• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    CROSS
    CROSS --- ---
    https://krausefx.com/...-privacy-stealpassword-easily-get-the-users-apple-id-password-just-by-asking

(Jen tak k zamyšlení, co jsme si navykli automaticky vyplňovat...)
    AILAS
    AILAS --- ---
    SUBTITLES017: Ono už i 7 nemá Home tlačítko tak si ho neničíš a je to blíž :-) ale pro starší to ještě smysl asi dává.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    AILAS: az budu mít ipX, tak možná.. do te doby to chci..:)
    AILAS
    AILAS --- ---
    SUBTITLES017: Ani už to tam vracet nemuseli. Do budoucna to bude už asi zbytečné.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    CAJT: Ano, bude za to moct sdileni, kde druha strana updatovala na novejsi verzi a ted se delalo ve sdileni asi dost zmen, ktere nejsou kompatibilni.
    CAJT
    CAJT --- ---
    Docela mě štve, že aplikace aniž bych sám v průběhu používání cokoliv měnil, mě nutí k updatu. A to nejen sama sebe, ale i iOS. Mluvím o Numbers. Když zapnu otevře se tabulka pouze pro čtení, pro úpravu chce update, který nemám k dispozici, protože jsem iOS 11 zatím nechtěl. Přijde mi to sprostý. Nebo to je tím, že tabulku sdílím?
    Jo a App Store hlásí kompatibilitu pouze s 11 a novější. Přehnaný.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    COWBOY: np, dal v poste
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    SH_PANDA: To sezení v uších bych potřeboval vyzkoušet. Jinak bych je bral.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    COWBOY:
    - nesedej mi uplne idealne v usich
    - sere mne potreba micro usb na nabijeni
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    SH_PANDA: Proč je prodáváš?
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    HOOLIGAN: Reklamovat. Jednou se mi to stalo a byl to vadnej jeden z mikrofonů na potlačení šumu okolí. Předpokládám, že to dělá ikdyž je to vyndaný z pouzdra
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HOOLIGAN: reklamuj a kup si 8+
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    ONDRASEEEK: Dik zabralo
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HOOLIGAN:
    reklamuj
    HOOLIGAN
    HOOLIGAN --- ---
    Ahoj, tyden stary iP7+: od zacatku si lidi stezuji ze me spatne slysi behem hovoru, jako ze "zavreneho sudu", tlumene. Na ruznych lokacich a kvalite signalu shodne. Hovory treba pres WatsUp se zdaji byt ok.

Vipinani VoLTE, BT, mobilnich dat, wi-fi a pod. behem hovoru, potlaceni sumu ve sluchatku, hard reset, reinstall v DFU mode - vyzkouseno bez vyrazneho uspechu. Mam standartni Apple leather case, mikrofon volny.

Je jeste neco co muzu vyzkouset nez ten telefon vratim / budu reklamovat? Diky
    HOOLIGAN
    HOOLIGAN --- ---
    ONDRA_PATA: kazdy uzivatel nyxu ma neco prostoru pro ulozeni souboru tedy i vlozeni obrazku, mrkni do zalozky osobni -> soubory
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    ONDRA_PATA: occamova britva rika b)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    chci se zeptat,jak funguje nahravani fotky do auditka z iphonu?
    vzdycky jsem nahraval fotku na postimage,abych ji pak mohl pres kod vystavit do auditka. a najednou (heureka) jsem pred nejakym casem zjistil,ze to jde primo nahrat z telefonu.
    jak to funguje? ta fotka prece nemuze odkazovat na muj telefon. nebo se to uz nejakou dobu uklada na nejaky nyxi server?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam