• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ten chybejici jack na 8 je fakt opruz
    uz 2x jsem vybehla s telefonem a se sluchatkama a bylo mi to k prdu, pac pouzivam sennheisery.. a mam jich nekolik, tze dat si tu redukci na jeden neresi muj problem
    grrr
    NIXX
    NIXX --- ---
    ONDRA_99: Podle čeho hádáš? Koppla dá 3,4A celkem, max 2,4A na port - rychlost nabíjení nebude problém. http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/00291891/
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    PAN_ILFORD: Na to mas krasny clanek primo "u zdroje": https://www.apple.com/batteries/maximizing-performance/
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    děkuju za odpovědi

tim neznačková jsem myslel ne-apple
    našel jsem v šupleti nabíječku Sony. k tomu lighting třeba od Avacomu a mohlo by to bejt cajk, ne?

taky bych rád věděl, který faktory nejvíc ohrožujou kapacitu baterky. snažim se dobíjet až když to klesne pod dvacet a do plna a za rok snížení kapacity cca o 2 procenta, což myslim docela jde. jakej na to má vliv právě nabíječka?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    CROSS: No pak je otazka rychlosti nabijeni. Hadam, ze to nebude nic moc.
    CROSS
    CROSS --- ---
    ONDRA_99: no jasně, ale ber to jako odpověď ve stylu proč řešit nějaký obskurní nabíječky, když mi to Ikea prodá za 250. (To je samo bez kabelu.)

Jinak máte někdo zkušenosti s těma nabíjecíma podložkama z Ikea? Buď s iPhonem, co to podporuje, nebo i klidně s nějakým jiným HW.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    CROSS: Tak IKEA neni "neznackova".
    CROSS
    CROSS --- ---
    PAN_ILFORD: používám na Apple i ne-apple techniku už roky USB nabíječku Koppla (ha ha) z Ikea a zatim mi neshořel ani dům, ani žádný zařízení v něm.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    TIGU: To je velmi zajimava akvizice.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    PAN_ILFORD: 12W nabijecka Apple se dá koupit kolem 500kc + origo kabel kolem 300kc. Imho investice která se vyplatí, telefon budeš mít nabitej rychleji a oproti číňanům se nemusíš bát ze ti vyhoří byt.
    TIGU
    TIGU --- ---
    KOUDY MIKEHO: Optika je fyzika, ale existuje několik způsobů, jak se toho bumpu zbavit. Ať už jiné uložení snímače/optiky, nebo použití menšího snímače, případně pouze tenčího. Menčí snímač (úhlopříčkou) by však snížil obrazovou kvalitu a do toho dnes nikdo nepůjde, ale tenčí udělat lze a třeba se dočkáme brzo ... https://9to5mac.com/2017/11/09/apple-invisage-acquisition/
    TIGU
    TIGU --- ---
    PAN_ILFORD: Když už, tak si kup alespoň Belkin, nebo jinou značkovou, která není Apple, je levnější, ale neodpálí ti telefon a nezapálí dům.
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    SH_PANDA: dík
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FELCARKILLER:
    CHEWBACCA:
    Zapadlo mi to "se" bral jsem to jako "se 64gb" :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CHEWBACCA:
    Tak se neptej kdyz nechces odpovedi. Pak muzes brecet ze ti nikdo neporadi kdyz se pak chovas jak <|>
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KOC256: ty ses ve skole hodne hlasil vid ?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CHEWBACCA: Takto jsem koupil prvni mobil. Asi z ruky do ruky a vyzkouset si.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Jeste druhy dotaz. Premyslim o koupi osmicky a mozna ze bych vzal z druhy ruky. Na netu jsou rozumne tvarici se inzeraty na uplne novy zabaleny o tri tisice levnejsi nez v eshopu.

Otazka zni: jestli je neco na co bych si mel dat pozor. Diky za tipy. Nemam zatim zkusenost
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    PAN_ILFORD: _NEKUPUJ_NEZNACKOVY_NABIJECKY_!!!
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    nějaký výrazný varování před nákupem neznačkový nabíječky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam