• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHm!slivost v cz i jinde
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    ANABEL_LEE: pokusím se :-) (a to myslím vážně)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    KENJIRO: nevzdavej to :)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    ANABEL_LEE: no s tím úmyslem jsem přišel do tohohle klubu, ale to, co jsem tady potkal na té druhé straně...
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    KENJIRO: ja ti nepreju zadne strileni do prdele, ale preju ti abyses v tom soustavnem vzdelavani dostal do bodu kdy budes schopen prohlednout tzv na druhou stranu :)
    TSOH
    TSOH --- ---
    KENJIRO: souhlasím s tebou... do školy by bylo v tvém případě vhodné se vrátit... ale mám na mysli ZŠ ...
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    No, někdo věří, že porozumění lze dosáhnout "střelením do prdele", jiný zas sází na studium problematiky...každému, co jeho jest :-)
    GIO
    GIO --- ---
    ne, prestat "mlit hovna", jak se hezky cesky rika.) a az se budes brodit temi metrovymi zavejemi snehu, ktery pokyva souvisle nasi krajinu po vetsinu roku a myslivci se jim musi kilometry brodit ke krmelcum s pytli posledni zachrany pro zver na zadech, vzpomen si na nas.)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    GIO: a uzřít jedinou pravdu, kterou chápou jen ti vzděláním neposkvrnění :-D
    GIO
    GIO --- ---
    pozor, ono dost veci , co prorokuji, vychazi, nepreju ti pomalou a boletsivou smrt, to ani nahodou, ale mohlo by se ti treba koncne rozsvitit.))
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    GIO: Děkuji, dobrá vílo :-D
    GIO
    GIO --- ---
    KENJIRO: strel se do prdele, to ti preju.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    ANABEL_LEE: no zejména hláškami jako "aby si jelen nevšiml lovce v oranžové vestě, to by musel bejt barvoslepej" nebo "a to vám jako vrány žerou zajíčky?" a podobně. Znáš to, takový ten vnitřní hlásek, co říká "když se nebudeš učit, budeš jako oni" :-)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    KENJIRO: v cim jsme te my vsichni tak inspirovali?
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Mimochodem, byl jsem teď týden v Krkonoších na dovolené, kterou jsem pojal jako přípravu na myslivecké zkoušky - rád bych vám všem poděkoval za neutuchající motivaci, kterou mi poskytujete :-)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    ANABEL_LEE: Milá Anabel, už jsem tady párkrát psal, že "pokus to zkusit" bych uvítal - mít svoji honitbu, velice rád bych vám ji dal na pokusy, samozřejmě oproti podpisu absolutní odpovědnosti za následky.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    GIO: Vůbec. :) Já si narozdíl od otce nemyslím, že les by měl být především bezpečným relaxačním prostředím pro lidi, a uvítal bych v naší přírodě mnohem víc šelem včetně vlků a medvědů. Jednoho méďu jsem slyšel kdysi v Beskydech a byl to docela adrenalin.
    GIO
    GIO --- ---
    nemas s ni nekale umysly ze?.)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    GIO: a máš nějaké zaručené metody, jak na lišku natrefit? Třeba podle denní doby, jaká místa vyhledávají apod.? Tedy, nerad bych ale, aby to pomohlo nějakému zdejšímu myslivci, tak kdyžtak do pošty :)
    GIO
    GIO --- ---
    ECLECTICA: no u nas je lisek docela dost a vidame i mamy s mladyma, tkaze myslivci nastesti nestihaji povrazdit vsechny..jinak je to jak ria anabel skodna, co uz... mocna parlamentni myslivecka lobby stale neni zazehnana..
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    ECLECTICA: äno, ale lisky nejsou zvirata, jsou tzv skodna
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam