsichni a pro jistotu se tady povrazdime navzajem..take moznost, co?
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    JACHYMKO: ja se ti zase snazim vysvetlit, ze lidi si vybiraji nastroje podle toho, jaci jsou, ale to je fuk, kaslu na to, je to debata ktera se porad toci dokola, pro tebe jsou pistole zda se nezbytnost, pro me vec opovrzenihodna
    DISLARA
    DISLARA --- ---
    JACHYMKO: nebo treba spachtli, co?
    vis, kolik slusnych lidi nekomu ublizilo? proste mi neprijde clovek s nozem duveryhodnej ani na to, ze bych vedle nej mela sedet v autobuse...
    a to jako chodis po ulici s nozem, koukas, kdo te napadne a kdyz nejni po ruce nuz, tak ho sejmes autem nebo sroubovakem? ... to je sileny!!!
    TSOH
    TSOH --- ---
    se vždycky divim ze se najdou jedinci a jedou si furt tu svou lajnu v mysli... neochota přijmout jinej nazor... zamyslet se...

umite si vubec predstavit kolik je zde firem, ktere se živěj jenom tim, že v lidech vytvářej nové a stále nové potřeby ? naštěstí jsou i lidi, kteří tohle ,,vidí,, ...
    ---------------------------------------------------------------
    od bouchačky přejít k šroubováku... to je opravdu reakce žáka z oslovské lavice někde ve zvláštní ZŠ... nic ve zlem tedy...

ještě bych doplnil - bouchačka, pás, helma a plazení se... co kdybys uklouznu a něco si udělal... když vidíš zbraň ve šroubováku tak je nepřípustné abys chodil vzpřímen...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam