• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CROSS:
    no tak asi budu patrat kde se toho zbavim...

jinak to moje je iOS 11 na iP7... nemas neco jako 5C/S/... ?
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOC256: tak to asi dělám něco špatně, ale nepamatuju se, že bych to někde vypínal
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    tak mi to přiblížení vrtalo hlavou...

» Jak stahovat ikony na displeji iPhonu X?
    https://www.ilumio.cz/blog/apple/iphone/jak-stahovat-ikony-na-displeji-iphonu-x/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CROSS: No me prijde, ze toho mista ty blbinky zabiraji dost.

KOUDY
    KOUDY --- ---
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOC256: mně nepřijde, že by mi to systém nějak cpal; že tam můžu dát nějaký ty stickery jsem si povšimnul asi tři měsíce po tom, co to zavedli... takže nějakej další switch do nastavení, nevim, no, přijde mi to zbytečný.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Me nekde od iOS 9 chybi moznost (vypinadlo) pouzivat zpravy bez tech vsech podivnosti...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ja ani nevim kde se to animoji zapina nebo vypina..K cemu je to dobry? :)
    TIGU
    TIGU --- ---
    KASUMI: STRV na tom má založenou virální reklamu na Linkedin. A znám spoustu lidí, co si chtěj koupit X právě jen kvůli animoji ;)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: takže dnes mi byla vyřešena reklamace. cca 14 dní. přehřívání pokračovalo i přes výměnu baterie, displeje... nepodařilo se jim diagnostikovat chybu, takže výměna celý jednotky prý.
    za mě spokojenost s jejich přístupem. už jsem čekal takový to "chyba se neprojevila, smůla",

quikset.cz
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ok, problem solved
    osmicka (256) zakoupena, za krasnych 21k bez dph (25,5 s dph)

v istyle maji pojisteni proti poskozeni
    jeste pred prodejem X a 8 ho meli za 3100 na dva roky
    ted zdrazili na 3300 na dva roky pro vsechna zarizeni krome X
    a pojisteni X stoji 5100 na dva roky (na rok cca 3600 ci tak nejak.. proste pres 3k)
    dalsi duvod, proc je 8 smysluplnejsi..

za celou tu dobu, co jsem tam byla, si s X hral nejakej mladej kluk a celou dobu tam delal jenom opicky na animoji.. jsem si rikala, ze kvuli tomu si ten tel fakt kupovat nebudu :D
    TIGU
    TIGU --- ---
    BAAL: Tak třeba 5C už nedostal iOS 11. Jinak řečeno - už nebude dostávat bezpečnostní updaty. Máš na něm mobilní bankovnictví? ;) 5C také nemá 64bitový procesor. Spousta aplikací na něm neběží - třeba Googlí scanner na fotky. A bude hůř - teď s vydáním iOS 11 bude spousta iOS 11 only aplikací. Ale pokud máš svou sadu aplikací, kterou používáš a nic ti nechybí, dobře pro tebe.
    BAAL
    BAAL --- ---
    KASUMI:
    KOC256: feer enough, když ty rozdily nevidím, tak vlastně dobře pro mě ušetřím peníze
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BAAL:
    jak pise KASUMI...

Ja s tim telefonem ziju. A kdyz neco pouzivam dost intenzivne, tak nechci trpet. je to jako byt obchodak co najezdi 50 000 rocne a jezdit ve skodovce... proste to nedava smysl...
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    jo, jeste jedna vec.. trochu odolnost proti vode :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    BAAL: pro tebe mozna zasadni ne, ale ja treba nedam telefon z ruky, furt na nem neco delam, hraju si, pracuju, koukam na fotky apod.:
    - rychlejsi reakce/odezvy
    - lepsi displej, vyssi jas obrazovky
    - lepsi fotky (pocitove, podle parametru o tolik asi ne)
    - o neco lepsi vydrz

nevyhody:
    - chybejici jack na sluchatka! :D

7 vs 8 je nesmysl menit
    to je jako 6 vs 6s imho..

a navic mi prasklo to sklo :) tze nez hodit 4k do opravy (na vlastnorucni opravu si netroufam), tak ho za o neco vic prodam a koupim si novej
    jinak se 6s problem nemam vicemene zadnej.. ale jeste jsem neupgradovala na ios11.. tak nevim, co to udela a asi to ani nechci zkouset
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    taky se vam ted zda vydrz baterky lepsi? u me (6s) to vypada, ze se to zas zlepsilo...
    BAAL
    BAAL --- ---
    KASUMI: v čem jsou podle tebe ty zásadní skoky?

Sorry nejsem iphone fanoušek, jen jsem ten post zahlédl v posledních. Ale kupříkladu já mám letitý 5C a pořád jsem s ním OK, kromě velikosti paměti ale jinak s ním konfortně žiju. Ted jsem dostal v práci jako služební 6s a krom toho že je větší a nevejde se mi do kapes v něm proti svému soukrému 5C nevidím žádnou přidanou hodnotu.

Je to pořád stejný systém, stejné aplikace subjektivně podobná rychlost stejná výdrž baterky.

Ale možná jsem přilis velký ignorant a neocením detail.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KOC256: menim kazde dva roky, vzdycky za upgradovanou verzi pred tim predstaveneho modelu.. tze jsem mela 3g a potom 4s, 5s a 6s.. proto mi dava smysl vzit ted 8.. (takove 7s to je rekneme).. a X a jeho nastupce si nechat na priste.. vlastne bych si potrebovala koupit tel. pristi rok, az udelaji upgrade X (jestli udelaji).. narusili mi ted casovou linii :)

myslim si, ze z 6s je skok na 8 velkej.. ze sedmicky to chce jedine na X asi.. pokud chces upgrade..
    E2E4
    E2E4 --- ---
    LBW: Ja koupil na aukru primo od zname firmy hobbymarketu OBI, z jejich centraly.. trik je hledat prvni NEzvyhodneny listing na aukru..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam