• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    REQUO: a místo kde? to co doporučuje melibrion? nikdo se zatim nevyjářil...
    REQUO
    REQUO --- ---
    hlasime se prosim na utery...

http://stoh.su.cvut.cz/phprs/index.php
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    v utery bych prisel, snad uz nebudu mit tak desnou rymu jak doted
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    a co ten Psí život?
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    No a neda se zajit do nejake veci primo pro hrani, nejake herny? Ja nevim jak to tam funguje, ale primo naproti baraku mam Outpost, kde se chodi hrat. Sice tam patlaji porad s panackama a podobne, ale treba se tam da jit.

Jinak bych navrhnul vesmirnu: http://www.vesmirna.cz/
    Maj tam vyborne zakusky, nevim sice jak na nas budou koukat, ale kdyz si neco obcas dame tak by to nemel byt problem. Mam dojem ale ze budeme muset na zem dozadu, nemaj tak velke stolecky a zaviraji v deset, takze by to chtelo treba od 18 a hlavne rezervaci, bez ni bez sance
    REQUO
    REQUO --- ---

další sraz út 9.10. Praha - ??? + ???

účastnici: Requo, Kesi + ???
    místo: Kde?
    hry: ???

navrhuji další seanci na toto datum, prosím o přihlášení se. Prosím, navrhujte hry, já osobně bych preferoval a dal bych EVO... případně docela rád bych si zahrál Proroctví, ale klidně i něco jiného (Alhambra). Jediné co jsme nehráli a mohu přinést jsou Monopoly, Soudruhu nezlob se 2, takové drobné hry, Monopoly jsou hodně na dlouho, Soudruhu nezlob se 2 vypadá zajimavě, nehrál jsem, asi to bude docela sranda, ale aby Vás to pohltilo, chtělo by to alespoň drobné znalosti politické byrokracie a znalosti o aferách posledních let (odpad z německa atd)...

jinak místo bych navrhoval někde jinde než naposled, sice hospoda prima, ale podle mě tam byl hodně hluk, čajovny ani hospody mi nevadí, ale preferuji hlavně aby na to bylo vidět.
    MALLORYNOX
    MALLORYNOX --- ---
    TANTRICK: ja sem se teda taky pobavila kdyz mi volal to s tema klickama, moc...
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    MURPHY: ale zase ses pobavil ;-)
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    TANTRICK: no, já spíš prohrál:D:D
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    VOY: vlastně všichni ;-)
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    já to mám kousek, ani nemusim zapínat motor:D (no skoro)
    VOY
    VOY --- ---
    MURPHY: Ale nechces mi snad rict, ze si po tech plznich a jointech chtel jeste jet domu karou, ze ne? ;-))
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    REQUO: fuj, to se mi ulevilo (což o to, já bych to moh nechat překódovat zadarmo, ale toho s***í s tim...). takže dik

VOY: no, já to zas takovym hopem nevzal, ještě jsem na sobě nějakou dobu pracoval:D. jinak to 3.kolo raketek už jsme nerozjížděli, jen jsme chvíli řešili tu nalezenou peněženku a kluci pak jeli
    VOY
    VOY --- ---
    TANTRICK: A kod vyhral?
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    VOY: velkym hopem ;-)
    VOY
    VOY --- ---
    TANTRICK: No nicmene vratili jsme se pomerne rychle a vy uz jste tam nebyli. To jste vzali treti let nejak hopem, ne?
    VOY
    VOY --- ---
    TANTRICK: No zjistili jsme to nekde zhruba na pul ceste mezi Hradcanskou a tou hospodou, coz na me strane vyvolalo vlnu nevyslovneho nadseni z navratu, nicmene jsme dosli zpatky, penezenka tam byla a stihli jsme na vterinu presne posledni metro. Trosku adrenalin, ale dobre to dopadlo :-)
    REQUO
    REQUO --- ---
    TANTRICK: taky si obcas pripadas, jako poctivej blbec? :))

napiste nekdo ten report. :)
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    VOY: Tvoje přítelkyně tam nechala celou peněženku. Ešte na to nepřišla? :-) Má ji tam na baru.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam