• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    KOUDY: Nice try! ;))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Mam kdyztak na prodej par IphoneX..vsechno 256gb,..zaruka..cr..zadnej dovoz..cena 40k bez dane (fakturu na odpocet dodam)..Sou posledni tri. Jeden cernej a dva svetly.

CABI
    CABI --- ---
    Hlasim na iPhone 5S znatelne zrychleni pod iOS 11.1
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    zdravim, da se nejak aktivovat iphone bez simky? (myslim ze je na nem ios9) zkousel jsem googlit ale nic pouzitelnyho jsem nenasel..
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    ONDRA_PATA: Foun je opět supersnappy. Trochu mě Teda znepokojuje ten icloud bypass. Pokud je to pravda ale Nečekám že by EAP riskoval renomé a šířil hoax.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SUBTITLES017: je to zpět!! :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JAFROST: to se mi nedelo vubec.mne se jen prehrival obcas jen tak.zadna apka v pozadi a topilo to.a vydrz katastrofalni.takze doufam,ze to bylo neco v telefonu,protoze treba SE pritelkyne drzi cely den
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    ONDRA_PATA: jo, už to nepadá ani nezamrzá... takže to zase konečně funguje
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KOC256: jj kvuli nim jsem si ten telefon koupil.prece si nenecham na super novy smajliky prasivou 5s
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_PATA:
    zlepseni neres. Ale jsou tam novi smajlici...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak co rikate na 11.1? citite zlepseni? ja jen az mi vrati tel. s neuznanou reklamaci...
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    Ahoj, kdybyste se nekdo zbavoval SE 64GB (lze i 128 :)) v dobrym stavu, tak mi prosim napiste do posty. diky
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    COMPLETELY Bypass iCloud Activation Lock on iOS 11!
    http://www.youtube.com/watch?v=ZdhzPLQhWa0
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    vtipny
    tak jedine "urcite ano" [ KASUMI @ iPhone - Apple reinvented the phone .... ]
    jsem dala ja
    a ja jsem ted hodne na vazkach a zvazuju radsi 8 :D (z 6s)
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    NELDE
    NELDE --- ---
    FUZZSTORTION: Na to potřebuješ směrový mikrofon, který se obvykle dává pro videokamery se zoomem - což ti nemusí jít připojit napřímo. Tady mají na to dock: https://www.audiotek.cz/zvuk-recording/centrum-ios/mikrofony-s-konektorem-pro-ios/
    Jinak asi bych koupil cokoli existujícího a vyzkoušel (a vrátil do 14 dní) - on prakticky jakýkoli mikrofon bude mít lepší charakteristiky než ten zabudovaný miniaturní. Zejména pokud je směrový. Třeba tenhle by za zkoušku stál.
    OT_
    OT_ --- ---
    OT_: vlastně ne, ty budeš potřebovat něco, co snímá ve směru objektivu, takže iXy je ti k ničemu.
    OT_
    OT_ --- ---
    FUZZSTORTION: Rode iXy
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    FLLIP: Kua.. vim, ze musim mit na banany, kdyz mam tu opici... ale stejne mi to prijde prestrel tech 900. Sem prave doufal, ze existuje nejaka zlata stredni cesta - Ali je sice levny, lec vetsinou nefunguje, nebo funguje omezenou dobu do updatu. Belkin apod. je zase prepal. Takze neco kol 2-300kc by bylo idealni... ale asi neni holt..:(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam