• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SEDIQRusko a Transsibiřská magistrála
    PELDA
    PELDA --- ---
    Jak jste resili Letter of invitation do Ruska?

Vim, ze se da koupit u nekterych ceskych cestovek, pripadne i cele vizum, ale vyjde to celkem draho.
    Vygugloval jsem spolecnosti, ktere nabizi objednavku LOT online za cca 20 dolaru, ale nechce se mi posilat penize nekam bez referenci.

Poradi nekdo?

Diky
    ZANGWIL
    ZANGWIL --- ---

http://www.google.ru/intl/ru/landing/transsib/en.html

Moscow-Vladivostok: virtual journey on Google Maps

(The great Trans Siberian Railway, the pride of Russia, goes across two continents, 12 regions and 87 cities. The joint project of Google and the Russian Railways lets you take a trip along the famous route and see Baikal, Khekhtsirsky range, Barguzin mountains, Yenisei river and many other picturesque places of Russia without leaving your house. During the trip, you can enjoy Russian classic literature, brilliant images and fascinating stories about the most attractive sites on the route. Let's go!)

ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Ahoj,
    sháním zvací dopis do Petrohradu. Neměl by někdo možnost? Mí známí už "selhali"... a bohužel se všichni pohybují/žijí v jiných destinacích.

Děkuji.
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    CYRIL: napada me jen todle...naplanuj si cestu podle techlech stranek...http://www.seat61.com/Trans-Siberian.htm a https://www.realrussia.co.uk/trains/index.php?ts&refp=15 snad ti to pomuze;-)
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    ahoj premyslim o ceste vladivostok moskva a na internetu sem nasel jen cenu za vladi do moskva za nakejch 330 ale ja bych si chtel dat par stopoveru v nekolika mestech a nebyl sem shcopen se dopatrat ceny jen za cast magistraly...

nevite nepomuzete?
    dekuji
    LISTICKA
    LISTICKA --- ---
    Tak jsem udělala kalkulaci a mám dojem, že nás vyšlo Rusko každého na 50 tisíc.
    SYKES
    SYKES --- ---
    JADR: dík za tipy na stránky. Jedeme nalehko, žádné auto. Google jsem podcenil, má omluva a dík :)
    SYKES
    SYKES --- ---
    Mohl bych dotaz trochu mimo TS magistrálu?
    Netušíte někdo, jak je to s cestou přes Černé moře, chtěl bych v létě zakončit cestu po Rusku cestou z ruské Arapy do tureckého Istanbulu. Nějaký tip, jestli je to možné a třebas info o ceně?
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    LOJZIKOVO: ne, americky viza nebo razitka ma dneska kazdej druhej :) na razitka jsou spis kolem rudeho more
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    LISTICKA: dobrá tedy:-p
    LISTICKA
    LISTICKA --- ---
    LOJZIKOVO: jezdí tam i Američani :-)
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    CROSS: no tezko rict zase nevim jak se na to bude tvarit nejakej ilja na bajkale az mi koukne do pasu;-)
    CROSS
    CROSS --- ---
    LOJZIKOVO: studená válka skončila už před pár lety
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    kdyz mam v pasu americky a kanadsky vizum nebudou se na to rusaci nejak blbe tvarit kdyz budu chtit pozadat o rusky vizum?
    LISTICKA
    LISTICKA --- ---
    my platili v hotelu nebo na ubytovně 400 - 600 rublů
    WYMA
    WYMA --- ---
    TYKVE: imho vzhledem k cenám v rusku poměrně realistickej odhad. akorát z mojí zkušenosti je poměrně složitý v odlehlejch končinách sehnat hotel, a když ho seženeš, tak je relativně drahej .... viz. ve vorkutě sme platili nějakejch 1200 rublů.
    TYKVE
    TYKVE --- ---
    jenom jsem trochu zkoumala, kolik by ten výlet mohl stát..

cituji:
    "Měsíc v Rusku mě přišel na 44 000 Kč. Z toho zhruba polovinu (21 500
    Kč) zabraly tři letenky (Praha ==> Moskva, Vladivostok ==> Petrohrad
    a Petrohrad ==> Praha) a zbytek (22 500 Kč) potom ostatní náklady
    (vlak, jídlo, sem tam nějaké ubytování).

Nijak zbytečně jsme neutráceli, ale na druhou stranu jsme ani
    nepraktikovali nějaký extrémní low-budget travelling, takže při
    troše vůle a odříkání by neměl být problém pár tisíc z těch
    ostatních nákladů ušetřit."
    TYKVE
    TYKVE --- ---
    Ahoj, nejel by se se mnou někdo projet po transsibiřské magistrále? Někdo zkušenější (alespon, co se cestování týče)..Pište do pošty:)
    JADR
    JADR --- ---
    my byli tohle leto na altaji a normalne jsem si stahnul topo mapu severocujskyho hrbetu a fachalo to uplne v pohode. A docela presne. Pak jsem mel i mapu cely altaje...to uz bylo trochu horsi, ale da se taky, aspon vis jakym jdes smerem;]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam