• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    Apka pro YouTube by zasloužila předělat. Si říkám co mi tak hrozně žere baterky.

TIGU
    TIGU --- ---
    ONDRA_99: Já mám v RSS hlavně zahraniční zdroje, které tak bulvární nejsou. Po pár dnech se to dostane do českých stok. Většinou s patřičně přibarveným titulkem a časo s nepřesnými překlady. Třeba Diit píše doslova o "explozích baterií". Mám už jistá pravidla. Mnoho zdrojů nesleduji a u jiných vím, které autory nemá smysl číst.

Dokud se nezjistí, čím to je a kolik kusů může být tímto problémem ovlivněno, nemá moc dál tento konrétní problém řešit :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    TIGU: Jasne, jako je dobre, ze se chyby odstranujou. Ideal by byl zadna chyba ven (nerealne). Me jen vadi, jak se z toho dela hned hrozna bublina (bulvarni titulky). Pritom to jsou 2 kusy. A osobne bych si tipl (nemam podlozene), ze se uz ted prodalo vic novych iPhonu, nez toho modelu Samsungu, za celou dobu co se prodaval.
    CROSS
    CROSS --- ---
    KAZATELL: podle Samsungu a jen do první svolávačky, pak jim začaly vybuchovat i ty vyměněný kusy.
    TIGU
    TIGU --- ---
    ONDRA_99: Tak já se částečně nedivím - vadí mi obecně, že se při vydání každého nového iPhonu hledá něco, co se dá doplnit o koncovku -gate, ale jsem rád, že se o tom píše. Prostě když už si řeknu, že dám za telefon skoro 30k, nechci první dny řešit jeho reklamaci. Jde o tu práci okolo. To si raději počkám pár týdnů, než se zjistí, která je to série, abych to mohl případně řešit “u nákupu”, nebo neřešit vůbec. Mám rád svůj čas ;)
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    ONDRA_99: no vždycky se plasi jen kvůli pár kusum... u samsungu to bylo celkem 35 kusů a stáhli kvůli tomu celou sérii
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KASUMI: Jasne, v clanku to zminej at nejsou uplne mimo, kdyz uz nalakali radu lidi na titulek.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ONDRA_99: tak v clanku to pisou, ze to nic neznamena (nutne)
    ale je to trochu takovej catcher no.. ten nadpis :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KASUMI: Boze to je bulshitu kvuli dvema kusum. (Pisou o tom “vsude”)
    KASUMI
    KASUMI --- ---

Trable na obzoru? V Asii se nafoukla baterie dvěma novým iPhonům - iDNES.cz
    https://mobil.idnes.cz/iphone-8-asie-nafoukla-baterie-d2i-/iphone.aspx?c=A171002_113520_iphone_oma
    KOC256
    KOC256 --- ---
    E2E4:
    a zkoušel jsi nějakou gumovou olačku? Pokud to tedy není jen fakt malou rukou...
    E2E4
    E2E4 --- ---
    KOC256: Znam, zkousel jsem, ale ten telefon je moc tenkej a moc sirokej takze mi pri tom z ruky vypadava. Takze zustavam u 5S, az bude moc pomalej tak prejdu na SE a pak nevim. :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    E2E4:
    pouzivas ten dvojtap na home button?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Mně přijde, že po 11.0.1 je to zase trochu pomalejší. Aplikace pri startu mnohdy probliknou.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Mě teda přijde že to je furt debilní
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Mě se po updatu na 11.0.1 vrátila spotřeba baterky řekněme do normálu. Ale teda kvůli 11.0 jsem povypínal kde co a už to nechal vypnuté.
    BOXY
    BOXY --- ---
    Má zkušenost (ip7) je taková, že poslední 4 dny - po aktualizaci totálně tragická výdrž - musel jsem nabíjet průběžně v autě, z powerbanky atd. jinak by klekl v půlce dne. Dneska jsem odpojil z nabíječky v 7 a teď ve 23 při celkem normálním používání na 40 %. Takže se to snad opravdu časem zklidňuje.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Mno u me se objevil po instalaci nejakej problem s nabijenim ve smyslu, ze to sem tam zavibruje jakoby byl odpojen/pripojen kabel :)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    TIGU: Přesně to samé. Dřív vydržel mobil v pohodě celý den, dneska musím nabíjet. Doufám, že to dají do kupy - jinak mám 6s plus
    TIGU
    TIGU --- ---
    ONDRA_PATA: Mám stejný problém - do instalace iOS 11 jsem s baterkou problém neměl. Občas už bylo cítit, že nemá originál kapacitu, ale fungovalo to. Pak jsem nainstaloval iOS 11 a očividně dostala za uši. Že se bude indexovat a tak, s tím jsem počítal. Že ale ráno odpojím telefon od nabíječky a po dojetí do práce nebude mít 90%, ale 40%, s tím úplně ne. Dělalo mi to několik dnů - pak jsem to hard resetnul a od té doby se to tak razantně nevybíji. Ale když připojím nabíječku, často skočí procenta o desítky nahoru, nebo dolu (občas se i vypne). A poslední dobou se mi telefon vybije, když je připojený na nabíječku a používám ho. Jinak taky 5S.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam