• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSBYAMD.ATi - Procesory, grafické karty, ovladače, tech. dema, přetaktování...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    REPA: System?
    REPA
    REPA --- ---
    cau mam jeden maly problem.koupil jsem novou grafiku nainstalovl ovladace 10.2 ale nemuzu se dostat do CCC.kliknu na spusteni ale nic se nedeje
    QPROTEST
    QPROTEST --- ---
    ASUS ARES - opět nic pro obyčejné smrtelníky - ta cena................. Cena titána ze speciální edice R.O.G (Republic of Gamers) se bude pohybovat nad €750 (19 500 Kč)
    QPROTEST
    QPROTEST --- ---
    MIKY: tak přesně tento procesor mám v plánu koupit mátině k vánocům :) nahradí Phenom 545 X2 no Black Edition. Ještě 4GB paměti a mám ji na nějakou dobu z krku :)
    MIKY
    MIKY --- ---
    QPROTEST: mi říká pane black edyšna 955 :) a rozhodně se za ní nestydím :)
    QPROTEST
    QPROTEST --- ---
    Ale jinak dost fandím AMD, už jen proto, že má horší pozici. Jejich ceny jsou super a AMD Phenom X4 BlackEdition je procesor, který kdyby mi říkal pane, tak se rozhodně nebudu stydět
    QPROTEST
    QPROTEST --- ---
    LSDMASACRE:
    MIKY: No AMD Phenom X4 je takové minimum :) Pokud AMD nějak zvlášť nepřekvapí půjdu také do Intelu. Láká mě 1366 ale i 1156 zní zajímavě :)
    MIKY
    MIKY --- ---
    LSDMASACRE: myslím že AMD fans neurazíš, max AMD magory :) já osobně si AMD procáky kupuju už asi 10 let, ale musím uznat, že intel má ty procáky lepší (sice dražší, ale prostě lepší)

    QPROTEST: takováhle grafika pod 18 nepude :) můj skromnej tip
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    QPROTEST: tak já si myslím že by šlo nataktovat i více, ale myslím si a nechci tím nějak pobuřovat AMD fans, poslední dobou stále více a více přemýšlím nad upgradem když už tak už CPU core I7(do budoucnosti Core I9) a GPU AMD. to je pak kombinace fakt výkonná. ale jak si psal. stačil by phenom II X4 a nataktovat. na hraní bohatě.... a když to vemu u sebe i na tom dvoujádru (athlon X2 5400+ na 3,4) s 4870 512mb se dají při rozumným rozlišení hrát hry na max. mám sice jen 19" monitor tudíž 1280x1024 ale testoval jsem i s 1920x1080 třeba MW2, crysis, Stalker COP, sice osekané o detaily ale stále hratelné...
    QPROTEST
    QPROTEST --- ---
    LSDMASACRE: tak to rozhodně musím souhlasit. Už by to chtělo nějaké čtyřjádro na 3 Ghz. Může být i phenom a ty nejsou zas tak drahé........... naštěstí :) taktované na 3,4 - 3,6 :))
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    QPROTEST: no tak cena bude na úrovni 5970 když šla na trh (ta se dala pokud byla skladem pořídit i za 16-18k) a za 13 bych i do ní šel, ale než bych našetřil na adekvátní procesor, desku a ramky tak už by byla vyprodaná. (k téhle kartě minimálně core i7 (nebo 9) a nějakou ROG desku pamětí tak 12giga :D :D
    k mému dosavadnímu athlonu x2 5400 by to byla škoda. už moje 4870 není s tímhle procesorem využitelná na max
    QPROTEST
    QPROTEST --- ---
    LSDMASACRE: právě, že jsem slyšel, že se ASUS ponaučil z neúspěchu Marsu a cena bude rozumná. Měla by se pohybovat okolo 15 tis. což si myslím, že je skoro adekvátní. Za 13 tis. by se mi líbila víc :)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    MIKY: no taky sem zvědavej kolik to bude žrát, a hlavně i cena.. když je ten pasiv celej pozlacenej :D
    a spešl edice to bude jako byla ASUS Mars. ta stála co si pamatuju nějakejch 20k :))
    MIKY
    MIKY --- ---
    LSDMASACRE: no ... super karta, bude to spešl edice která bude bundlovaná s tarifem od čezu kdy budeš mít přímo rezervovanou část kapacity temelína :)
    sezm zvedavej esli ji daj - dělo to bude neskutečný ...
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    sem se asi zamiloval :D
    Asus Radeon HD 5970 ROG

    HLAZARD
    HLAZARD --- ---
    MYKEZ: jo to by me taky zajimalo
    nekde sem o tom cetl na foru, je problem s win 7, ze to tam nejde nastavit. Ani debilni catalysty to nemaj, snad to ma nejak jit pres power strip.
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    MYKEZ: Tak na to kašlu, stáhnul jsem si Ati Tray Tools a ty se mi zdají lepší :)

    Pamatuju si, že by nějak mělo jít nastavit, aby se mi ve hře, když tam mám nastavený nižší rozlišení, obraz na LCD neroztáhnul ale po stranách se objevily černý pruhy... Ale nmůžu to najít, nevíte jak na to, prosím?
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    Odinstaloval jsem si Catalyst ovladače s tím, že stáhnu a nainstaluju novou verzi...

    Jenže když spustim instalační soubor, tak se tam objeví ten novej Catalyst Installer a ať už stáhnu jakkoukoliv jeho verzi, při instalaci mi vůbec nenabídne instalovat ani Control Center ani Display Driver, manuálně to taky z těch souborů nejde (neni tam prostě setup pro Control Center, ale hodně menších setupů)... Nabízí to jen LOTR online a nějakej Miscrosoft C++ nebo tak něco, co už nainstalovaný je...

    Nevíte, co s tím? Dík moc...
    REPA
    REPA --- ---
    xp32
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam