zdravím a předem se omlouvám za možná lamí problém, ale už jsem z toho zoufalej ...
Mám RadeonHD 3650 AGP, WinXP SP2.
Catalysty z orig. CD jdou bez problémů nainstalovat (vlastně úplně bez problémů ne, v jedný fázi hodí chybu "zero display error"?, nicméně všechno včetně CC se nainstaluje bez problémů a šlape, driver verze 8.452.0.0).
Když se pokusím nainstalovat jakýkoliv novější Catalyst, instalace proběhne bez problémů, ale stále běžím na starém driveru.
Když odinstaluju kompletní CC i s driverem a nainstaluju novější, nestane se nic. Instalace má probíhat do Program Files/ATI Technologies - tenhle adresář při instalaci sice vznikne, ale všeechno se instaluje do Program Files/ATI (netušim jestli problém nemůže bejt tady, ale proč tomu tak je netušim). Nedaří se ani nainstalovat sólo jen ovladač, karta vs ovladač se prostě nepoznaj, resp. Widle mi tvrděj, že pro danej HW nenašel v ovladači nic, co by mě potěšilo ;)
Pokud jako záchranu nainstaluju původní verzi z CD tak tam je to bez problémů. Instalace navíc proběhne i do avizovanýho Program Fies/ATI Technologies a vše zase šlape.
Co mě udivuje, že např. GPU-Z absolutně nedokáže rozeznat kartu pokud neběží driver.
Díky moc za jakýkoliv nakopnutí (krom "přeinstaluj widle" ;))