• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    No me nesedi ani ta sluzby. Teda cista sluzba mozna OK, ale 90% uzivatelu se tam chova jak kreteni a to mi staci z doslechu...

A to ze maji tragicke appky nechapu, kdyz na to maji prachy (lidi)...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Jako to neni nic proti FB jako sluzbe, ta je uplne ok, ale ty aplikace jsou proste hrozny.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    Chtěl jsem napsat to samé, ale nechtěl jsem někomu šlapat na kuří oko. Lidé jsou na FB strašně citlivý... ;-)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    HAVANA: Nebo idealne bych skoncil u toho bodu "odinstaloval" :D Apky od FB jsou hroznej shit.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Mno..tady bych doporučoval update na 11...tím bych začal
    Pak bych fb odinstaloval a nainstaloval znova
    KLONOVAC
    KLONOVAC --- ---
    SPAULDING: Já mám problém na SE, ios 10, že se mi přestanou zobrazovat notifikace u fb messengeru. Nové zprávy se zobrazí, až když otevřu aplikaci. Vyřeší to vždy pouze restart a po nějaké době se to zase vrátí. Problém trvá už přes půl roku.
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    SPAULDING: uprimne to bude spise nekompatibilita nektere z aplikaci, ktera dava na tyto obrazovky sve informace. Me se to nedeje, nevim co mas nainstalovaneho ty...
    JANNE
    JANNE --- ---
    SPAULDING: ... z ničeho nic se mi stalo to samý na SE. Asi do jedenácti byly notifikace i hodiny v pohodě, teď najednou prázdná rozsvícená obrazovka. Jdu na ten restart.
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    TOMMY_: Dneska už blbě, iOS 10 už nedostane signature. A pokud by to šlo, musel bys použít backup pouze z té verze, na kterou jdeš. Což je třeba u mě půl roku zpátky, byl jsem i na developer betě.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    SPAULDING: da se nejak downgradovat ? Me se podstatne rychleji vybiji ip7 a kdyz otevru z notifikace zpravu z messengeru tak mi tam chybi lista kam psat zpravu a nebo klavesnice, pomuze jen pres multitasking prehodit na jinou aplikaci a pak zpatky.. a sere me jak tam dlouho zustane videt ten screenshot - do kteryho nejde nic vepsat ani oriznout..
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    Už mě ta 11 sere. iP 7+, tohle je můj Lock screen. Chybí hodiny a všechny notifikace. To samý vidím, když otevřu ten přehled z horní části obrazovky. Pomůže až restart, ale na pár hodin pouze.

SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    kamarád chce od někoho koupit použity iphone, jaky je ted nejjednodušší způsob jak si ověřit, ze telefon není zablokovany? kromě osobního vyzkoušení..
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    Od androidisty o Apple A CPU. podle mě hodně dobrý
    Why are Apple’s chips faster than Qualcomm’s? – Gary explains
    https://www.youtube.com/watch?v=TiVF_ZzzLM0
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    Me zas teď u 5s po aktualizaci na 11, při úplném vybití telefon a vypnutí neukazuje nabíjení a rovnou naskočí jabko startování. Ale nabíječka ktera předtím normálně fungovala prostě telefon nezabije. Originál to zvládne. A to mám 14 starou baterku. Jinak výdrž je možná i lepší než u ios 10.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    KASUMI: Jo
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    VFISA: to je kvuli tomu foceni pod sukne, ne? :)
    VFISA
    VFISA --- ---
    FYI u japonskych a korejských iPhone nejde vypnout zvuk fotoaparátu. Ani jiným FW, ani mute, ničím. #vyzkousenozavas :(
    8BB76E1
    8BB76E1 --- ---
    CROSS: třeba NFC standardu (jis vs iso, čísla si nepamatuju), protože jp verze bude určitě podporovat emulaci jp karet na vlak a osaifu keitai.. co to bude dělat v evropském prostředí, to je otázka..
    CROSS
    CROSS --- ---
    TRIPLT: Japonské modely osmiček mají proti "českým" nějaká 3 pásma navíc a žádná jim nechybí, takže pokud by to u Xka bylo stejné, neměl by to být problém. Pokud tam nebude jiné omezení (jakých?).
    8BB76E1
    8BB76E1 --- ---
    TRIPLT: v cz se používá 1, 3, 7, 8, 20, což podle té tabulky A1906 a A1898 umí, takže to je ok, ne? jako osobně bych se bál spíš jiných věcí, ale..
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    CROSS: pokud tomu rozumim spravne, tak u iPhone 7/8 ma clovek Japonsko vs CZ smulu... posledni kompatibilni byl tedy 6s a u X se zatim nevi...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam