• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    spis sem kuva napiste nekdo, kdo ho uz pouzivate, jaky je.. coz? :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HOWKING:
    Pokud mas nejaky nestandardní zdroj, tak dobře ti tak, ale proč se tu snažíš s nosem nahoru naparovat že to je normální?
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    Nechceš si dát prostě inzerát do tržiště omg?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    23 s dani za IphoneX 256gb ?...urcite :D
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Heh :-) Tak okradli i tebe :-) 23 s daní. ;-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HOWKING: 256tka stoji asi 28 bez dane..ne 23..Jinak ty telefony nikde nejsou..budou az za mesic..ja bral podpultaky za 38 bez dane..na kazdym mam dvojku..ale net je plnej inzeratu Xek za 60k..tak teda asi jeste zdrazim, at na tech debilnich apple ovcich taky neco mam no :)

HOWKING
    HOWKING --- ---
    KOUDY: Já měl pokaždé iPhona (i teď 8) pět minut po té, co se objevil u nás na trhu a vždy za cenu takovou, že jsem ho za rok prodal se ztrátou 2 litry. I teď bych mohl mít za X-ko (kdybych chtěl, ale fakt ne) 256-tu za 23 (a možná jsi ho za ty prachy měl i ty, tak slušný vývar na debilech - blahopřeju) :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HOWKING: Nebo za debila kterej stanuje dva dny pred prodejnou apply aby mel ten svuj vysnenej kousek driv nez ostatni..Vitej u applu! :)..Ja tech telefonu vzal deset..jeden sem si nechal a sest jich bylo pryc behem dvou hodin..
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Dát za to tyhle prachy abych za měsíc byl za debila, co za to dal téměř dvojnásobek? :-D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FELCARKILLER: Ani ne..sem furt levnejsi nez alza nebo prekupnici ve skupinach na fcb kde se prodava za 60-70k..:)..ve svete jeste draz..ale samozrejme kdo chce mesic cekat tak ceka..:)

People Are Already Reselling The iPhone X for Insane Prices
    https://www.highsnobiety.com/...es/?utm_campaign=SF%20Highsnobiety%20Main%20Post&utm_source=Facebook

FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    KOUDY: Nice try! ;))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Mam kdyztak na prodej par IphoneX..vsechno 256gb,..zaruka..cr..zadnej dovoz..cena 40k bez dane (fakturu na odpocet dodam)..Sou posledni tri. Jeden cernej a dva svetly.

CABI
    CABI --- ---
    Hlasim na iPhone 5S znatelne zrychleni pod iOS 11.1
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    zdravim, da se nejak aktivovat iphone bez simky? (myslim ze je na nem ios9) zkousel jsem googlit ale nic pouzitelnyho jsem nenasel..
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    ONDRA_PATA: Foun je opět supersnappy. Trochu mě Teda znepokojuje ten icloud bypass. Pokud je to pravda ale Nečekám že by EAP riskoval renomé a šířil hoax.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SUBTITLES017: je to zpět!! :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JAFROST: to se mi nedelo vubec.mne se jen prehrival obcas jen tak.zadna apka v pozadi a topilo to.a vydrz katastrofalni.takze doufam,ze to bylo neco v telefonu,protoze treba SE pritelkyne drzi cely den
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    ONDRA_PATA: jo, už to nepadá ani nezamrzá... takže to zase konečně funguje
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KOC256: jj kvuli nim jsem si ten telefon koupil.prece si nenecham na super novy smajliky prasivou 5s
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_PATA:
    zlepseni neres. Ale jsou tam novi smajlici...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam