• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHm!slivost v cz i jinde
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    JACHYMKO:

BLAF:

No, já vám nevím. Střílet po odjíždějícím autě kvůli pár kusům železného šrotu...no, v právu asi byl, ale já bych se na jeho místě spokojil s varovným výstřelem.
    BLAF
    BLAF --- ---
    Divka prokazala svou nemoudrost mimo jine tim, ze se misto kryti koukala, odkud co lita :)
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    Myslivec vystřelil dívce oko poté, co u něj s partou kradla – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/krimi/183956-myslivec-vystrelil-divce-oko-pote-co-u-nej-s-partou-kradla.html
    TBK
    TBK --- ---
    Zástupce místního mysliveckého sdružení Miloš Huml kategoricky odmítl, že by past nastražili myslivci. „To vylučuji. Spíš to chce někdo na nás hodit a uškodit nám.
    http://www.novinky.cz/krimi/183195-jestrab-se-chytil-do-zelez-u-bazantnice-patrici-myslivcum.html

tak kdo z vas to byl? kdo chtel takto zakerne uskodit a ocernit mirumilovny myslivce? :)
    GIO
    GIO --- ---
    MAESTRO_007: on se tu nekdo pohorsuje nad lovenim zvirat?
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    MAESTRO_007: tahle možnost tam není, protože existenci takového názoru autor ankety vůbec nepředpokládá :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    v ankete mi chybi moznost "nejsem myslivec a nic proti nim nemam"
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    by me zajimalo kolik lidi z tech co se tady pohorsuji nad lovenim zvirat jsou aspon vegetariani....
    BUXIE
    BUXIE --- ---
    GIO
    GIO --- ---
    BRUKEV: no, dikybohu, ze ti lide nejsou ma rodina.)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Unbook, tohle je rodinná tlachárna pro šest lidí:)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    BLAF: A kdyby to náhodou nechápal, jistě bys mu rád nechal svůj názor "vysvětlit" znovu a znovu...:-)
    GIO
    GIO --- ---
    LOJZIKOVO: ochranarka ceho, smim li se ptat? ja proti lovu srnek, jelenu prasat a pod nic nemam. vadi mi zcela jine veci.

a co se deti a zbrani tyce, na to mam velmi vyhraneny nazor, proste detem do ruky nepatri, ani nepatri deti na mista, kde se strili, jako by tech cernych kronik ohledne myslivcu a jejich ratolesti nebylo azaz. ale ze bych detem tvrdila, ze se maso ziskava z mrazaku, no, je videt, jak ten internet zkresluje, v realu by si to nikdo z vas o ne nemyslel, to se vsadim.
    BLAF
    BLAF --- ---
    KENJIRO: Tomu vytecnikovi by jiste bylo jasne, za co dostal :)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    BLAF: Z pohledu udílejícího je v tom jistě velký rozdíl :-)
    BLAF
    BLAF --- ---
    KENJIRO: Sic, jsem srab.

KENJIRO: Ty hovoris o zmlaceni, ja o vychovnem profackovani :)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    BLAF: já se na to zase díval z pozice člověka, který udělá vcelku neškodný vtip a někdo ho za to chce zmlátit (nebo nechat zmlátit, v tom zas takový rozdíl nevidím) ;-)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    BLAF: Ergo nikoli "považuji to za neuctivé, tak ho zbiju", ale "považuji to za neuctivé, proto chci, aby ho za mne měl někdo zbil"?
    BLAF
    BLAF --- ---
    KENJIRO: Puskou me ohrozujici myslivec s kachnou v poklopci je znacne surrealisticka predstava :)
    Kazdopadne muj prispevek byl psan z pozice soudni, nikoli vykonne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam