• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KOC256: felcarkiller pravdu di :-)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    KOC256: Sedivej iphone SE 64gb
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CHEWBACCA: Typ?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BOXY: ok tak si mi potvrdil muj odhad. Diky
    BOXY
    BOXY --- ---
    CHEWBACCA: Počítal bych tak kolem 8tis.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Za kolik se da realne prodat iphone se 64gb space grey pul roku stary 100% stav ? Diky za odhady
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    CROSS: Souhlas s tim, ze to nejspis nemuze byt 100% nahrada
    CROSS
    CROSS --- ---
    KASUMI: no, upřímně řečeno, Gurman nemá v poslední době (v podstatě od doby, co nastoupil do Bloombergu) úplně nejlepší track record, jinak řečeno, jeho zprávy jsou dost slabý, občas mimo a někdy dost divoký spekulace. Tim bych začal a bral to poněkud s rezervou.

Že je to náhrada iPhone je IMHO totální kravina, buď si to Schon opravdu myslí (což bych teda od někoho, kdo se živí technologickou novinařinou nečekal), nebo si tak vyložil to Gurmanovo "succeed". Pokud něco takovýho Apple pošle na trh (že na tom dělaj, o tom asi nelze pochybovat, dělaj na mnoha věcech), bude to produkt jako hodinky, to znamená doplněk k telefonu, i když -- stejně jako současná a tím více příští -- generace hodinek na telefonu prakticky nezávislý.

Nezdá se mi, že by si sám Gurman myslel, že to má bejt náhrada telefonu, spíš ve smyslu next big thing, to znamená další produkt, kterej by si možná aspoň zasloužil vlastní řádek ve firemních reportech (to třeba ani hodinky nemaj).
    VEXCZ
    VEXCZ --- ---
    CROSS: u iPhonu 5S mi to dělal iTunes myslím měl jsem u ní vypnuté mobilní data a po aktualizaci to začala dělat tak jsem ty mobilní data zase zapl pro tu aplikaci přihlásil se a už to přestalo
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Apple nahradí iPhone brýlemi s rozšířenou realitou v roce 2020, iPad s Face ID přijde dříve | Hospodářské noviny (IHNED.cz)
    http://archiv.ihned.cz/...hone-brylemi-s-rozsirenou-realitou-v-roce-2020-ipad-s-face-id-prijde-drive

Agentura Bloomberg získala informace o urychleném vývoji nové generace mobilní techniky Apple.
    Firma údajně chystá náhradu iPhonu: brýle s rozšířenou realitou. Připravené mají být do dvou let.
    Už v roce 2018 má Apple představit nový iPad s menšími rámečky a zabudovaným Face ID.

KAFES
    KAFES --- ---
    CROSS: na Apple tv ted, ano cca den dva:)
    CROSS
    CROSS --- ---
    Poslední den nebo dva mi sem tam vyskakuje dialog požadující přihlášení mým Apple ID. Ještě jsem nepřišel na to, která aplikace nebo služba to chce, všechno funguje, updaty se stahujou, záloha do iCloudu běží. Z toho dialogu a z notifikace to absolutně neni jasný ("Sign-in required" my ass...) Nepozorujete někdo něco podobnýho?

Po tom, co dělal vlny ten Krauseho článek jsem o něco víc podezřívavej.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BINARY_PARANOIC: Ja si ho objednal hned v 9 rano v den predprodeje z apple.cz a mel sem doruceni za 4-5 tydnu stejne jako vetsina lidi..Takze ses hodne velkej lucker..Dneska sem si byl na Xko nechat dat dopredu tvrzene sklo v iwantu v letnanech..prislo tam asi pet lidi ptat se na dostupnost Xka a vsem rekli ze do konce roku uspokojej tak tak predobjednavky a ve volnym prodeji budou skladovky nejdriv v lednu...U alzy sem mel u predobjednavky dodani uz 3.11 coz bylo spravne..a pak mi rekli ze abych ten telefon dostal tak mam zaplatit o 15 tisic navic..nebo cekat do prosince.

COWBOY
    COWBOY --- ---
    TIGU: Ok, na to se chystám.
    TIGU
    TIGU --- ---
    COWBOY: To je jedno - nakupovat můžeš bez SIM - ta je jen k aktivaci a i na to stačí mrtvá. Mám zablokovanou od přechodu k jinému operátorovi a používal jsem ji bez problému k aktivaci iPhonu (neměl jsem jinou potřebné velikosti). Jinak vytopení nebude mít vliv na tuto akci. Prostě bych zkusil s tím Apple ID něco stáhnout v iTunes na Macu/PC.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    BINARY_PARANOIC: Tak jen pro informaci, iPhone mi byl právě odeslán. Takže při zcela běžném objednání od Applu je zboží edpedováno 5 dní po oficiálním zahájení prodeje. Toliko k oné idiocii :)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    AILAS: No je fakt, že simka vevnitř je mrtvá.
    AILAS
    AILAS --- ---
    COWBOY: Není to 2 faktorovym ověřením?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    FREELA: Jo, je tam 7.1.2
    FREELA
    FREELA --- ---
    Navic na iphone 4 jde dat maximalne sedmicka myslim
    NELDE
    NELDE --- ---
    NELDE: Jako při založení id. Možná appstore na iOS 8 už nemá veškerou funkcionalitu.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    NELDE: Jako v appstore?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam