• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    ERVIN: Jo a nevraci se po splaceni!
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    ERVIN: Doporucuji iStyle.. mam uz druhy tel (ted i8plus). Je to na splatky bez navyseni jedina podminka je mit jejich pojisteni ( uz se mi to parkrat hodilo - vymenili mi prejety tel autem).
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    DARKINA: prach v konektoru... je treba vycistit konektor
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    Nesetkali jste se nekdo s problemem, ze si telefon mysli, ze je pripojeny na sluchatka i kdyz neni? A pote kdyz pripojim sluchatka tak to je v rezimu normalni hlasitosti? Restart appd nepomohlo. Iphone se
    TIGU
    TIGU --- ---
    BATERKA: dle coconut Battery mám 66% původní kapacity. Včera jsem přišel do práce a měl 80% baterky. Klasické RSS, Duolingo, Spotify. Večer jsem zazálohoval telefon na iCloud, nainstaloval Developer beta 11.1 a restornul na čisto + obnovil data z iObláčku. Je pravda, že ještě vyšla nová verze Duolinga, ale dnes jsem do práce dorazil s 97% baterky. Za mne fér. Nevím, jestli pomohl restore, 11.1, nebo update Duolinga, či od každého trochu. Uvidíme, jak se to bude chovat dál. Teď spokojenost.
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    AILAS: oujeee!
    VFISA
    VFISA --- ---
    Managed device by to mělo komplet umět. Jen ho musíš pro nastaveni jako managed device na začátku komplet vymazat. Víc asi Google
    AILAS
    AILAS --- ---
    ONDRASEEEK: To jsou ti objektivní profíci o kterých jsem psal níže? :-D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HONCKA: Neni vychovnejsi ho vest k tomu ze muze jen 30 minut a hlidat si to musi sam a kdyz to pretahne tak dostane bidu? To ze to omezis SW se moc sebekazni nenauci...

Ale to je asi tady OT...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    XEHUTL: na JB jsem neco nasel za dolar, pokud to nepujde JB, tak to pujde do sveta a koupit mu nejakej droid.
    Jinak 30min mu zatim staci, hraje nejaky lego hry, ted mu to pujcim a natahne si minutku na sporaku
    Ten tablet bude pouze jeho, takze me nejaky profily netrapi, ja si chci koupit pro sebe ipad pro
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    XEHUTL: Aha teď teprve čtu ten první vstup. No jako neslyšel sem že až něco dokázalo omezit čas používání čehokoliv jiného než vlastní aplikace v které to je. Nativně to - pokud vím - nejde, snad jen vyjma toho tutorial módu, který mus ovšem musíš pokaždé ručně aktivovat.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    HONCKA: 30min denně je dost málo, ale že je to výchovné o tom žádná. Nicméně bez JB toho lze omezit jen velmi málo a zpravidla způsobem buď všechno nebo nic (nevím ovšem zda nejsou nově nějaká vylepšení v rámci 11ky).

Největší mor je youtube a podobné, to zakázat ihned natvrdo v blacklistu.

Podotýkám že oproti androidu v non-JB iosu neexistují user-profily, takže dané zařízení pak nepůjde moc používat někým jiným /ověřeno zástupy naštvaných tatínků :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PHAILO: No..zbavit se napisu Vodafone by taky nebylo od věci...přece jen, co mám za operátora tak nějak tuším :)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    HONCKA: Z principu to na ios zařízení bez jailbraku nepůjde jinak, než nativně.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    HONCKA: ono je to i celkem vychovny, ze si s tim casem bude hospodarit sam bude pevne dannej a nebude se me snazit ukecavat abych mu to jeste zapnul
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    PHAILO: ono to jde bud povolit, nebo zakazat, chtel jsem, aby lego boost aplikace byla povolena a hry byly povoleny pouze na 30min denne

ONDRA_99: ja mel za to, ze to jde, ze jsem nasel hromadu aplikaci se subscription, ale fakt se mi nechce za tuhle ptakovinu platit $5 mesicne
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    HONCKA: Moment, na iPad urcite nejde dostat aplikaci, co zakaze pristup do jine apky. Projed si co se da delat v Nastaveni -> Obecne -> Omezeni. A koukni na asistovany rezim (nebo jak se to jmenuje), tam se da treba zapnout rezim “kiosku”, kde nelze vylezt ven z apky bez zadani hesla.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    HONCKA: Proč nepoužiješ funkce omezení vestavěné v systému?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    nemate nekdo tip na nejakou "rodicovskou" aplikaci na limitovani detskeho provozu bez mesicnich poplatku? Budu kupovat svemu 6 letemu synkovi lego boost, ktere se programuje pres tablet, dam mu svuj stary ipad mini2, v ramci hrani s legem ho nechci nijak omezoval, ale zase nechci, aby misto programovani robotu hral hry, tak by se mi hodila nejaka aplikace, kde jde casove omezit provoz pro urcite aplikace. Vsechno, na co jsem narazil je za mesicni poplatky, coz z principu odmitam, jsem ochotnej zaplatit jednorazovou castku do cca $30
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    ERVIN: Jasně že nevyplatí. Platíš za komfort, že nemusíš řešit prodej starého telefonu. Výpočet je jednoduchý.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam