jeheh, ted koukam, ze gloc uz je tridni jo? jeheheh, takovej dement, to bych si fakt nepral...
jo mel ste nekdo martinkovou na anglinu minimalne tri roky? to byste poznali svini! a jeste nabozenskej fanatik, kterej vas furt taha na naky yuthcampy, pritom je to zasterka pro najlevarnu k jehovistum, bo co. :P Fakt, rikal sem to o ni dva roky, vsichni krom my tridy mi neverili, ale pred maturitou ukazala svoji pravou tvar a nenavideli ji vsicni. Neschopna, nezodpovedna a kdyz neco nestiha, hazi to na vas. Prumernej cas kterej ste ztravili cekanim na vysledky pisemky byl min 14 dni a jeste byla urazena, ze ji honime. ale kdyz ste neco neudelali vy hned, mohla se po... takze ke konci ctvrtaku me neustale chtela vyhazovat ze tridy, jenze se ji to moc nedarilo. Ale ruku na srdce, on byl prave problem v tom, ze sem nic nedelal, na otazky sem odpovidal plynne celou vetou, ale proste nejak nesnasela moje I dont know, case I dont care about it.... you know, i think theres a lot of another things what are more interesting... dokonce jednou na me poslala rydlovou, ale ta mi toho moc udelat nemohla, pac sem fakt nic spatnyho neudelal.