• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SEDIQRusko a Transsibiřská magistrála
    rozbalit záhlaví
    SYKES
    SYKES --- ---
    80_PSU: jasný. Bez agentury to není doporučeníhodné ani zkoušet?
    80_PSU
    80_PSU --- ---
    SYKES: Zabejvá se tim mrtě agentur. Cena se obvykle pohybuje kolem 16set za pozvání + vyřízení. 1 příklad za všechny: http://www.viza-ruska-federace.cz/poskytovane-sluzby/objednavka-viza-do-ruska
    SYKES
    SYKES --- ---
    Zdravím, jak velký je teď problém získat krátkodobá turistická víza (únor 2013)? Klasika, jde mi o to jestli koupit výhodnou letenku a pak nemít víza, že... Zkoušel někdo v poslední době? Máte přehled? Předem dík za tipy...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Sorry za OT, ale zakládám auditko pro fanoušky hudby ze zemí bývalého SSSR a z východu vůbec, komu tady něco podobného chybí, může hlasovat: [ SALVATOR @ nyx :: kluby :: hudba ]
    ARFEA
    ARFEA --- ---
    Nemáte někdo zkušenost se sháněním ruskýho víza v Číně?
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    VISNAK:
    pekny!!..jak vidim, komari take byli :) To me na Rusku stvalo asi nejvic. Komari a pak Klistata. brr.
    SYKES
    SYKES --- ---
    VISNAK: jste borci, s tím katamaranem jste mě dostali :)
    JEDLA
    JEDLA --- ---
    VISNAK: paráda!
    MENURAK
    MENURAK --- ---
    VISNAK: pěkné!
    _TOM
    _TOM --- ---
    VISNAK: Hezký fotky z očividně hezkýho výletu, tahle krajina mě dostala, sotva jsem ji poprvé zahlídnul, budu tam taky zase muset vyrazit :-)
    LUDO
    LUDO --- ---
    VISNAK: ticho sedim, sucham nohami, a zavidim
    VISNAK
    VISNAK --- ---
    měsíc dovolené na to padl... celkově myslím 29 dní, z toho 8 vlak, pět plavba po vodě a zytek hory a poflakování...
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    VISNAK: To je bomba. Dej to i sem: [ LOS PHOTOS AUS CESTOS chili: fotky z cest & TALKABOUT ]
    Jak dlouho jste to celý jeli?
    ARFEA
    ARFEA --- ---
    VISNAK: Nádhera! Jste hodně drsný...
    VISNAK
    VISNAK --- ---
    Fotky z Připolárního Uralu zde:

visnakovo | Připolární Ural 2012 – rajce.net
    http://visnakovo.rajce.idnes.cz/Pripolarni_Ural_2012/
    VISNAK
    VISNAK --- ---
    Zbylo mě asi 80 rublů v drobnejch, nechcete někdo ?
    Vyměním za jedno dvě piva, předání Praha nebo Brno
    KLUZAU
    KLUZAU --- ---
    pls, nemate nekdo zkusenosti s trekovanim na Urale?
    FILIPANDEL
    FILIPANDEL --- ---
    MACHALIK: Machaliku priklanim se ke Klaarka. Ja to jel z Moskvy, vlaky spojujici mensi mesta, vysedal a nasedal vicemene ve vesnicich a vyslo to tak mnohem levneji. Navic me to prihralo do rany neobycejnym mistnim talentum a charakterum. Urcite je dulezitej cas, protoze muzes zustat nekde cekat na vlak s mistem . Nejdrazsi je bydleni, ale jestli umis rusky, staci se trochu poptat kolem nadrazi a vzdycky se najde Volodya kterej si te rad se slovy 'popijeme, podumame' odvede dom, pochlubit se. Takhle se da ten mesic [ bez zpatecni letenky] udelat do 10 000 ceskych penez. Tip: za Uralem je vodka levnejsi nez pirozka.
    SOEL
    SOEL --- ---
    Chystám se v létě do Irkutsku k Bajkalu a hlavně se potoulat popřilehlé části pohoří Sajan (západně od Irkutsku). Máte někdo zkušenosti s cestou po Transsibiřské magistrale. Mam na mysli kolik si na takovou cestu zabalit cca zlaťáků? Díky!
    KLAARKA
    KLAARKA --- ---
    já tímhle stylem cestuju, rozpočty mi vycházejí a ani nemám pocit, že by to byl méně hodnotný způsob. rozhodně to není jenom o slepém přejíždění z místa na místo.

DOOMBRINGER:
    4) proč bych si je měla vynásobit třema? nerozumím. moje výpočty vycházejí z aktuálních cen víz, která si budu přes ambasádu opatřovat dopředu.
    5) v akci se opravdu letenky za tuto cenu pořídit dají a já si na akci samozřejmě počkám :)
    6) ok, 1500 si jistá nejsem, ale myslím, že do dvou tisíc by to skutečně mohlo být. loni jsem tímhle stylem jela do oděsy. přímej vlak z prahy stál 2500, já jsem jela bus-bus-vlak, vyšlo mě to na 1100, byla jsem tam stejně rychle jako vlakem a ještě jsem si udělala hezkou půldenní zastávku v užgorodu. hledám tyhle informace na googlu a zdá se mi, že s více přestupama (jak jsem psala před pár dny) se cena rapidně snižuje i při cestě do moskvy.

SPIPI: jak už jsem taky psala, tu jízdenku si můžu koupit už dneska přes net, stojí 108 EUR. koukala jsem na různá data blízká i vzdálená a z toho webu se mi nezdá, že by se cena měnila. pro mě je toto také překvapení, počítala jsem s mnohem složitějším nákupem buď přes někoho v moskvě či přímo na místě (to možná ani není reálné, případně je to o dost dražší).
    a tvůj výlet je taky super! když se mi nepodaří zrealizovat toto, pojedu prostě někam jinam, střední asie mě láká taky dost! mimochodem nedávno byla přes Utair akce na zpáteční letenky do uzbekistánu za 3800!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam