• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    tak ja se na voyovo doporuceni hlasim na utery taky :]
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    Tak jak s tím místem?
    VOY
    VOY --- ---
    REQUO: Jeste si nejsem uplne jist, jestli budu zdrav, uvidim jak mi bude vecer. Pokud pujdu, tak bez doprovodu. Vidim to tak na 65%. Hlasoval bych pro Evo/Alhambra+raketky :-)
    REQUO
    REQUO --- ---
    TANTRICK: ja bych docela tu Alhambru, co rikate, druhou hru treba Evo? Alhambra je pro vic lidi. Docela mne to zaujalu, ale musim nastudovat to bodovani. :)

VOY: hlasis se na utery i s doprovodem?
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    Dal bych klidně Evo, i Alhambru se spravnejma pravidlama. Raketky i Puerto Rico. Je to mi to jedno :-)
    VOY
    VOY --- ---
    Cajovna zni super. A uz se nejak rysuje co by se dalo hrat? Ja mam jenom Puerto Rico. Vyborne vypadal Galaxy Trucker, toho bych si znova zahral klidne hned.
    REQUO
    REQUO --- ---
    TANTRICK: to vypadá dobře! Co myslí ostatní?
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    Já se taky hlásim na úterý.
    Kavárnu klidně.
    Nebo jako alternativa by šla zamluvit tahle osvětlená místnost v čajovně Na cestě. U Karláku.
    http://cajovna-naceste.cz/images/galerie/P1000346.jpg
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    REQUO: nj, zavíračka v 10, to jsem přehlíd - leda se pak někam přesunout. mě je celkem jedno kde (u mě to visí čistě na tom, jestli budu mít čas)
    REQUO
    REQUO --- ---
    MURPHY: jasny, mne by to navdilo, mozna by mohl byt problem ten cas, ja v podstate nemohu vetsinou driv, jak v tech 18:00, pracuji do peti.
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    REQUO: a místo kde? to co doporučuje melibrion? nikdo se zatim nevyjářil...
    REQUO
    REQUO --- ---
    hlasime se prosim na utery...

http://stoh.su.cvut.cz/phprs/index.php
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    v utery bych prisel, snad uz nebudu mit tak desnou rymu jak doted
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    a co ten Psí život?
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    No a neda se zajit do nejake veci primo pro hrani, nejake herny? Ja nevim jak to tam funguje, ale primo naproti baraku mam Outpost, kde se chodi hrat. Sice tam patlaji porad s panackama a podobne, ale treba se tam da jit.

Jinak bych navrhnul vesmirnu: http://www.vesmirna.cz/
    Maj tam vyborne zakusky, nevim sice jak na nas budou koukat, ale kdyz si neco obcas dame tak by to nemel byt problem. Mam dojem ale ze budeme muset na zem dozadu, nemaj tak velke stolecky a zaviraji v deset, takze by to chtelo treba od 18 a hlavne rezervaci, bez ni bez sance
    REQUO
    REQUO --- ---

další sraz út 9.10. Praha - ??? + ???

účastnici: Requo, Kesi + ???
    místo: Kde?
    hry: ???

navrhuji další seanci na toto datum, prosím o přihlášení se. Prosím, navrhujte hry, já osobně bych preferoval a dal bych EVO... případně docela rád bych si zahrál Proroctví, ale klidně i něco jiného (Alhambra). Jediné co jsme nehráli a mohu přinést jsou Monopoly, Soudruhu nezlob se 2, takové drobné hry, Monopoly jsou hodně na dlouho, Soudruhu nezlob se 2 vypadá zajimavě, nehrál jsem, asi to bude docela sranda, ale aby Vás to pohltilo, chtělo by to alespoň drobné znalosti politické byrokracie a znalosti o aferách posledních let (odpad z německa atd)...

jinak místo bych navrhoval někde jinde než naposled, sice hospoda prima, ale podle mě tam byl hodně hluk, čajovny ani hospody mi nevadí, ale preferuji hlavně aby na to bylo vidět.
    MALLORYNOX
    MALLORYNOX --- ---
    TANTRICK: ja sem se teda taky pobavila kdyz mi volal to s tema klickama, moc...
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    MURPHY: ale zase ses pobavil ;-)
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    TANTRICK: no, já spíš prohrál:D:D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam