GIO: Inu, GIO, já se spíš PTACOPYSK divím, že se s tebou vůbec hádá. Podívej se na to taky z našeho pohledu - nemyslím tím z pohledu myslivců obecně, ale nás, jak jsme tady. Neustále nám tu někdo předhazuje a nadává nám za něco,
co nikdo z nás nedělá - nikdo z nás, jak tu jsme, nestřílí psy, netráví je, nevyhrožuje nikomu zbraní, nezakazuje nikomu chodit do lesa atd.
Přesto nám ty a tobě podobní neustále předhazují, že jsme za to zodpovědní a co s tím jako uděláme a proč to už není hotové? Což je asi taková demence, jako kdybych ti předhazoval, že tamhle nějaký idiot nechal pobíhat pitbula, který pak pokousal dítě a jestli se za to nestydíš a co s tím budeš dělat, když jsi za to taky zodpovědná - no jsi přece majitelka psa, nebo ne?
Ne, nejsem spokojený s tím, co dělají někteří myslivci, ale nejsem za to odpovědný, protože to dělají
oni, ne já - rač si ten rozdíl zapsat za uši, říká se tomu "osobní odpovědnost". Přesto se z vlastní dobré vůle a dobrovolně snažím tyhle věci změnit - mimo jiné i kvůli lidem, co myslivci nejsou, jako třeba ty - ale když to jde pomalu a těžko a navíc jediné, co za to člověk od lidí jako ty a paní Bočková a vám podobné uslyší, je kritika a nadávky, tak se potom div, že občas začínám mít tendenci brát to stylem "mně to nevadí a vy si naserte".
Takže až příště potkáš myslivce, který ti udělá něco, co se ti nelíbí, zkus v sobě najít kousek páteře a oplatit to
jemu - protože držet ustrašeně hubu a pak si na internetu vylévat vztek na náhradních terčích je pěkně zbabělé.
P.S. A kromě páteře by neškodilo najít i kousek mozku - ne všechno se musí řešit přes policii. Metoda "regulace myslivosti" paní Bočkové se mi velmi líbila a smekám klobouk před její chytrostí :-)