• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHm!slivost v cz i jinde
    GIO
    GIO --- ---
    ANABEL_LEE: kdyby jenom srn, ale i prasat. v krizatkach uz je pry maj primo ve vesnici.
    GIO
    GIO --- ---
    hlavne, ze detem na prednasku pribalili mrtvolky skodne. aby vedely!
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    a mimochodem, letos tu je zas srn, opravdu mi neprijde normalni aby z kazdeho remizu vycvalalo osm srn, a kdyz prijedu k dalsimu, situace se opakuje...
    GIO
    GIO --- ---
    ale on kenjiro neni myslivec, on ma jenom rad zbrane a rad strili. takze ON nam sve hodnoty prece necpe...

ad absurdum. tohleto.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    KENJIRO: to vis ze ne :) na to si vzpomenu az zas potkam nakyho myslivce a bude do me prudit.. a nasleduje debata ad nauseam...
    TSOH
    TSOH --- ---
    TSOH: a zde to na co jsem odpovídal a smazal jsi to...

KENJIRO --- 10:42:54 14.12.2009
    ANABEL_LEE: Jistě tedy také uznáváš, že Ty nemáš právo přikazovat druhým, jak mají vychovávat své.
    TSOH
    TSOH --- ---
    KENJIRO: tys to patrně zas nepochopil... teď řešíme, že někdo cizí vychovává tvé děti... seznamuje je s něčím s čim nesouhlasíš a nikdo se tě neptá...
    KENJIRO: co znamená to MY... ? díval ses pozorně na ty fotografie ? (na většího vymaštěnce jsem fakt dlouho nenarazil... fakt síla..)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    ANABEL_LEE: Jen jsem Tě chtěl ujistit, že MY své hodnoty nikomu cpát nehodláme :-)
    GIO
    GIO --- ---
    ANABEL_LEE:

chtela jsem napsat to same, mi nekdo ve skole/skolce seznamovat deti se zbrani, tak si ho osobne podam.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    KENJIRO: jiste, to je ale hodnotny prispevek k diskuzi :)

TSOH: no jestli zjistim ze moje decko nekdo uci zachazet se zbrani tak ho zakousnu
    TSOH
    TSOH --- ---
    KENJIRO: a myslíš si, že má někdo cizí právo učit děti jak zacházet se zbraní ? (blíže je s tímto seznamovat ?)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    ANABEL_LEE: No, nikdo určitě nemá právo Ti přikazovat, jak máš vychovávat svoje děti.
    GIO
    GIO --- ---
    presne tak.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    ja teda nevim proc by v dnesni dobe nejake dite melo byt pouceno o tom jak se se zbrani zachazi. ma byt pouceno o respektu a opatrnosti a az bude dospele tak at se promezame se zbrani uci, to snad neni gymnastika, aby se v tom musely decka trenovat od tri let... ale pokud se moje dite bude chtit se zbrani ucit tak si nejdriv vyslechne jaky k nim mam ja vztah a pak tipuju to bude radsi tajit .) ale kdyz bude dospele tezko uz s nim neco zmuzu
    TSOH
    TSOH --- ---
    LOJZIKOVO: co jim asi tak může vykládat ? :) obr. č. II
    GIO
    GIO --- ---
    BUXIE: zvraceny je spis tohle.
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    TSOH: a jak muzes vedet co jim ten myslivec vyklada ty chytraku...kenjiro to vystihl asi fakt nejlip...
    TSOH
    TSOH --- ---
    BUXIE: obávám se, že na té fotce o které se zde bavíme ten m!slivec dětem ,nevtiskuje opatrnost a respek vůči zbraním, (viz
    KENJIRO: ), ale vnucuje jim svůj vlastní postoj ... což musím souhlasit jak píšeš - je zvrácené ...
    a jestli Tobě jako matce nevadí, že tvé děti něco podobného v tomto věku musejí absolvovat... tak skutečně smekám klobouk...

BUXIE: ,, zbraň je nástroj jako každý jiný ,, ??? (tedy jedno dítě pošli do houslí a druhé na střelnici... :) ) jedno vím jistě, že tento argumet svému dítěti nikdy neřeknu... pak to na světě vypadá tak jak to vypadá... stačí si jen otevřít noviny...
    a jak zde píše GIO: tak termín ,,odpor ke zbraním,, si myslím je naprosto v pořádku...
    BUXIE
    BUXIE --- ---
    GIO: Ja mam sve zbrane zabezpecene v souladu se zakonem, o to se neboj.

A ad odpor, prijde mi ze Kenjiro to hezky specifikoval. Navic si myslim, ze vnucovat nekomu svuj vlastni postoj je prinejmensim hodne zvracene. Chudaci tvoje deti....az nejake budou pokud nejsou....

konec
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam