• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    CROSS
    CROSS --- ---
    Poslední den nebo dva mi sem tam vyskakuje dialog požadující přihlášení mým Apple ID. Ještě jsem nepřišel na to, která aplikace nebo služba to chce, všechno funguje, updaty se stahujou, záloha do iCloudu běží. Z toho dialogu a z notifikace to absolutně neni jasný ("Sign-in required" my ass...) Nepozorujete někdo něco podobnýho?

Po tom, co dělal vlny ten Krauseho článek jsem o něco víc podezřívavej.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    CROSS: taky jsem k tomu skeptickej a klikam defaultne na cancel, kdyz neco takovyho neocekavam
    CROSS
    CROSS --- ---
    https://krausefx.com/...-privacy-stealpassword-easily-get-the-users-apple-id-password-just-by-asking

(Jen tak k zamyšlení, co jsme si navykli automaticky vyplňovat...)
    AILAS
    AILAS --- ---
    SUBTITLES017: Ono už i 7 nemá Home tlačítko tak si ho neničíš a je to blíž :-) ale pro starší to ještě smysl asi dává.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    AILAS: az budu mít ipX, tak možná.. do te doby to chci..:)
    AILAS
    AILAS --- ---
    SUBTITLES017: Ani už to tam vracet nemuseli. Do budoucna to bude už asi zbytečné.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    CAJT: Ano, bude za to moct sdileni, kde druha strana updatovala na novejsi verzi a ted se delalo ve sdileni asi dost zmen, ktere nejsou kompatibilni.
    CAJT
    CAJT --- ---
    Docela mě štve, že aplikace aniž bych sám v průběhu používání cokoliv měnil, mě nutí k updatu. A to nejen sama sebe, ale i iOS. Mluvím o Numbers. Když zapnu otevře se tabulka pouze pro čtení, pro úpravu chce update, který nemám k dispozici, protože jsem iOS 11 zatím nechtěl. Přijde mi to sprostý. Nebo to je tím, že tabulku sdílím?
    Jo a App Store hlásí kompatibilitu pouze s 11 a novější. Přehnaný.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    COWBOY: np, dal v poste
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    SH_PANDA: To sezení v uších bych potřeboval vyzkoušet. Jinak bych je bral.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    COWBOY:
    - nesedej mi uplne idealne v usich
    - sere mne potreba micro usb na nabijeni
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    SH_PANDA: Proč je prodáváš?
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    HOOLIGAN: Reklamovat. Jednou se mi to stalo a byl to vadnej jeden z mikrofonů na potlačení šumu okolí. Předpokládám, že to dělá ikdyž je to vyndaný z pouzdra
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HOOLIGAN: reklamuj a kup si 8+
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    ONDRASEEEK: Dik zabralo
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HOOLIGAN:
    reklamuj
    HOOLIGAN
    HOOLIGAN --- ---
    Ahoj, tyden stary iP7+: od zacatku si lidi stezuji ze me spatne slysi behem hovoru, jako ze "zavreneho sudu", tlumene. Na ruznych lokacich a kvalite signalu shodne. Hovory treba pres WatsUp se zdaji byt ok.

Vipinani VoLTE, BT, mobilnich dat, wi-fi a pod. behem hovoru, potlaceni sumu ve sluchatku, hard reset, reinstall v DFU mode - vyzkouseno bez vyrazneho uspechu. Mam standartni Apple leather case, mikrofon volny.

Je jeste neco co muzu vyzkouset nez ten telefon vratim / budu reklamovat? Diky
    HOOLIGAN
    HOOLIGAN --- ---
    ONDRA_PATA: kazdy uzivatel nyxu ma neco prostoru pro ulozeni souboru tedy i vlozeni obrazku, mrkni do zalozky osobni -> soubory
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    ONDRA_PATA: occamova britva rika b)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    chci se zeptat,jak funguje nahravani fotky do auditka z iphonu?
    vzdycky jsem nahraval fotku na postimage,abych ji pak mohl pres kod vystavit do auditka. a najednou (heureka) jsem pred nejakym casem zjistil,ze to jde primo nahrat z telefonu.
    jak to funguje? ta fotka prece nemuze odkazovat na muj telefon. nebo se to uz nejakou dobu uklada na nejaky nyxi server?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam