• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHm!slivost v cz i jinde
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    STILL_PRIMITIVE: Tou hnusarnou myslis to, ze to zabity zvire se pripravuje ke konzumaci?
    Jinak abych uvedl na pravou miru, nejsem myslivec, jsem ale z vesnice, takze zabit neco mensiho, treba kralika, stahnout ho z kuze a kuchnout, to mi problem necini.
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    PANPREDSEDA: Když je pro tebe pití alkoholu a stavění posedu to samý jako zabít živího tvora a pak s jeho mrtvolou dělat různý hnusárny, prosim. Neudivuje mě že myslivec se na zvěř kouká jak na špalky nabo na lahve :D Ale nediv se že si o tobě pak někdo myslí to, co si lidi z týdle diskuze myslej o myslivcích. ;)
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    PANPREDSEDA: Přesně tak. Je to věc názoru. Myslim, že ten člověk focením tý zvěře nikoho nepoškozuje ani neomezuje. Když ho to baví fotit proč ne, dejme lidem prostor. Mě taky přidou ujetý různý věci, ale když to ty lidi baví proč ne....
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    STILL_PRIMITIVE: No to zas muzou nejakymu zaprisahlymu abstinentovi nebo puritanovi pripadat ujety moje fotky z ruznejch akci a koncertu, kde se chlasta, pari, hraje nahlas hudba (coz, skoda, neni z fotek slyset ;o)) a vubec se tam dejou ruzna zverstva. A fotil jsem i na akcich, z kterejch jsem uplne "na vetvi" nebyl. Proste jsem chtel zachytit svet, jak ho vidim ja.
    Nekomu, kdo se ucastnil stavby posedu, muzou zas pripadat nenormalni vandalove, kteri posedy nici a jeste se u toho foti. Tobe takovahle vec normalni prijde?
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    PANPREDSEDA: Upřímně, nečekal bych že napíšeš něco tak věcnýho bez narážek. Tobě todle příde normální, ale pro mě je focení zvířete zevnitř, vnitřností a stop krve na listí jen důkaz toho že dotyčnej z toho musel bejt uplně hotovej. Chápu že si někdo fotí svoje hobby ale věci co dělám "obvykle" si nefotim, to už musim bejt z toho co udělám fakt "na větvi" abych to cvaknul, a dal na net. Podobně jako u fotek v záhlaví mi to příde zvrácený a přijde mi, že z těch fotek to je "cejtit". Já se nerozčiluju, jen mi to nepříde normální, pozastavim se nad tim a snažim se konzultovat s lidma co to maj v hlavě asi hozený podobně, "proč?" . Nevadí mi fotky mrtvejch zvířat nebo lidí ale musí v tom bejt něco víc ;) Působí to na mě tak že ten člověk si v tom vysloveně libuje, což mi nepříde normální.
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    TSOH: Jo a kdyz jsme u toho vyzadovani odpovedi, nedozvedel jsem se jak je to s tou ALF a Alfem... ;o)
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    TSOH: Ja s odpovedi taky. Protoze nejsou foceny nejaky situace v pohybu, kdy se clovek castecnemu rozmazani fotky neubrani, mohly byt nektere fotky ostrejsi. Ale treba nefotil, resp. nechtel fotit s bleskem, a neudrzel fotak v klidu po dobu otevreni zaverky.
    To, ze si nekdo foti svoje hobby, to mi jako zvlastni neprijde, pokud tim jeho konickem neni pedofilie nebo tak neco. Pokud je zvire uloveno myslivcem v souladu se zakonem, tj. neni loveno do ok, zelez nebo ja nevim ceho a pokud je to zvire zuzitkovano - primarne na maso - nic nenormalniho na to taky nevidim. To, ze se zabita vyvrhuji, to je zcela normalni (zkus par dni nechat nekde nevyvrhnutyho trebas kralika, klidne i v chladu, proste to pak muzes vyhodit), taktez, ze se cast vnitrnosti zuzitkuje. To, ze zvire krvaci pokud je streleno, opet na tom neni nic zvlastniho. Mam pokracovat dal?
    Jeste jak se tady rozciluje pan Primitiv nad tim kusem, kterej je obsypanej mouchama, tak ten podle tech fotek uvazl v ohradniku a posel. Vyfotit si to jako dokumentaci toho, co se muze zvireti stat, na tom nic spatneho neni.
    DEMAN
    DEMAN --- ---
    PTACOPYSK: strilela jsi nekdy na terc tak na 300 metru?
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    TSOH: skoda skoda...ja si ale nezacal tak bud trochu objektivni kocoure..no nic nechame toho kockovani a k veci...

at si na net dava kdo chce co chce a videt mrtvy zvire mi nevadi ..maso jim a klidne se zucastnim nejaky zabijacky nebo vyvrhnu zver stahnu kralika a podobne...takze mi to nevadi ani na fotkach...odpoved staci?
    TSOH
    TSOH --- ---
    PANPREDSEDA: LOJZIKOVO:
    s dotazem jsem to myslel vážně... a zajímá mě jestli vám toto album připadá normální... tak od otázky neutikejte... a na názor PTACOPYSKa a KENJIRA jsem také zvědav...
    LOJZIKOVO: Lojzíku, asi te zklamu... pokud se takto budeš prezentovat v této diskuzi i nadále... tak se zde budeš moci do buduocna jen dívat(číst?)... začínám o tom vážně uvažovat...
    STILL_PRIMITIVE: :)
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    DEMAN: no ja zatim na zadnyho nestrilela ackoli povolenku mam ...
    DEMAN
    DEMAN --- ---
    na jakou nejvetsi vzdalenost jste zastrelili srnce?
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    lol chuderka to psychicky neunesla...njn slabsi jedinci dou z kola ven:-D sem zvedav kdo pude dalsi..jen to tady nesmim moc virit aby todle forum nahodou TSOH nezrusil to by me mrzelo:-(
    GIO
    GIO --- ---
    taak a je to.)
    GIO
    GIO --- ---
    jakmile si clovek zablokuje postu, ono to vybubla nekde jinde, to je jak mor.)
    GIO
    GIO --- ---
    LOJZIKOVO: hele tkaze jdes do ignore i v diskuzich, na tve pitome zvasty nemam cas ani zaludek.)
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    GIO: lol takze ted si tady budem opravovat ruzny chyby:-D to si di do nejakyho cestinarskyho fora kocicko...fakt nevim co mas za kmplex ale ses beznedejnej pripad:-D
    GIO
    GIO --- ---
    LOJZIKOVO: .)) pokracuj, je to sranda.) jo ve slove "jsi" se pise na zacatku j.)
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    GIO: uz radsi nic nerikej jeste ze sebe delas vetsiho chudaka nez si:-D lidi v tomdle foru me fakt bavi:-D
    STILL_PRIMITIVE: hele moc dobrej film videl sem ho nekolikrat fakt dobra klasika;-)
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    LOJZIKOVO: http://www.csfd.cz/film/6648-predator/
    Obávám se ten co by měl něco brát jsi ty :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam