já tímhle stylem cestuju, rozpočty mi vycházejí a ani nemám pocit, že by to byl méně hodnotný způsob. rozhodně to není jenom o slepém přejíždění z místa na místo.
DOOMBRINGER:
4) proč bych si je měla vynásobit třema? nerozumím. moje výpočty vycházejí z aktuálních cen víz, která si budu přes ambasádu opatřovat dopředu.
5) v akci se opravdu letenky za tuto cenu pořídit dají a já si na akci samozřejmě počkám :)
6) ok, 1500 si jistá nejsem, ale myslím, že do dvou tisíc by to skutečně mohlo být. loni jsem tímhle stylem jela do oděsy. přímej vlak z prahy stál 2500, já jsem jela bus-bus-vlak, vyšlo mě to na 1100, byla jsem tam stejně rychle jako vlakem a ještě jsem si udělala hezkou půldenní zastávku v užgorodu. hledám tyhle informace na googlu a zdá se mi, že s více přestupama (jak jsem psala před pár dny) se cena rapidně snižuje i při cestě do moskvy.
SPIPI: jak už jsem taky psala, tu jízdenku si můžu koupit už dneska přes net, stojí 108 EUR. koukala jsem na různá data blízká i vzdálená a z toho webu se mi nezdá, že by se cena měnila. pro mě je toto také překvapení, počítala jsem s mnohem složitějším nákupem buď přes někoho v moskvě či přímo na místě (to možná ani není reálné, případně je to o dost dražší).
a tvůj výlet je taky super! když se mi nepodaří zrealizovat toto, pojedu prostě někam jinam, střední asie mě láká taky dost! mimochodem nedávno byla přes Utair akce na zpáteční letenky do uzbekistánu za 3800!