• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    CROSS
    CROSS --- ---
    ABRAHAM: podle mě pokud neni blokovanej na SIM konkrétního operátora, tak by to neměl být problém.
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    CROSS: Vlastne mozna to myslim trochu jinak. Jsem v USA, mam (blokovany) iphone s US sim, chci tu ale pouzivat jeste druhy iphone, kde bych mel ceskou sim. Takze me netrapi LTE v Cesku, ale zda mi ceska sim pujde spustit v novym iphonu zde v USA.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Ne, React Native je o tom, ze "programujes" apku jednou a pak se to neak builduje jak pro iOS, tak pro Android. Udajne to ma usetrit finance (nevyvyjis kazdou platformu zvlast), realne to nepodporuje nejnovejsi funkce (vzdy az pozdeji), pokrocilejsi optimalizace jsou v tom zlo a klidne tam narazis na fuckup, ktery te stoji vic casu, nez to napsat od zacatku pro kazdou platformu zvlast. Ale psat multiplatforme je prece hrozne super (haha).
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    CROSS: jo, fyzicky v usa. Mrknu na to, diky.
    CROSS
    CROSS --- ---
    ABRAHAM: jestli apple.com znamená fyzicky to koupit v USA, tak si podle tohohle porovnej, jakej americkej model koupíš (jestli nějakej, já to neporovnával), aby podporoval české sítě. Tady k tomu máš info, co se používá v ČR -- 8BB76E1.
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    Jak prosim funguje ta blokace telefonu z USA? Kdyz ho koupim pres apple.com bez vyberu operatora, bude tam fungovat ceska sim? Diky.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256: Uplne se v tom nevyznam. To je ten novy preferovany zpusob psani appek pro iOS nebo co to je?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Proto na FB nejsem :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Tragicke apky maji (mimo jine) proto, ze je pisou v React Native (a v tom opravdu velkou a zaroven dobrou app neudelas).
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Tak jako nikdo te nenuti si tech 90% uzivatelu pridavat do svych pratel. Stezovat si, ze mam na FB pratele kreteny neni chyba FB, ale toho, kdo si stezuje.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    KOC256: jestli nekdo tvrdi, ze se na fb chova 90% uzivatelu jak kreteni, tak bych mu doporucoval prestat se schazet s kretenama
    FMATEJU
    FMATEJU --- ---
    SPAULDING: Mne to dela to samy.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    No me nesedi ani ta sluzby. Teda cista sluzba mozna OK, ale 90% uzivatelu se tam chova jak kreteni a to mi staci z doslechu...

A to ze maji tragicke appky nechapu, kdyz na to maji prachy (lidi)...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Jako to neni nic proti FB jako sluzbe, ta je uplne ok, ale ty aplikace jsou proste hrozny.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    Chtěl jsem napsat to samé, ale nechtěl jsem někomu šlapat na kuří oko. Lidé jsou na FB strašně citlivý... ;-)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    HAVANA: Nebo idealne bych skoncil u toho bodu "odinstaloval" :D Apky od FB jsou hroznej shit.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Mno..tady bych doporučoval update na 11...tím bych začal
    Pak bych fb odinstaloval a nainstaloval znova
    KLONOVAC
    KLONOVAC --- ---
    SPAULDING: Já mám problém na SE, ios 10, že se mi přestanou zobrazovat notifikace u fb messengeru. Nové zprávy se zobrazí, až když otevřu aplikaci. Vyřeší to vždy pouze restart a po nějaké době se to zase vrátí. Problém trvá už přes půl roku.
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    SPAULDING: uprimne to bude spise nekompatibilita nektere z aplikaci, ktera dava na tyto obrazovky sve informace. Me se to nedeje, nevim co mas nainstalovaneho ty...
    JANNE
    JANNE --- ---
    SPAULDING: ... z ničeho nic se mi stalo to samý na SE. Asi do jedenácti byly notifikace i hodiny v pohodě, teď najednou prázdná rozsvícená obrazovka. Jdu na ten restart.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam