• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHm!slivost v cz i jinde
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    GIO: já jsem tu nepsala, že by se kočky měly (a zejména ty, které něčí jsou) střílet. Jen jsem psala, že kočky můžou být problém.
    GIO
    GIO --- ---
    a jak toto sdeleni souvisi s kozesinou z polarni lisky?
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    GIO: Ale tak kdyz je hlad a nic lepsiho neni tak jim i parky z Lidlu. Tam je toho masa jeste min. ;o)
    GIO
    GIO --- ---
    PANPREDSEDA: jsi sam rikal, ze tam moc masa neni.
    GIO
    GIO --- ---
    PTACOPYSK: to byste si meli vyridit s nekym jinym, opet opakuji, ze statisticky bude genocida zajicu zavrazdenych volne pobihajicimi kockami dost marginalni
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    GIO: Jsou tu i vetsi, treba sam pan spravce. ;oP
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    ANABEL_LEE: ze si maji davat vetsi pozor je sice pekne, ale maly zajicek ma teda asi smulu ... i tak ma zajic ted spustu umelych "predatoru", tuhle jsem videla na poli hopkat zajice a za minutu jsem ho videla mrtvyho, protoze se otravail jedem na mysi. Aby nam tu nejaci taky zbyli ....
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    ANABEL_LEE: A kdyz tu lisku snim?
    GIO
    GIO --- ---
    PANPREDSEDA: jsi tu spis za vola.)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    PANPREDSEDA: neco jineho je kozka ze snedeneho kralika a neco jineho kozich z polarni lisky .)
    GIO
    GIO --- ---
    PTACOPYSK: chce se mi napsat no a? ale nebylo by to fer. proste vubec nechapes, ze na to nejsou zadna pravidla, kazda kocka je jina, to je priroda. ze zrovna nase kocky kopiruji temer s presnosti nase pozemky neznamena, ze jine nemohou mit vetsi pole pusobnosti, nebo proste delaji vyjimku z pravidla a toulaji se, protoze je to bavi.

je tu jeste jeden aspekt, kocka se muze neceho leknout, a utikat nespravnym smerem, pak se snadno ztrati a trva ji nekdy i nekolik dni, nez se vrati zpatky, casti ze strachu, casti se fakt umi zatoulat.

hele konec, tohle je cely o tom, ze ja nechapu, proc by se vsechno, co se hejbe a nespada do skatulek krmne druhy, ktere mame radi, melo strilet. tecka. to tim melo byt vsim mysleno. a apeluji na myslivce v tomto auditku, kteri neznaji ani zakladni veci o rozdilech mezi psy a kockami, aby si doplnili zakladni vzdelani, ktere s jejich hobby velice uzce souvisi..
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    GIO: pardoon
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    ANABEL_LEE: Dobra, jdu tu kozku z kralika, ktereho jsme meli nekdy zacatkem tydne k obedu spalit v kotli. Preci nebudu za zhuverileho snoba a uchyla ;o)
    GIO
    GIO --- ---
    ANABEL_LEE: protoze jsou skodna, co se tak blbe ptas
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    GIO: však já teď měla na mysli jen domácí kočky, které něčí jsou.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    PTACOPYSK: pokud bude mit nekdo tak velke hospodarstvi, ze pokryje cele teritorium kocky, tak asi ne, ale pokud ma nekdo malou zahradu a kocka chodi dale, problem muze nastat. proc ze se ty kocky vlastne musi strilet? protoze chodi na zajice? (chce se mi napsat ze dobre zajicum tak kdyz se nechaji chytit od kocek, maji si davat vetsi pozor)
    GIO
    GIO --- ---
    PTACOPYSK: kazda jine. ruzne velke, s vekem se zvetsujici.
    GIO
    GIO --- ---
    PTACOPYSK: cože?? proboha ty vubec nic nechapes! ja jsem nerekla, ze to tak maji vsichni, ale ze domaci kocky maji sve uzemi, za ktere nejdou.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    kozesiny mi v dnesni dobe ustredniho topeni, termopradla a civilizace prijdou jako zhuverila zbytecnost, neco jineho je inuita balici se do kozesin, ale kozichy v civilizaci jsou bud snobarna, nebo uchylarna. IMHO :)
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    GIO: pak by ale nemel byt problem s odstrelem kocek, ktere neci jsou, kdyz je hranice pro odstrel podle zakona 200 metru?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam