• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)
    REQUO
    REQUO --- ---
    TANTRICK: ona umírá, víš? Má rýmičku. :)

TANTRICK: jj 29 dolaru. Nekup to. :-D
    KESI
    KESI --- ---
    TANTRICK: Nikoli. Očekávala jsem sáhodlouhé plačtivé litanie a rozhodně né jednu větu. To bys musel jináč přitvrdit, frajere :)
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    REQUO: cool design. Bude asi cool cena
    KESI
    KESI --- ---
    Jste hadi, nikdo mě v nejmenším nepolitoval a já mám přitom smrt na jazyku. Fňuk.
    Vemu teďka z HK to San Marco, tak se opovažte nepřijít, plantážníci!
    REQUO
    REQUO --- ---
    hele, to by bylo male svetylko, kompaktni a tak. :-D http://www.mmckenna.com/products/dek/pages/dek2.html#
    REQUO
    REQUO --- ---
    MELIBRION: uvidime, jaky ohlas bude to mit u ostatnich

REQUO: v textu si utery nahradte za stredu. :)
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    Requo: ten vikend/den bych bral, jen nevim zda se me bude hodit termin :(
    REQUO
    REQUO --- ---
    17.10. st 18.30 Praha Alhambra + 6 bere (rozjezd) + ?

Takže, další termín, příští úterý. Uvidíme kolik se přihlásí lidí, pokud to bude víc jak pět, tak asi nemá smysl tahat některé menší hry pro pár lidu. Případně je možné se samozřejmě rozdělit na dvě party. No, podle vybral jsem Alhambru na příště (možno změnit), + 6 bere, což považuju za docela dobrou hru na rozjezd - jednoduchá, např. pro 3-4 (max 6?), než se sejde zbytek. Pokud nás bude max 4, vzali bychom San Marco.

Jinak docela vážně přemýšlím o celodenním víkendovém hraní, co říkáte? To by se dal někde zamluvit prostor větši (klubovna - čajovna) a prostě by se hrálo, na co by bylo chuť.
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    Mikee: ne, to neplati, nebo plati a ja sem vyjimka, ktera potvrzuje pravidlo :(
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    MELIBRION: no jak jsem prohodil smerem k voyovi .. znas to, "stesti ve hre ..." ;]
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    proti nemu vubec nic, ale ty kosky co dneska hrali s tebou se me fakt nelibili
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    MELIBRION: co mas proti memu "tramplerovi" :]]] ctyri nohy, jeden roh .. urraaaah! ;]
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    jojo, v tehle hre to docela hodne ovlivnili typy genu ktere prisly do drazby, bila to desna bida....
    VOY
    VOY --- ---
    Proste nedoslo dost tech drapu nebo coze. Ja sem videl rude a sel bych ho hnedka zmasakrovat, ale snad pokazdy kdyz jsem na nekoho vyrazil, tak sem nehodil dost, takze se mi pak prilis nechtelo do toho jit holyma rukama :-)
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    sem si vsimnul po te co me pochcipala pulka dyni populace :(

oni proste nepochopili ze se nespoleha na nahodu, ale skodi se jak nejvic to jde :-))

prece nejde, aby si to pak vyhral nekdo kdo celou hru hraje posledni a jen se mnozi, nic vic :))
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    no protoze tantrick s voyem byli naprosto bezzubi ;] zatimco ja te tam rezal hlava nehlava :]
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    Jojo, jednak mel naprosto nefer utoky, a pak si zasedl na me, zatimco Kelton se tam mnozil jak divej a nikdo mu ty vajicka nerozslapal :((

S dvema dinosaurama se pak hraje docela blbe :((((
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    jo jo, na Evo jsme mel fakt stastnou ruku na utoky .. hlavne ty prvni dva kdy jsem hazel jen na 1 nebo 2 a oba prosly :]
    VOY
    VOY --- ---
    MELIBRION: Ale v tom Evu si mel vcelku smulu, protoze ja to mel evidentne nejhur rozhrany a tebe mikee osolil pak takovym zpusobem, ze si nakonec skoncil posledni, no :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam