• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHm!slivost v cz i jinde
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    GIO: Nekdo rad vdolky, nekdo holky. Nekdo dlabe kraliky a nekdo treba ty lisky.
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    GIO: třeba to bude tím, že se zajíci by to asi tak dobře nešlo...?
    GIO
    GIO --- ---
    PTACOPYSK: mi je to uplne jedno, ze ji nemas ty, ale s bazantama se to tak bezne dela, tak ze jeste nikoho nenapadlo si primnozit ty ubohe zajice.))
    no nic, ja jdu ven se psama radsi.)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    PTACOPYSK: jak rika gio.. kde berete tu svrchovanou jistotu, ze svym konanim vracite prirodu do rovnovahy?
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    GIO: já žádnout bažantici nemám, krom toho mít bažantnici je v principu podobný, jako když někdo chová bioslepice na maso
    GIO
    GIO --- ---
    PANPREDSEDA: ano, a proto neni potreba lisek, kdyz staci, ze uz na lidske osaceni a krmi zajdou ti kralici.
    GIO
    GIO --- ---
    PTACOPYSK: to mas spatne, to puvodni bylo dobre.
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    GIO: No leda tak, ze na polarni lisce i s chlupama a kostma je IMHO vic masa nez v parcich o stejne hmotnosti.
    ANABEL_LEE: Lisky pravda nejim, ale z tech kraliku co jsem za zivot snedl by uz se par lidi osatilo.
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    GIO: nerovnováha se podporuje lecčím, třeba i zemědělstvím, nebo umělým vymýcením vztekliny
    GIO
    GIO --- ---
    PTACOPYSK:ale ty vis jak to myslim.
    GIO
    GIO --- ---
    PTACOPYSK: a proc si bazanty umele mnozite v bazantnici? a proc to neaplikujete i na ubohe zajicky? jako promin,ale tohle nejsou argumenty, je to fakt padly na hlavu.
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    ANABEL_LEE: pokud máš těch zajíců v honitbě devadesát, tak i kdyby to bylo jen pár zajíčků, může to být problém.
    GIO
    GIO --- ---
    PTACOPYSK: jo, takze podporujete tu nerovnovahu, ano to zni logicky, vskutku.
    GIO
    GIO --- ---
    PTACOPYSK: Můžou. ano, to je to slovo, muzou....
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    ANABEL_LEE: já se věnuju myslivosti, nikdo ti nebrání věnovat se třeba hmyzu, každý dělá něco ..... proč se nenechává všechno být, aby se s tím příroda poprala sama jsem tu už psala dřív, ale vpodstatě jde o to, že příroda už není tak úplně přírodou, ale člověkem uměle pozměněné prostředí, kde se rovnováha sama nevytvoří
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    PTACOPYSK: proc, krome toho ze sezerou par mladych nedostatecne rychlych zajicku?
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    PTACOPYSK: prijde mi az roztomile takhle opecovavat jeden druh zvirete, kdyz ti v remizku kazdorocne mizi dva az tri druhy jineho zvirete, ktere ma ovsem tu smulu ze je treba hmyz, nebo selma, nebo se proste neji... proc se nevenujete vsem zviratum? nebo proc je nenechate vsechny byt, at se s tim poperou samy?

PANPREDSEDA: ty snis pet lisek (to je tak pocet na jeden kozich)?
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    GIO: já jsem tu nepsala, že by se kočky měly (a zejména ty, které něčí jsou) střílet. Jen jsem psala, že kočky můžou být problém.
    GIO
    GIO --- ---
    a jak toto sdeleni souvisi s kozesinou z polarni lisky?
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    GIO: Ale tak kdyz je hlad a nic lepsiho neni tak jim i parky z Lidlu. Tam je toho masa jeste min. ;o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam