• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    SHARK
    SHARK --- ---
    KOC256: V tom rodinnem sdileni ma kazdy ucastnik svoje apple id, takze si v icloudu udela svuj chlivecek a zabere si mista kolik potrebuje a vidi pouze na svoje veci

Druhej Dusan je moje pracovni apple id a karavan je 5ka jako pro pripad ze mi nekdo ukradne karavan a pro pripadne trasovani cest s privesem

KOC256
    KOC256 --- ---
    SHARK: Z jineho ranku. Pokud mam rodine sdileni, tak vsichni zalohuji do stejneho icloudu? To se asi musi nejak nastavit ne?
    SHARK
    SHARK --- ---
    PHAILO: Fotky pri zaloze do itunes zustanou, teda zustali, jiz je obnoveno a doinstalovava app. Jsem to prave zkusil narvat do jineho ip a zkontroloval zda tam jsou
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    SHARK: Mám dojem, že pokud máš zapnutou iCloud Library, fotky v lokální záloze (z pochopitelných důvodů) nejsou.
    SHARK
    SHARK --- ---
    PHAILO: Ne, obnovuju prez itunes a meka s sifrovanou zalohou
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    SHARK: Obnovou o ty fotky přijdeš, ne?
    SHARK
    SHARK --- ---
    PHAILO: Hard reset nic, ted to cele obnovuju
    SHARK
    SHARK --- ---
    PHAILO: V tel cca 1gb na cloudu 175gb
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    SHARK: Kolik je tam lokálně toho volného místa? Předpokládám, že hard-reset atd. jsi zkoušel.
    SHARK
    SHARK --- ---
    PHAILO: To ze je tam nahrava asi 14 dnu a neni tam nahrana ani jedna fotka
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    SHARK: Místo se ti uvolní, až budou fotky na iCloud nahrány. Telefon ti píše, že je tam nahrává a současně upozorňuje, že lokálně je málo místa na disku. Co je na tom nepochopitelného?
    SHARK
    SHARK --- ---
    PHAILO: No prave proto jsem prikoupil icloud, abych uvolnil cca 7gb fotek v telefonu a poslsl to do icloudu. Jak to mam teda udelat. Nicmene v tel je cca 1gb volneho mista a stejne to nejede
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    SHARK: Vždyť je to logické - hlásí ti, že na lokálním disku není dostatek místa. Ne na iCloudu.
    SHARK
    SHARK --- ---
    SHARK
    SHARK --- ---
    Potrebuju help, jinak me jebne, mam icloud 200gb v rodinnem sdileni, lec jeden 16gb telefon nechce zazalohovat knihovnu fotografii do iclodu, a hlasi ze neni misto na disku. Pritom tam je 175gb. Nekdo nejake napady? Odhlaseni icloudu, restart, atd vse vyzkouseno

ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    ONDRA_99: ne to samozrejme ne...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ONDRASEEEK: S tim to ale nedas do krabicky ne?
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    ONDRA_PATA: vyreseno alespon pro me timto:

Spigen TEKA RA200 Airpods Earhooks White | Alza.cz
    https://m.alza.cz/spigen-teka-ra200-airpods-earhooks-white-d5022587.htm?o=2

tedy na normalni noseni to nepouzivam,ale na beh a tak uplne v pohode....
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    u me je problem u apple sluchatek jakykoli generace v tom,ze mi proste nedrzi v uchu
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    KASUMI: Pardon :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    BOD1E: Vybehnu ve smyslu jdu z domu :)
    Ne na sport jako behani, to bych si vsimla hned, pac si davam sluchatka do usi jeste doma:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam