• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    KOC256: Pardon, máš recht.
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    BOD1E: My frajeři máme 11.1 beta 2 :D
    AILAS
    AILAS --- ---
    BOD1E: Minulý týden. Máš špatné zdroje :-)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: taky tak.. a od te doby mam problém s aktualizací počasí ve widgetu...

KOC256
    KOC256 --- ---
    BOD1E: Aktualizoval jsem ctvrtek nebo patek.

BOD1E
    BOD1E --- ---
    KOC256: Vyšlo to dnes. Minulý týden vyšel 11.0.2. A nemyslím že Apple do changelogu dává úplně všechno.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99: Xamarine...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BOD1E: To uz vyslo minuly tyden. Opravuje to jen sedmicky ve specifickych situacich.

Kazdopadne zavery bych uplne nedelal :)
    TIGU
    TIGU --- ---
    KOC256: React Native je Javascript
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    BOD1E: Btw, takové tempo vydávání aktualizací nepamatuju, I to o ios 11 leccos vypovídá :)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    SPAULDING: 11.0.3 out. Nezaručuju že to zabere ale naděje umírá poslední.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Ne, .NET je uplne neco jineho.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    Aha. Neco jako .NET? :) A taky jsem cetl ze neco takoveho mel MS. Melo to takovy cool nazev... ...si ted nevzpomenu :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    ABRAHAM: podle mě pokud neni blokovanej na SIM konkrétního operátora, tak by to neměl být problém.
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    CROSS: Vlastne mozna to myslim trochu jinak. Jsem v USA, mam (blokovany) iphone s US sim, chci tu ale pouzivat jeste druhy iphone, kde bych mel ceskou sim. Takze me netrapi LTE v Cesku, ale zda mi ceska sim pujde spustit v novym iphonu zde v USA.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Ne, React Native je o tom, ze "programujes" apku jednou a pak se to neak builduje jak pro iOS, tak pro Android. Udajne to ma usetrit finance (nevyvyjis kazdou platformu zvlast), realne to nepodporuje nejnovejsi funkce (vzdy az pozdeji), pokrocilejsi optimalizace jsou v tom zlo a klidne tam narazis na fuckup, ktery te stoji vic casu, nez to napsat od zacatku pro kazdou platformu zvlast. Ale psat multiplatforme je prece hrozne super (haha).
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    CROSS: jo, fyzicky v usa. Mrknu na to, diky.
    CROSS
    CROSS --- ---
    ABRAHAM: jestli apple.com znamená fyzicky to koupit v USA, tak si podle tohohle porovnej, jakej americkej model koupíš (jestli nějakej, já to neporovnával), aby podporoval české sítě. Tady k tomu máš info, co se používá v ČR -- 8BB76E1.
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    Jak prosim funguje ta blokace telefonu z USA? Kdyz ho koupim pres apple.com bez vyberu operatora, bude tam fungovat ceska sim? Diky.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256: Uplne se v tom nevyznam. To je ten novy preferovany zpusob psani appek pro iOS nebo co to je?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam