• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALGPJP aneb Patočkova dmnce
    MISON
    MISON --- ---
    gratz
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    filozofie owned! za dve! huraaa a uz tu mrdku do konce zivota neuvidim!
    MISON
    MISON --- ---
    KLA: tak to byl asi muj prelud ..kazdopadne je to na vsech medicinach co te napadne..
    KLA
    KLA --- ---
    MISON: vsichni sli normalne na prijimacky
    MISON
    MISON --- ---
    KLA: tvuj prumer, ale ses si jista ze nebrali lidi ani co meli supr prumer po cely 4 roky? .)
    KLA
    KLA --- ---
    MISON: to teda nevim... ja jsem teprve na druhy vejsce, ale ani na FHS, ani ted na filde je teda prumer nezajimal...
    MISON
    MISON --- ---
    znamky sou dulezity jen pokud chcete aby vas vzali na prumer na vejsce (a takhle berou snad na vsech i tam kde sou jinak ty totalne nejostrejsi prijimacky)

ale koho by bavilo se ucit jak c***k cely ty roky vsechny ty blbiny a vsem lezt doprdele ;)
    KLA
    KLA --- ---
    CENDA: hele s tou vejskou je to pravda... potrebujes maturitu, ale ty znamky se pocitaj fakt jen na celkem malo skolach.

Ja nedokazu dlouhodobe udrzet pozornost, takze jsem se ani nesnazila mit z neceho slusny znamky... pak jsem si o svataku sedla, precetla jsem si to a dostala jsem zsv 2, d 2, cj 2 (ale to me dost nasralo... kdybych nemela jako otazku pitomy divadlo, ale neco normalniho tak jsem mela urcite za 1) a aj 1.
    Skalda mi hrozne gratulovala ze to jako fakt necekala, ze se bala ze neprolezu vubec a Rydlovou jsem rozbrecela :D
    VACLAV
    VACLAV --- ---
    CHICA: denicek bych prosim :D
    no myslim ze me ale opravdu nema rad :D
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    ADUSH: řitní horolezče;D
    ADUSH
    ADUSH --- ---
    juchu, tak nam dnes los kosos oznamila ze i my muzem do nemecka. sice sme na ty blbecky furt nadavali, ale myslim, ze ty dobry zazitky prevazujou;) jinak tady jsou nejaky fotky z lonska...
    CHICA
    CHICA --- ---
    VACLAV: zadnej stres, podle toho, co koluje po skole o mistru glocovi, je to peknej parchant. ja jsem ho teda na nic nemela, ale povesti o nem nejsou moc dobry. Spis se zapsal jako cestny skautik..jeho webovky tenkrat kolovaly snad po cely skole:) teda vcetne dvorakovy a jejiho denicku v online verzi:-D
    CHICA
    CHICA --- ---
    CENDA: jak zadnej odvaz??? jsi jedinej clovek o kom vim, ze uz ma skoro vsechny zkousky za sebou :) chci taky na skolu, ktera me bude bavit...buuu;(
    VACLAV
    VACLAV --- ---
    CENDA: to jo...
    KLA: presne...ale chci mit dobry znamky z fyziky a matiky, zsv a cestina a jazyky me opravdu netrapi, nejsem humanitni typ ale stve me ze gloc si myslel ze radim a dal mi 2x5 a mam zbytecne dvojku z matiky.... :(
    CENDA
    CENDA --- ---
    KLA: Tjn je to v podstate pravda. O znamky fakt nejde ale zase je dobry mit z predmetum ze kterych chci maturovat (pokud to vim) aspon naky lepsi aby se clovek dobre zapsal u ucitele...to je celkem dulezity. A maturita je dobra na to kdyz chces jit na VS tak akorat (z gymplu to plati dvojnasob)
    KLA
    KLA --- ---
    Ja jsem tak rada ze jsem na tohle vzdycky kaslala... nakonec jsem mela 4 snad ze vseho, krom chovani, to bylo za 2...

Stejne ty znamky jsou naaaaaprosto nedulezity a ona vlastne i ta maturita je vsem u pr... mozna se pak nekdo nekde zepta jestli ji mate a to je vsechno...
    CENDA
    CENDA --- ---
    CHICA: Ja vim no ale zas takovej odvaz to neni :P
    MISON
    MISON --- ---
    VACLAV: smutne ;D
    VACLAV
    VACLAV --- ---
    MISON: nn...ale mezi 1-2 a 2-3
    MISON
    MISON --- ---
    VACLAV: jako 6 predmetu mezi burem a cestnou 4kou?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam