• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSBYAMD.ATi - Procesory, grafické karty, ovladače, tech. dema, přetaktování...

GRAFICKÉ KARTY A PROCESORY AMD.ATi

Aktuální ovladače ATi Catalyst™ (9.11) najdete zde (klikni na Catalyst logo)

Aktuální AMD Dual-Core Optimizer (v 1.1.4 - 1.8.2008) stáhnete zde (klikni na Athlon X2 logo)

rozbalit záhlaví
    MIKY
    MIKY --- ---
    COSBY: ty oc možnosti potvrzuju, mám tuhle kartu od asuse a paměti už jely na 5300 mhz a jádro na 975 mhz a bez problémů ... jen přemýšlím že si koupím ještě jednu :)
    COSBY
    COSBY --- ---
    QPROTEST: jojo, 5770 je na dnesni dobu dostacujici, ja ji mam taky a k tomu Full HD 24" DELL 1920x1080 a taky mi na tom vali vse plynule, vcetne ARMA II. Pokud chce nekdo grafiku za relativne dobre penize, tak 5770 je jistota, minimalne jeste rok vydrzi. Navic se da i slusne pretaktovat :)
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    MONOTYPEK: tak je v popelnici
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    mamina muze byt i jeho stara s kterou ma deti ne ? :)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    HLAZARD: a ještě k tomu takový pařby jako jsou MW2 a stalker :D
    HLAZARD
    HLAZARD --- ---
    QPROTEST: hmmm, respekt tvoji mamině, že hraje hry :)
    QPROTEST
    QPROTEST --- ---
    Za chybičky v textu se omlouvám :)
    QPROTEST
    QPROTEST --- ---
    Ahoj všem, koupil jsem mamině k vánocům GF Ati Radeo HD5770 od Saphire, druhý referenční model a rád bych se s Vámi podělil o skutečnost, že na 22'' monitoru při maximálním rozlišení 1650*1080 jí jedou všechny hry na maximum. Hraje všechny S.T.A.Lkery, F.E.A.Ry,CoD MW2, FALLOUT 3 atd.....

ostatní hardware,

AMD Phenom 545 X2
    2*1GB DDR3 1600, časem chci přidat 2*2GB DDR3 1600
    Starý pomalý disk, rád bych přidal SSD disk na systém

Použit levný zdroj 450W.
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    LOJZAK: zkusím a jinak popelnice no :)
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    MONOTYPEK: zkusil bych kartu na jinem PC,pokud to dopadne stejne tak max na filmy a office :) jako ume
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    LSDMASACRE: halt asi blbej dárek no... :( co nadělám...
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    MONOTYPEK: tak zdrojem to asi nebude ten je podle mě dostačující a v zátěži má 70% účinnost což je dneska takový průměr... :/
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    LSDMASACRE:
    Cooler Master 460W (http://www.alza.cz/zdroj-coolermaster-extreme-series-d84154.htm)
    jinak 4GB RAM, C2D 2.8Ghz
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    LOJZAK: jo ony ty karty běžej někdy i při 120°C ale to je extrém a moment kdy se rohoduje jestli nebude z karty škvarek :) a každopádně jsem zastánce názoru že čím chladnější tím lepší takže bych nikdy nedopustil aby se moje 4870 hřála při 100°C :)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    MONOTYPEK: a co máš za zdroj když už jsi to nakousnul..? možná dochází k velkému odběru a zdroj to prostě nestíhá... ale abych pravdu řekl tak zase nevím kolik ta x1950pro žere v zátěži ale to se dá změřit i když nevím čím ale vím že to jde :D
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    MONOTYPEK: hele jednoznacne teplota nato nema vliv.Ta karta beha pri 100C normalne .Mam x1900GT pcie a proste dela to samy po cca 2.5letech bezchybneho chodu.Nevim jestli je to vidlema ale na druhym kompu jede v poho a jina karta v mim kompu jede taky v poho.
    Presne jak popisujes pul hodka hrani pak vytuh celeho kompu.Teploty cca 75-80 C
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    LSDMASACRE: žádný další fan na grafice. jsem trochu it lama, ale rychle se učím :)

nechci ale do toho investovat nové díly jako zdroj třeba, přeci jen jsem to dostal zadara a accelero stálo 2kila na aukru...

každopádně s tím fanem to vyzkouším :)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    MONOTYPEK: na accelero bych dal nějakej fan s tří-pinem a píchnul bych ho do grafiky aby jsi ho mohl řegulovat přes ccc nebo co používáš :)
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    ahoj, mám lama dotaz (nestydím se) :)

dostal jsem dárkem starší x1950pro 512mb, pci, stáhl a nainstaloval driver/ccc balík z ati. teplota v klidu 75/80°C, při hře přes 100°C. po cca 10 minutách hraní čehokoli vytuhne komp, na monitoru "No Signal". tak jsem gůglil, přemýšlel a nakonec koupil na aukru accelero a nechal aplikovat na grafiku. teď je teplota řádově o 20°C nižší, ale při jakékoli hře po chvilce výtuh celého kompu...

nějaký tip, rada, či doporučení vyhodit raději do popelnice?

moc děkuju :)
    PROZAC
    PROZAC --- ---
    dekuji
    PROZAC
    PROZAC --- ---
    mam GF9600GT od gainwardu, jaka teplota je jeste optimalni? ted to mam v idle na 54 (steluju s otackama pomoci rivatuneru)

jak vsude psali ze to je prima ticha karta tak je tak ticha jako muj starej chladic na procaku kerej mel 7000rmp.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam