• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    TIGU: To je velmi zajimava akvizice.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    PAN_ILFORD: 12W nabijecka Apple se dá koupit kolem 500kc + origo kabel kolem 300kc. Imho investice která se vyplatí, telefon budeš mít nabitej rychleji a oproti číňanům se nemusíš bát ze ti vyhoří byt.
    TIGU
    TIGU --- ---
    KOUDY MIKEHO: Optika je fyzika, ale existuje několik způsobů, jak se toho bumpu zbavit. Ať už jiné uložení snímače/optiky, nebo použití menšího snímače, případně pouze tenčího. Menčí snímač (úhlopříčkou) by však snížil obrazovou kvalitu a do toho dnes nikdo nepůjde, ale tenčí udělat lze a třeba se dočkáme brzo ... https://9to5mac.com/2017/11/09/apple-invisage-acquisition/
    TIGU
    TIGU --- ---
    PAN_ILFORD: Když už, tak si kup alespoň Belkin, nebo jinou značkovou, která není Apple, je levnější, ale neodpálí ti telefon a nezapálí dům.
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    SH_PANDA: dík
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FELCARKILLER:
    CHEWBACCA:
    Zapadlo mi to "se" bral jsem to jako "se 64gb" :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CHEWBACCA:
    Tak se neptej kdyz nechces odpovedi. Pak muzes brecet ze ti nikdo neporadi kdyz se pak chovas jak <|>
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KOC256: ty ses ve skole hodne hlasil vid ?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CHEWBACCA: Takto jsem koupil prvni mobil. Asi z ruky do ruky a vyzkouset si.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Jeste druhy dotaz. Premyslim o koupi osmicky a mozna ze bych vzal z druhy ruky. Na netu jsou rozumne tvarici se inzeraty na uplne novy zabaleny o tri tisice levnejsi nez v eshopu.

Otazka zni: jestli je neco na co bych si mel dat pozor. Diky za tipy. Nemam zatim zkusenost
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    PAN_ILFORD: _NEKUPUJ_NEZNACKOVY_NABIJECKY_!!!
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    nějaký výrazný varování před nákupem neznačkový nabíječky?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KOC256: felcarkiller pravdu di :-)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    KOC256: Sedivej iphone SE 64gb
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CHEWBACCA: Typ?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BOXY: ok tak si mi potvrdil muj odhad. Diky
    BOXY
    BOXY --- ---
    CHEWBACCA: Počítal bych tak kolem 8tis.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Za kolik se da realne prodat iphone se 64gb space grey pul roku stary 100% stav ? Diky za odhady
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    CROSS: Souhlas s tim, ze to nejspis nemuze byt 100% nahrada
    CROSS
    CROSS --- ---
    KASUMI: no, upřímně řečeno, Gurman nemá v poslední době (v podstatě od doby, co nastoupil do Bloombergu) úplně nejlepší track record, jinak řečeno, jeho zprávy jsou dost slabý, občas mimo a někdy dost divoký spekulace. Tim bych začal a bral to poněkud s rezervou.

Že je to náhrada iPhone je IMHO totální kravina, buď si to Schon opravdu myslí (což bych teda od někoho, kdo se živí technologickou novinařinou nečekal), nebo si tak vyložil to Gurmanovo "succeed". Pokud něco takovýho Apple pošle na trh (že na tom dělaj, o tom asi nelze pochybovat, dělaj na mnoha věcech), bude to produkt jako hodinky, to znamená doplněk k telefonu, i když -- stejně jako současná a tím více příští -- generace hodinek na telefonu prakticky nezávislý.

Nezdá se mi, že by si sám Gurman myslel, že to má bejt náhrada telefonu, spíš ve smyslu next big thing, to znamená další produkt, kterej by si možná aspoň zasloužil vlastní řádek ve firemních reportech (to třeba ani hodinky nemaj).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam