• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    KOC256: Co mas za auto? Bmw?
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    lol
    Apple AI has been cataloguing women's 'brassiere' photos - ABC News (Australian Broadcasting Corporation)
    http://www.abc.net.au/news/2017-11-02/apple-iphotos-sorting-womens-bra-photos/9113108
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    LBW: hele do 4ky na vyzkoušení rozhodně nechod. Je to už takový retro ze z toho budeš nastvanej. Za mě minimálně iPhone 5s, případně 6 nebo SE.
    SHARK
    SHARK --- ---
    Tak jsem to doma dal na jednu hromadu :)))
    2x2g, 3x3g, 2x3gs, 1x4, 1x4s, 3x5, 3x5c, 3x5s, 1x6, 1x6s, 1xSE

ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: narazil jsem na to omylem tudim na letesvetemapplem
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KOC256: klikni do pole psani,pak klikni na tu A (appstore) ikonku vlevo,pak dej zpet od psani,pak ni na zase klikni... tak a zpatky nejak a uz se to schovali :) to samy to zapnout zpet
    SHARK
    SHARK --- ---
    KASUMI: kdyz budes premyslet o prodeji te ruple 6S tak mi pisni nejakej nastrel ceny tak nejak se v tom doma hrabu
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    TIGU: Pravda, kazdopadne ale az v 6s je druha generace :)
    TIGU
    TIGU --- ---
    TRIPLT: To není moc dobrý příklad, když vezmu v potaz, že 5S již TouchId mělo, takže 6 už byla druhá iterace ;) Nicméně ano, u menších změn je nižší šance na velkou chybu.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KASUMI: ja jich prodal vsech devet pres vikend a ted je cenovka kolem 60k za kus preprodejich..masakr..mel sem jich vzit alespon 20 a zdrazit :))..sem moc hodnej no..ale po 72 hodinach s Xkem uz bych asi downgradovat nechtel...odemykani ksichtem funguje skvele a rychle...touchid/home mi nechybi.-..Jediny co me sere je, ze clovek nevidi hned procenta u baterky, ale musi sjet prstem zezhora dolu.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KOUDY: dnes mi rekl v istyle, ze prej v lednu snad budou :D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    KASUMI: Jen navazu v kratkosti na upgrady... taky mi dava smysl pockat az na ty “s” verze. Napr touch id v iP6 se casto nechytalo a ip6s naprosto bez problemu. Verim ze iP X”s” bude s face id o krok dal a pripadne problemy se teprve projevi/vyresi :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOC256: 7+

Jinak když už sem píšu, co teda nechápu (a někdo si tu na to stěžoval -- nekonzistence uživatelskýho rozhraní) je tohle:

Taková blbost, ale otravná. #firstworldproblems
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CROSS:
    aha tak pokud kliknu na to A ze spejli hned vedle messageboxu, tak to zmizi, ale za me bych se vubec bez toho obesel... ale pravda ze takto to uz tolik neobtezuje
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CROSS:
    no tak asi budu patrat kde se toho zbavim...

jinak to moje je iOS 11 na iP7... nemas neco jako 5C/S/... ?
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOC256: tak to asi dělám něco špatně, ale nepamatuju se, že bych to někde vypínal
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    tak mi to přiblížení vrtalo hlavou...

» Jak stahovat ikony na displeji iPhonu X?
    https://www.ilumio.cz/blog/apple/iphone/jak-stahovat-ikony-na-displeji-iphonu-x/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CROSS: No me prijde, ze toho mista ty blbinky zabiraji dost.

KOUDY
    KOUDY --- ---
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOC256: mně nepřijde, že by mi to systém nějak cpal; že tam můžu dát nějaký ty stickery jsem si povšimnul asi tři měsíce po tom, co to zavedli... takže nějakej další switch do nastavení, nevim, no, přijde mi to zbytečný.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam