• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    TANTRICK: no, já spíš prohrál:D:D
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    VOY: vlastně všichni ;-)
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    já to mám kousek, ani nemusim zapínat motor:D (no skoro)
    VOY
    VOY --- ---
    MURPHY: Ale nechces mi snad rict, ze si po tech plznich a jointech chtel jeste jet domu karou, ze ne? ;-))
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    REQUO: fuj, to se mi ulevilo (což o to, já bych to moh nechat překódovat zadarmo, ale toho s***í s tim...). takže dik

VOY: no, já to zas takovym hopem nevzal, ještě jsem na sobě nějakou dobu pracoval:D. jinak to 3.kolo raketek už jsme nerozjížděli, jen jsme chvíli řešili tu nalezenou peněženku a kluci pak jeli
    VOY
    VOY --- ---
    TANTRICK: A kod vyhral?
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    VOY: velkym hopem ;-)
    VOY
    VOY --- ---
    TANTRICK: No nicmene vratili jsme se pomerne rychle a vy uz jste tam nebyli. To jste vzali treti let nejak hopem, ne?
    VOY
    VOY --- ---
    TANTRICK: No zjistili jsme to nekde zhruba na pul ceste mezi Hradcanskou a tou hospodou, coz na me strane vyvolalo vlnu nevyslovneho nadseni z navratu, nicmene jsme dosli zpatky, penezenka tam byla a stihli jsme na vterinu presne posledni metro. Trosku adrenalin, ale dobre to dopadlo :-)
    REQUO
    REQUO --- ---
    TANTRICK: taky si obcas pripadas, jako poctivej blbec? :))

napiste nekdo ten report. :)
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    VOY: Tvoje přítelkyně tam nechala celou peněženku. Ešte na to nepřišla? :-) Má ji tam na baru.
    VOY
    VOY --- ---
    TANTRICK: Jsem tu, stalo se neco?

Jinak Galaxy Trucker je super, skoda ze jsme museli odejit a taky skoda, ze jsme to zpocatku ne uplne pochopili. Prijde mi, ze ta hra fakt zalezi na skillu hrace a to je hodne pozitivni.
    MALLORYNOX
    MALLORYNOX --- ---
    REQUO: tyo, tak to je bezva zprava s tema klicema!!!!
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    Jo, je tu ten týpek, co tam jeho přítelkyně zapomněla peňaženku?

Alhambra docela dobrá.

Úterý good.

Na report nemám sílu :)
    REQUO
    REQUO --- ---
    MURPHY: klíče od auta - znak škoda a červený klíč jsem tam našel a nechal na baru. Byl těsně pod barem.

jinak děkuji všem za hru, dost mě mrzí raketky. :(( Ale Alhambra taky docela prima, až mě to překvapilo, akorát škoda toho bodování. Nechcete někdo napsat resume obou her? Něco jako jsem já psal minule. Nevím, jaké byly raketky. :(

zároveň v průběhu dne dáme termín na příští týden. Asi úterý, ať je změna.
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    tak byť jsem byl v raketkách bit jako snad v ničem nikdy dřív, bylo to výborný a skvěle jsem se pobavil, jste fajn lidi. pokud někomu nevyhovoval podnik, tak se omlouvám.

VOY: z tý zapomenutý šrajtofle si nic nedělejte, mě se tam nějak podařily zmizet klíče od auta a hodinu jsem pak čekal na náhradní, snad budu mít taky štěstí a ještě vyplavou.
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    jo, je to na hry - ale nějak mi připadalo, že je to dost fuk, stačí říct "rezervačka";)
    REQUO
    REQUO --- ---
    MURPHY: zamluvil si to na "DESKOVE HRY"? Ja tam budu tak v tech pul sedme, doufam. :) Pripadne tesne po, ale v pul devate zase vyrazim a zenu tam necham na pospas davu.
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    ZAMLUVENO. v kolik tak kdo dorazí? kdybyste někdo bloudil, č. na mě je 607223853 (já nevim v kolik přesně se tam dostanu, zkusim co nejdřív)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    btw. na hofylandu vznikl obdobny - zamereny na tu hernu v DDM
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam