• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    ERVIN: Jasně že nevyplatí. Platíš za komfort, že nemusíš řešit prodej starého telefonu. Výpočet je jednoduchý.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Operák od Alzy (iPhone každý rok), vyplatí se? Máte někdo? Nějaký úskalí?
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    COWBOY: Koukám na to. To bude tím nápisem "Vodafone CZ", který je příliš dlouhý. U O2 je to snadné, tam je ikona VPN vlevo, tady se kvůli tomu nápisu nevejde. Myslel jsem, že Vodafone se hlásí jako "VF CZ"?!
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    PHAILO: Dal ho sem, asi 10 příspěvku zpět.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    BINARY_PARANOIC: To mě nenapadlo, že by tam bylo až o tolik méně místa. Ale může být, to je asi pravda.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    PHAILO: tipoval bych 5/5s/SE ;)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    HAVANA: Jak se ti to povede? Mně se tam tedy vejde všechno. Můžeš dát screen?
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    nekdo zkusenosti s pouzivanim SW s nazvem Wandera? Jedna se o data monitoring appku... nam to nuti v kanclu a ja teda tomu neverim ani za mak...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HAVANA: no vypnout se to da asi jedine,kdyz vypnes sledovani aplikaci,tedy vpn. jinak bohuzel nevim,nezkousel jsem.
    jinak kdyz nemam zapnuty gps,tak procenta vidim. a pritom mista je tam dost
    MUSHKA
    MUSHKA --- ---
    Mně se teď na 6s pořád stává, že při použití force touch na volání se mi zobrazí toto. A musím jít do aplikace nebo počkat a zkusit za chvíli, aby se mi zobrazily ikony oblíbených.

HAVANA
    HAVANA --- ---
    Teda kecám, ikonka lte je vlevo..nevidím akorát procenta baterky
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ONDRA_PATA: Díky. Ten vypadá dobře..jen teda, dá se někde vypnout zobrazení že sem pripojenej přes VPN? Protože pak nevidím ikonku lte a nevidím procenta baterky
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    HAVANA: Jak je krasne videt to, ze FB je psane v React Native, zere jako svin a je to pomale az beda.
    C00BA
    C00BA --- ---
    mozna budu za kverulanta, ale ja na iP6 nepozoruju na baterce vyrazne vyssi spotrebu, ale naopak mam pocit, ze pri v prumeru stejnem pouzivani jako driv (par minut hovoru, o pauzach socialni site, e-maily, rano a vecer cca 1 hodina hudby/podcastu/youtube, … ) baterka vydrzi daleko vic. rano v 5.30 sundavam z nabijecky a ted 17.45 mam 77 procent. Pravda cestuju jen rano a vecer 1/2 hodiny na 4G, jinak jsem cely den na jednom miste v kancelari a na wifi.
    nemam ani problem s rychlosti telefonu, porad je svizny, zadna aplikace nezlobi, ale to bude hodne individualni podle toho co kdo pouziva.
    velke updaty resim pres iTunes (na Windows! a nemam problem s nima synchronizovat ani hudbu z mp3 - vse si rucne musim otagovat a pak pridat do knihovny ale ok), desetinkove updatuji pres wifi. Vlastni data v telefonu a aplikace prenasim postupnym aktualizovanim iOS a telefonu (zarizeni) historicky uz od meho prvniho iP3g. nepamatuji si, ze bych nekdy na nejakem z telefonu (postupne iP3g, iP4, iP5 a ted iP6) delal restore takze si taham asi dost balastu, ale proste to neresim kdyz to v pohode funguje :)

prikladam screenshot se spotrebou za tyden:

prikladam

MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Já teda na svojí 7 a 5SE a 6S v mém okolí žádné problémy s baterkou na iOS11 nepozoruju.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Možná u těch z vás, co máte s výdrží baterie na iOS 11 výrazné problémy — nemohli byste sem prosím dávat i screen z využití baterie? :)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KASUMI: ja mam 6s a v pohodě .. nepozoruji nějaký rozdíl ve spotřebě v porovnání s 10.x.. ale jak tu padlo, tak je možné ze takhle zlobí něj nějaké aplikace, které nejsou dobře optimalizované pro 11.x.. a tomu bych se nedivil..
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    KASUMI: 6S nevím, 7 dobrý.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    KASUMI: Neni to dobry. Vybiji se baterka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam