• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)
    SARKA
    SARKA --- ---
    REQUO: jo, to je super napad .. alespon budeme vedet, koho prudit v poste, aby prisel :D

Takže nahlašujte co kdo máte a kde v ČR můžete přinést na sraz .. !!!!

Já mám:

Osadníky z Katanu
    Scrabble
    Carcassone základní
    rozšíření: katedrály, stavitel a prasátko, princezna a drak, řeka ..(nevím přesné názvy)
    Carcassone objevitelé
    Carcassone hrad
    Člověče nezlob se a spol.
    Nějaké čínské dřevěné hry (zjistím název)
    Citadellu (mohu půjčit)

Praha
    SARKA
    SARKA --- ---
    MORPHLER: tenhle klub muze slouzit i jinejm mistum v CR, klidne pridam zajemci treba z Brna nebo Ostravy prava na upravu nastenky a zahlavi, a jde domlouvat srazy na jinych mistech v CR .. kdyztak posta
    SARKA
    SARKA --- ---
    REQUO: Parada, pocitame s vama .. pisu na home ..
    SARKA
    SARKA --- ---
    KASUMI: Klidne prijd pozdeji, stejne kdyz se clovek rozehraje tak nechce prestat a hraje porad dal , zname se :o) takze tam IMHO budeme docela dlouho!
    SARKA
    SARKA --- ---
    FARIN: super, píšu tě na HOME
    SARKA
    SARKA --- ---
    ESTEN: paráda, proroctví se ráda naučim :o) akorát by to chtělo někoho, kdo ho má a přinese .. nebo urguj své známé, ať vrátí!!
    REQUO
    REQUO --- ---
    REDGUY: koukam, ze tady mi to omlati o hlavu kazdy, ze jsem se zeptal, ten dotaz byl spise recnicky. :)

je to mozne, doufam, ze na tebe nekdy narazim a partii dame. :) (predpokladam, ze budes vetsi nadsenec, nez ma partnerka. :)
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    REQUO: Huh? Proc bych proboha doporucoval M44 kdybych ho nehral?
    REQUO: Jak jsem psal, M44 je v mem zebricku asi nejlepsi hra tohohle druhu co jsem hral. Libi se mi ze ma jednoduchy pravidla ale neni trivialni takze je tam dost mista na premejsleni, jedna partie je kratka, rychle odsejpa, neni prilis abstraktni, je v ni presne to mnozstvi nahody ktery mam ve hre rad, vypada skvele a ostatne i to, ze clovek v ni nema plnou kontrolu nad tim co muze delat (coz je imho zasadni chyba naprosty vetsiny i mnohem slozitejsich a "realistictejsich" valecnejch her).
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    mam i ve ctvrtek prijet navsteva
    ale jestli neprijede, tak se tam asi stavim...
    dam vedet v prubehu ctvrtka odpo
    REQUO
    REQUO --- ---
    MALLORYNOX: to je pravda, upresnim svuj dotaz. :)

REDGUY: jaké máš z M44 dojmy?
    MALLORYNOX
    MALLORYNOX --- ---
    REQUO: kdo by doporucoval hru, kterou nehral?:)
    REQUO
    REQUO --- ---
    REDGUY: díky, podívám se na to. Ty jsi M44 hrál? :)
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    VIK: trilogie tikal, java, mexica, popř. samurai nebo eufrat a tigris. s hrama od days of wonder, co uvádí redguy, lze rozhodně souhlasit (klidně bych mrknul i na další od nich - mystery of the abbey, colloseum...). pokud má (narozdíl ode mě;) rád i abstraktní hry, hodně kvalitní je black box

MELIBRION: psí život je +- rodinná hra, ale mívá to úspěch i v hospodě. snažim se jako první zahrabat určitej počet kostí, který somruju po popelnicích, restauracích atd. poměrně vtipná záležitost je obchcávání lamp, což komplikue život soupeřům. dobrá, jednoduchá hra, kde se nemusí moc přemejšlet.
    dračí deltu jsem hrál kdysi jednou, tam to bylo o přemejšlení víc. hážu lávky přes kameny a snažim se jako první přejít přes vodu, ale už si to skoro napamatuju. pravidla na ser. někde mám, ale ne elektronicky
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    kdyz uz probirate ty hry:

Mate nekdo zkusenosti s hrami Psí život a nebo Dračí delta?

Jinak take shanim nekoho kde ma hru Serenissima, kvuli pravidlu, nemate?
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    REQUO: Jestli chces nezjednodusenou valecnou hru, hraj Advanced Squad Leadera ale smir se s tim, ze pravidla budes cist podstatne dele nez hodinku (jako u M44) a jedna partie bude trvat podstatne dele nez pul hodiny (jako u M44) 8)
    LILY
    LILY --- ---
    Hraje tady nekdo Go?
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    VIK: Prodejna her na Vaclavaku v pasazi Rokoko by mela mit vsechno co jsem psal. http://www.hras.cz/inshop/default_flash.asp
    REQUO
    REQUO --- ---
    VIK: Mmoir mám doma, mohu to někdy někam přinést ukázat a mžeme i zkusit hru. Je to dobrá hra, ale na můj vkus až příliš o náhodě, to už mi větší strategie přijde ten Maršá a špion, co jsem zmiňoval dole. Memoir je nádherná hra, taktická, bohužel přítlekyni to neba (je to vojenství), takže jsem neměl moc šanci to vyzkoušet, třeba by mě to ale nadchlo. Blbý na Memoir je, že je to hodně zjednodušené, scénáře jsou zajimavé, ale samotná akce žádná sláva.
    VIK
    VIK --- ---
    díky všem, Robo Rally mně zaujalo :)

jinak k těm hrám jako Shadows over Camelot, Memoir nebo Battle Lore, kde se to dá sehnat? na českejch webech, resp. obchodech o tom není ani zmínka, přitom by mohlo jít o dobré hry.

a jeden takový osobní dotaz. zahlédl jsem hru Dune. znáte? můžete doporučit? má cenu investovat a shánět se s tím až na ostrovech? :)
    PYRO
    PYRO --- ---
    VIK: zelvickyyy :))
    no jen strilim urcite asi neodpovida, ale uzasne chytlava hra :)) a to je to pro deti od 4 let :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam