• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    PHAILO: Dal ho sem, asi 10 příspěvku zpět.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    BINARY_PARANOIC: To mě nenapadlo, že by tam bylo až o tolik méně místa. Ale může být, to je asi pravda.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    PHAILO: tipoval bych 5/5s/SE ;)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    HAVANA: Jak se ti to povede? Mně se tam tedy vejde všechno. Můžeš dát screen?
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    nekdo zkusenosti s pouzivanim SW s nazvem Wandera? Jedna se o data monitoring appku... nam to nuti v kanclu a ja teda tomu neverim ani za mak...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HAVANA: no vypnout se to da asi jedine,kdyz vypnes sledovani aplikaci,tedy vpn. jinak bohuzel nevim,nezkousel jsem.
    jinak kdyz nemam zapnuty gps,tak procenta vidim. a pritom mista je tam dost
    MUSHKA
    MUSHKA --- ---
    Mně se teď na 6s pořád stává, že při použití force touch na volání se mi zobrazí toto. A musím jít do aplikace nebo počkat a zkusit za chvíli, aby se mi zobrazily ikony oblíbených.

HAVANA
    HAVANA --- ---
    Teda kecám, ikonka lte je vlevo..nevidím akorát procenta baterky
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ONDRA_PATA: Díky. Ten vypadá dobře..jen teda, dá se někde vypnout zobrazení že sem pripojenej přes VPN? Protože pak nevidím ikonku lte a nevidím procenta baterky
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    HAVANA: Jak je krasne videt to, ze FB je psane v React Native, zere jako svin a je to pomale az beda.
    C00BA
    C00BA --- ---
    mozna budu za kverulanta, ale ja na iP6 nepozoruju na baterce vyrazne vyssi spotrebu, ale naopak mam pocit, ze pri v prumeru stejnem pouzivani jako driv (par minut hovoru, o pauzach socialni site, e-maily, rano a vecer cca 1 hodina hudby/podcastu/youtube, … ) baterka vydrzi daleko vic. rano v 5.30 sundavam z nabijecky a ted 17.45 mam 77 procent. Pravda cestuju jen rano a vecer 1/2 hodiny na 4G, jinak jsem cely den na jednom miste v kancelari a na wifi.
    nemam ani problem s rychlosti telefonu, porad je svizny, zadna aplikace nezlobi, ale to bude hodne individualni podle toho co kdo pouziva.
    velke updaty resim pres iTunes (na Windows! a nemam problem s nima synchronizovat ani hudbu z mp3 - vse si rucne musim otagovat a pak pridat do knihovny ale ok), desetinkove updatuji pres wifi. Vlastni data v telefonu a aplikace prenasim postupnym aktualizovanim iOS a telefonu (zarizeni) historicky uz od meho prvniho iP3g. nepamatuji si, ze bych nekdy na nejakem z telefonu (postupne iP3g, iP4, iP5 a ted iP6) delal restore takze si taham asi dost balastu, ale proste to neresim kdyz to v pohode funguje :)

prikladam screenshot se spotrebou za tyden:

prikladam

MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Já teda na svojí 7 a 5SE a 6S v mém okolí žádné problémy s baterkou na iOS11 nepozoruju.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Možná u těch z vás, co máte s výdrží baterie na iOS 11 výrazné problémy — nemohli byste sem prosím dávat i screen z využití baterie? :)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KASUMI: ja mam 6s a v pohodě .. nepozoruji nějaký rozdíl ve spotřebě v porovnání s 10.x.. ale jak tu padlo, tak je možné ze takhle zlobí něj nějaké aplikace, které nejsou dobře optimalizované pro 11.x.. a tomu bych se nedivil..
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    KASUMI: 6S nevím, 7 dobrý.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    KASUMI: Neni to dobry. Vybiji se baterka
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    JYRKA: konecne nekdo s 6s
    tze 11 u tebe dobry? ja to porad odkladam..
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    AILAS: Aktualizoval jsem prvni den. IPhone 6s plus.
    A iPhony pouzivam 9 let, takze trochu vim, co se deje po upgrade.
    CROME
    CROME --- ---
    AILAS: aktualizoval jsem kdyz to vyslo, zadna zmena neni musim furt nabijet jako kokot, uprimne me je jako uzivateli jedno cim to je, jestli lenosti developeru, nebo, ze pustili nedodelek, kterej ti znemoznuje uzivat ten produkt k tomu k cemu je urcen, proste to funguje nahovno a firma jako Apple by si tohle dovolit nemela.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam