• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    WERT: všechno jde do kopru. Už ani ta nostalgie není to co bejvala
    WERT
    WERT --- ---
    DOTCOM: iOS 11
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    zena presla z 4S na SE a zahadne ji mizi kontakty - ma napriklad u zpravy napsane neci jmeno, kdyz na to tukne, tak jmeno zmizi a je tam najednou jenom cislo. Netusite cim by to mohlo byt?
    RADOWAN
    RADOWAN --- ---
    PHARAO: V Alze si sice priplatis (lepeni je za 159,- + sklo samotny) ale je na to lepeni dvouleta zaruka - kdyz se ti to odlepi, dostane se pod nej prach etc. na miste vymeni. Klidne ob den :)
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    PHARAO: Bude to znít divně, ale fakt dobrý sklo maj v Primarku.. o hodně lepší než ty jednodolarovky z eBay
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    KOC256: A když jsi alkoholik, tak musíš před nalepením dát dvě pivka, aby ustal třas :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PHARAO:
    cokoliv. Necekej od nich takove to ze do toho muzes mlatit kladivem a ono to bude drzet, ale pokud od toho cekas ze to neposkrabes a ze to vydrzi nejake soupani po "skle" tak si kupn 5 jednoeurovych ochran a bud happy. Nalepeni se mi vzdy povedlo. Chce to nebyt alkoholik a byt peclivy :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    PHARAO: Zkusenost nemam (nemam rad ochranu ;)), ale ochrane sklo bych asi bral z neakyho kamennyho obchodu (idealne kde mne to nalepi rovnou).
    PHARAO
    PHARAO --- ---
    jake by jste doporucili ochranne sklo pro iphone 6S ? kupoval jste nekdo na aliexpressu? dik :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    tak jdu aktualizovat minipad na 11.. doufam ,ze to prezijeme ve zdravi
    na 6s si jeste netroufam :D
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    How To Unlock ANY iPhone Photos Without Passcode! (iOS 11)
    http://www.youtube.com/watch?v=g1J2SObwa68
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CROSS:
    a pokud by bylo tak tech par stovek je lepsi investice nez si s tim hodiny hrat, pozorovat, zkoumat, ...

proste zkusil cestu nejmensiho odporu...
    OT_
    OT_ --- ---
    No, pamatuju doby, kdy si lidi kupovali iPhone právě proto, aby takové kraviny nemuseli řešit:)
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOC256: nejde o to, kolik za to dá, ale že mu ta investice pár stovek nevyřeší problém, pokud to není baterkou
    NELDE
    NELDE --- ---
    Jak vidím, tak dělám dobře, že čekám na verzi 11.1 (-;
    Už mi to fungovalo u verze 9 a 10.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PHAILO:
    proto jsem zmínil "v rozumném obchodě". Je to kamenná známá prodejní/opravní síť. Takže nečekám že to bude nejlevnější čína.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    KOC256: Ano a je taky otázka co za těch pár stovek dostaneš.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KINGRICHARD:
    Chápu tě, ale ne každý se chce hrabat v lozích a nebo sledovat graf kterému nerozumí. Výměna baterie je i v rozumném obchodě za nákupku investice pár stovek...
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    KOC256: pokud si nechal vyměnit baterku aniž by věděl jestli je vadná tak to poměrně přesně vystihuje jak lidi přistupujou k řešení problému.
    Je nutný nejdřív vědět co je blbě a potom to teprve opravovat. Takže znova nástroje na alespoň nějaké informace.
    Baterie -- Battery Life info o reálné a design kapacitě baterky
    Zatížení systému -- System Status CPU Usage a Avg Load. Jako referenci na IOS 11 IP5S avg load 5, IP 5SE avg load kolem 2. Verze za prachy umí bežet na pozdí a monitorovat zdroje CPU a pod.
    Defekty -- MacOS aplikace Console umí po kabelu číst konzoli a log file iOS zařízení (uznávám čte se to blbě ale občas se něco vyčíst dá)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Zrovna jsem se bavil s kolegou, který říkal, že po updatu na 11 mu každé použití GPS baterku žralo před očima. Ráno jsme dělali takový test s mým iP7 a vypadalo, top že mi ubývá při stejných činnostech rychleji, ale jeho více topil.

Tak si baterku nechal vyměnit (dneska) a i po výměně to je to samé... Takže možná to není úplně o té prdeli jak píše KINGRICHARD.
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    KINGRICHARD: stejně můj tak ipad air 1 a iphone 5s
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam