• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALBRECHT_SMUTENAlbrecht K. Smuten
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BUDKIN: prvni hysterka je Hobit, v tomhle prvenstvi nemas sanci ziskat ;)
    BUDKIN
    BUDKIN --- ---
    E_BLIMP:
    ALBRECHT_SMUTEN: první hysterka jsem byl já a basta!
    DAEMONA
    DAEMONA --- ---
    si tu svoji lebku nechte a hýčkejte, co je mi do toho ;-))))
    E_BLIMP
    E_BLIMP --- ---
    DAEMONA: To ze vidis lebky uplne vsude neznamena, ze tam opravdu jsou. Ja je zas nevidim nikde, pravda bude nekde uprostred.
    SEBEL: Cokoliv? Hřebíky jsou metal, rtuť je dokonce heavy metal. Lebka je vápník, fosfor a tak. A neboj, tahle dokonce jen celulóza a něco barev.
    Právě jsem si prohlédl svojí sbírku cédéček s keltskou hudbou...no jo, všechny maj na obalu lebku. Že jsem si toho nevšiml dřív... (Ještě se podívám do poličky s rock'n rollem -pro někoho metalem- jéje, zase samý lebky...)
    DAEMONA
    DAEMONA --- ---
    KRISA: ;-))))
    KRISA
    KRISA --- ---
    SEBEL: ja chtela lebku s ornamentem. jestli je neco kyc, tak urcite i nekolik originalu pisnicek, ktery na cedecku jsou, takze je to vlastne v poradku.
    DAEMONA: tak to je dobre, ze jsme moderni nejen tim, ze hrajeme celtic music (dnes jsem videla v levnejch knihach nekolik CD), ale i lebkoobalem!
    DAEMONA
    DAEMONA --- ---
    jo, štve mě nekontrolovaný módní výskyt lebek úplně všude!
    jediná, která mě za poslední dobu oslovila, je tahle ;-)))
    http://www.galerieperrotin.com/oeuvre/photo/Chiho_Aoshima/6339713124bd01.jpg
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    Oslovovat sem chtěl napsat...
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    Přebal hakka je víc metalovej než cokoli jinýho, záleží na tom, čím ze své tvorby chcete oslovit zákazníka... I když vás si asi budou kupovat ti, co už znají, takže není třeba osovovat...
    A lebka na přebalu je kýč, stejně profláklej jako keltskej pletenec... ten hřbitov je super:-)))
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ALBRECHT_SMUTEN: to mas z toho, ze moc chlastas :)

E_BLIMP: neco jako

přišel ke mně Nýtše
    že má rád mé kýče
    a nejvíce prý rýče
    ...v píče.
    ALBRECHT_SMUTEN
    ALBRECHT_SMUTEN --- ---
    E_BLIMP: Já vim, tak jsem to smazal, abych byl za hysterku já (protože ze zkušenostmi se sebou, s maminkou, s tatínkem a s bejvalou vim, že když se řekne "Je mi to jedno", tak to dotyčnému opravdu jedno není =)))
    E_BLIMP
    E_BLIMP --- ---
    ALBRECHT_SMUTEN: No, vzdyt jsem psal, ze je mi to jedno:) A ted jsem za hysterku, dobre mi tak. V kazdym pripade...hlavne tu kudlu.
    ALBRECHT_SMUTEN
    ALBRECHT_SMUTEN --- ---
    KRISA:
    E_BLIMP: Jo, díky za podporu... možná, že začnu některý lidi posílat do prdele =)))
    ALBRECHT_SMUTEN
    ALBRECHT_SMUTEN --- ---
    E_BLIMP: Eh, omlouvám se, vůbec mě to nenapadlo, příspěvek jsem smazal, berme to jako dvoudenní "demo-verze" pro privilegované návštěvníky tohoto klubu =)
    E_BLIMP
    E_BLIMP --- ---
    DAEMONA: Lebka je především okrasný motiv. To bych si myslel, že to tak vnímáš taky.
    E_BLIMP
    E_BLIMP --- ---
    ALBRECHT_SMUTEN: Taky bych měl asi napsat něco jako "sice seš autor, ale na zveřejnění coveru před vydáním CD ses zeptat moh.." Ale vlastně je mi to jedno.
    E_BLIMP
    E_BLIMP --- ---
    ALBRECHT_SMUTEN: K Pelíšku: jednoznačně původní návrh s komiksovou kudlou!!! Teda až na úrovně kontrastu/světelnosti. Za zádama je to příliš takyumělecký. Stůj si za svým-neboj se.

Obří zbraně malým dětem - V kobří straně zralým světem.

A to myslim vážně. Evokace andělskýho křídla tvarem a pozicí je možná nezamýšlená, ale fakt dobrá, vzhledem k tématu. Jako fakt.
    A hlavně - můžeš utíkat, ale neschováš se.
    E_BLIMP
    E_BLIMP --- ---
    BUDKIN: Já bych měl radši na obalu kýč než Monu Lisu. Vlastně bych tam měl radši cokoliv než Monu Lisu.
    Lebka není kýč, lebka je symbol a archetyp. V jistým kontextu. Postříbřená lebka na plastovým řetízku je kýč. V jistým kontextu kýč=sračka, klasika=diplomaticky "kýč". V tomto kontextu "kýč"=nadužívání klasiky. Miluju popkulturní debaty. V jistým kontextu rýč=pračka. Někdo mi můžete na wiki najít "popkulturní". (Kašli na to, Harakoczko, to byl vtip.) Radši dělejte užitečnější věci. Když už lenost&kreativita, kdo vymyslí inteligentní čtyřverší za použití slov KÝČ, RÝČ, PÍČ A NIETZSCHE? Pardon, ona je tato diskuze odborná.
    KRISA
    KRISA --- ---
    ALBRECHT_SMUTEN: Nechci mit na svedomi smrt pana Bernarda z Rincoiri a tak se mi nezda dobry podsouvat to co hrajem pod "klasickym keltskym" obalem - chtelo to nejak tu romantickou nadheru znicit (tak jako to delame s pisnickama).
    Obal Tvorby se mi zda naprosto skvelej!!! A ten velkej nuz byl roztomilej, ten prvni navrh se mi libi nejvic.
    BUDKIN
    BUDKIN --- ---
    ALBRECHT_SMUTEN: tak tahle tvoje definice "klasiky" se prakticky shoduje s tím, jak já chápu pojem "kýč" :-) Monu Lisu jsem tak nějak plácnul do větru.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam