• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    jo, jeste jedna vec.. trochu odolnost proti vode :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    BAAL: pro tebe mozna zasadni ne, ale ja treba nedam telefon z ruky, furt na nem neco delam, hraju si, pracuju, koukam na fotky apod.:
    - rychlejsi reakce/odezvy
    - lepsi displej, vyssi jas obrazovky
    - lepsi fotky (pocitove, podle parametru o tolik asi ne)
    - o neco lepsi vydrz

nevyhody:
    - chybejici jack na sluchatka! :D

7 vs 8 je nesmysl menit
    to je jako 6 vs 6s imho..

a navic mi prasklo to sklo :) tze nez hodit 4k do opravy (na vlastnorucni opravu si netroufam), tak ho za o neco vic prodam a koupim si novej
    jinak se 6s problem nemam vicemene zadnej.. ale jeste jsem neupgradovala na ios11.. tak nevim, co to udela a asi to ani nechci zkouset
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    taky se vam ted zda vydrz baterky lepsi? u me (6s) to vypada, ze se to zas zlepsilo...
    BAAL
    BAAL --- ---
    KASUMI: v čem jsou podle tebe ty zásadní skoky?

Sorry nejsem iphone fanoušek, jen jsem ten post zahlédl v posledních. Ale kupříkladu já mám letitý 5C a pořád jsem s ním OK, kromě velikosti paměti ale jinak s ním konfortně žiju. Ted jsem dostal v práci jako služební 6s a krom toho že je větší a nevejde se mi do kapes v něm proti svému soukrému 5C nevidím žádnou přidanou hodnotu.

Je to pořád stejný systém, stejné aplikace subjektivně podobná rychlost stejná výdrž baterky.

Ale možná jsem přilis velký ignorant a neocením detail.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KOC256: menim kazde dva roky, vzdycky za upgradovanou verzi pred tim predstaveneho modelu.. tze jsem mela 3g a potom 4s, 5s a 6s.. proto mi dava smysl vzit ted 8.. (takove 7s to je rekneme).. a X a jeho nastupce si nechat na priste.. vlastne bych si potrebovala koupit tel. pristi rok, az udelaji upgrade X (jestli udelaji).. narusili mi ted casovou linii :)

myslim si, ze z 6s je skok na 8 velkej.. ze sedmicky to chce jedine na X asi.. pokud chces upgrade..
    E2E4
    E2E4 --- ---
    LBW: Ja koupil na aukru primo od zname firmy hobbymarketu OBI, z jejich centraly.. trik je hledat prvni NEzvyhodneny listing na aukru..
    MUXX
    MUXX --- ---
    a nezveda se ten telefon ze stolu lip, kdyz se kyva o fotak? treba v porovnani s tim kdyz lezi na stole sklem dolu.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    LBW: Ahoj,

ja uz hodne iPhonu koupil na www.smarty.cz kde maji rozbalene s docela dobrou cenou.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MIKEHO: Osobne bych tam klidne ten milimetr pridal. A dal tam vetsi baterku. Ale tak asi honi rozmery.

Bo to polozeni na stole je zlo jak se to kyvla.

Leda ze by automaticky pocitali s tim ze lide nosi obal...
    MIKEHO
    MIKEHO --- ---
    KOUDY: je to o fyzice. Prostě ten objektiv musí mít néjakou vzdálenost od čipu. A pak je to o tom zda kvůli jedné komponentě má být celý telefon širší. No a v Applu si řekli že ne.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KASUMI:
    BTW:...

Proc uvazujes zmenu za 6S?
    Teda zamenu na 8. Ja treba u 7 vubec o 8 neuvazuji, nic by mi neprinesl. Bud X nebo zustavam u 7...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LBW:
    znamy, nebo quickset.cz - trochu drazsi, nekdy rozporuplne pocity, ale jakz takz jistota
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    LBW: kolik do toho chces investovat?
    pac starsi modely se daji koupit relativne vyhodne i nove.. imho.. ale zalezi na tvem stropu bych rekla

obcas nekdo prodava na nyxu..
    (napr. ja ted, jen co rozumne vyresim sve dilema s 8 a X :D, ale to te zajimat nebude, je to 6s/64gb a ma praskly sklo na vymenu)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOC256: Me ten fotak strasne irituje..Proc je takovej problem zabudovat ho do "tela" toho telefonu?...Apple na to mel snad ctyri roky aby to vyresil a furt na to serou...Nikde sem se ale nedocetl jestli to je tak schvalne a nebo sou jen lini.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KASUMI:
    7, ale tak tam by měl být technologický skok. Ale pravda, že na to jsem se nezaměřil.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KOC256:co mas ted za telefon?
    ja si vedle toho dala svoje 6s a prislo mi, ze teda nebe a dudy
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KASUMI:
    Tak zrovna displaye jsem si vylozene nevsiml ze by byl o tolik lepsi. V lete se budu bat te nizke svitivosti co se deklaruje a i v recenzich ozyva...
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Taky jsem se byla dnes podivat a teda ten displej je super - ostrost, barvy..

Rikala jsem si, ze si rovnou vezmu 8, pokud me X neobromi, ale nedonutila jsem se ji rovnou koupit .. sakra :)))
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Tak jsem se byl v Karoline juknout na ten iPX. Treba by me zajimalo jak se priblizuje... pri jednorucnim ovladani dost dobra funkce...

A dale je silwny ten fotak. Ty hrany jsou ostre jak svina... to snad ani bez olacky nejde pouzivat. Jinak to podre vsechno s cim prijde do styku...

A teda nefandim tomu lesklemu kovu v okoli... ale to uz je preference designu.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    BINARY_PARANOIC: Jasně, že je to idiocie, já bez něj určitě vydržím. Ale jestli ti přijde normální si objednat a zaplatit zboží za 35, poskytnout tak prodejci bezúročnou půjčku, objednat co nejdřív, aby zboží dorazilo co nejdřív. A pak slyšet "máme, ale nepošleme, když nezaplatíš 50", pak máš asi trochu zkreslené vnímání solidnosti jednání v maloobchodě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam