• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    SARKA: :D:D ne, chlapa to taky točí, ale jen v rámci hry. ale hlavně mu to přijde zcela přirozený. vám na tom obvykle připadá něco "nepatřičnýho" - často pak má člověk dojem, že ve hře nejde o vítězství a bodovej zisk (bohužel, většina her je spočítána na to, že se zúčastnění snaží vyhrát), ale třeba (držme se carc.) o stavení co největšího a nejhezčího města;)). ještě jinak - přicpeš se do velkýho města chlapovi a ten je zpruzelej, že ti přišel ten pravej dílek; holka se naštve, že si hajzl:D (samozřejmě to ale zas banalizuju)
    REQUO
    REQUO --- ---
    MELIBRION: vis co je dalsi nevyhoda zenskych? Voli podle zbrane a uskoky mimo pravidla - takze jsem vse odvolal a vse potrebne odsouhlasil. :-D
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    doufam ze si to uhajil :-)
    REQUO
    REQUO --- ---
    SARKA: takhle to urcite nemyslel. :)

uz jsem doma dostal vydanano, ze to takhle neni. :-D
    SARKA
    SARKA --- ---
    MURPHY: myslels to tak, že chlapům na tom nic špatnýho nepřipadá (na tom, že se někdo sere do tvojí lokace)?
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    requo: podle popisu tomu nejvic odpovida hra Kecání
    REQUO
    REQUO --- ---
    MURPHY: nevim, proste cim mene je hra postavena na vzajemne konfrontaci tim podle me pro holky lepe. :-D
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    ENY14: s tim rozšířenim v cz je to krajně nepravděpodobný;). co se týká her pro holky, viz navara - tzn. budovací hry evr. typu, nebo ještě líp různý pokládačky. neplatí to úplně obecně, ale je pravda, že jen holce může připadat něco špatnýho na tom, když se, řekněmě v carcassonnu, někdo s**e do tvojí lokace apod. ale samozřejmě je ranec výjimek (o tom svědčí už i to, že třeba ty máš ráda řím;)).
    REQUO
    REQUO --- ---
    TANTRICK: zmlati. :(( ale svedu to na to, ze KESI je vyjimka potvrzujici pravidlo. :-D
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    REQUO: za tohle tě kesi nezmlátí? ;-)
    REQUO
    REQUO --- ---
    ENY14: to je idealne takova hra, kde holky vyhrajou - tzn. malo logiky, premysleni, kombinaci a pokud mozno infantilni pribeh. :-D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ENY14: treba nekonfliktni budovatelske hry jsou typicky divci :)
    ENY14
    ENY14 --- ---
    MURPHY: Jak se pozná hra pro holky :-)? Jinak moc děkuju, dneska jsem se ptala v Albi prodejně a ten prodavač říkal, že se možná chystá rozšíření pro osadníky v češtině a že se zkusí zeptat, ta dám třeba vědět.
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    ENY14: v pze to seženeš asi jen v hrasu (pasáž rokoko), stejně jako rozšíření k citadele, to asi i angl., ale taky je tam ten problém s jinejma rubama. jinak holka, která si ujíždí na revolte in rome - fakt čumim (já jen, že je to taková typicky "neženská" hra)
    QZUZKA
    QZUZKA --- ---
    TUILE: z abstraktních některá hra z Gipf projektu.. třeba takový Yinsh "přebarvovací piškvorky". ve dvou mě baví i Metro..
    ENY14
    ENY14 --- ---
    MURPHY:Aha, no to neva, a kde se to dá sehnat. Je v praze nějakej kamenej obchod nebo se to dá objednat jen přes internet? Přemýšleja jsem i o rozšíření k Citadele, ale to je snad taky jen v němčině. Měli by tam být nějaké další postavy a budovy.
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    ENY14: bohužel, česky nejsou a asi ani nebudou. s českou verzí jsou navíc kompatibilní jen německý rozšíření, angl. maj jinej rub
    ENY14
    ENY14 --- ---
    MURPHY: Ono je i rozšíření. Sháněla jsem ho asi před dvěma lety a to mi tvrdili, že neexistuje. Je i v češtině?
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    Nemate nekdo cas, tuhle stredu treba od 19? Dal bych Sabotera + neco dalsiho, misto nevim.
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    ENY14: taky mám radši karetní verzi, ale pokud možno rozšířenou (nejlíp o tu obchodní exp.). jinak ten řím je taky vynikající
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam