• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHm!slivost v cz i jinde
    TSOH
    TSOH --- ---
    CYBERKOTLIK: jedno z mála řešení jak to ubohé dítě zachránit...
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    TSOH: tondu slepicku bych taky povesil a vykuchal, vypada, ze by z nej bylo hodne klobasek
    TSOH
    TSOH --- ---
    k tomu skutečně neni co dodávat...
    http://tondaslepicka.rajce.idnes.cz/Tatka_myslivec/#album
    TSOH
    TSOH --- ---
    Při honu na Benešovsku byl těžce zraněn myslivec – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/krimi/187766-pri-honu-na-benesovsku-byl-tezce-zranen-myslivec.html
    TSOH
    TSOH --- ---
    TSOH
    TSOH --- ---
    také všem lovcům přeji úspěšný rok 2010 .... :)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Všem lovcům i ostatním přeji...

TSOH
    TSOH --- ---
    KENJIRO : jsem netušil, že děláš trochu do muziky.... :)
    http://www.youtube.com/watch?v=xC03hmS1Brk&feature=channel
    GIO
    GIO --- ---
    KENJIRO: nevim proc, ty bys to mel vedet, a pokud na tom trvas, tak do posty. sem to stejne nepatri.
    GIO
    GIO --- ---
    KENJIRO: to si delas legraci, ne? muj nazor je, ze predskolni deti opravdu NEPOTREBUJI veet, jak funguje puska, potazmo co s ni ymlsivci v lese delaj, ty se maji koukat na lisku Bystrousku. uz chapes??

a kriminologie se treba zabyva mimojine typologii pachatelu, treba bys ze snimku toho prednasejiciho nejake zajimave telesne proporce zaznamenal:)))
    (vtip, pokud by ti to nahodou nechtelo dojit)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    A třeba taky napiš, co to teda podle Tebe ta kriminologie je, to by mne fakt zajímalo.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    GIO: V tom případě mne pouč, jak jsi z toho obrázku odhalila, že "do přítomnosti takhle malých dětí taková zbraň nepatří"?
    GIO
    GIO --- ---
    jo vim, jeste neco?
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    GIO: Gio...VÍŠ vůbec, co to je kriminologie?
    TSOH
    TSOH --- ---
    KENJIRO: a asi je ti i dost cizí komunikovat - dávat si lidi do ignor listu jak pises v diskuzi je poněkud zvláštní...
    ----
    nikdo po tobe nechce abys odpovídal když nechces, ale myslim si ze je prinejmensim slusnost si alepon precist jednotlive prispevky v diskuzi... pak treba nedojde k tomu ze obhajujes debatu která se zde vede na základe fotografie, kterou jsi ani nevidel.... popravdě řečeno trochu uvažuju, že s tímhle prístupem si zde jednotlive prispevky budes moci jenom číst.... říkáš si o to sám...

(přepošlete mu to nekdo prosim...)
    GIO
    GIO --- ---
    moment, jako kriminolog/kriminalista bys toho prave z obrazku mel odhalit docela hodne! minimalne to, ze do pritomnosti takhle malych deti takova zbran nepatri, za druhe vystavka trofejnich predmetu jiste neni vhodna jako osvetova latka a nazorna ukazka vyuky biologie ci zoologie, atd atd atd...

(ale jinak to leccos vysvetluje)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    ANABEL_LEE: Zmínil jsem to jako možnost. Nikde jsem neřekl, že to tak určitě bylo - řekl jsem, že pokud by to tak bylo, tak bych to považoval za správné. Studuji kriminologii, což je vědní obor. Způsob uvažování typu "vidím obrázek=mám názor, a dokud mi to někdo nevyvrátí, tak mám pravdu" je mi cizí.

DOUPLE: Na obecné obvinění z absurdity, bez specifikace a zdůvodnění, v čem absurdita spočívá, nelze nic odpovědět.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    KENJIRO: no ja jsem proste skepticka vuci tomu, ze nejakej myslivec dela prednasku stylem bacha zbrane, spis si myslim, ze vykladaji ze timhle se strlil a co se tim strili a proc... ale tak treba nekdo najde video ktere muj predsudek vyvraci :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam