• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    CROSS
    CROSS --- ---
    VFISA: baterka je v cajku, ale narozdíl od nejmenovaného recenzenta si nemyslim, že vydrží stejně jako 7 plus, co jsem měl před tím. Každopádně při mém používání je to jedno, akorát končim den místo se 70 % s 50 %. (Krom toho jsem ve výprodeji Ikea koupil Qi nabíječku, co mi leží v práci na stole, takže tim je to tak nějak vyřešený.

Velikost – jak jsem napsal, přešel jsem z Pluska, takže najednou mi to přijde do ruky malý, jinak velikostně je to takřka stejný jako standardní telefon (srovnávám se ženy šestkou).

Gesta – zvykal jsem si asi hodinu, jinak s tim nemám problém. Jediný gesto, který se mi občas nedaří, je nějaký to Day View nebo jak se to jmenuje, tj. z obrazovky notifikací potáhnout zleva doprava. Tam mi to jezdí nahoru dolů, místo horizontálně. Přijde mi to celkově intuitivní, nic jsem se nemusel „učit“, při vší inkonzistenci v iOS mezi telefonem a iPadem vyvolávání multitaskingu tahem zespoda je de facto zlepšení.

Face ID funguje tak, jak jsem zhruba čekal, ještě jsem nenarazil na situaci, kde by s tim byly systematicky nějaký problémy. Funguje i v autě z umístění na dashboardu, třeba i přes sluneční brýle s dioptrickou vložkou. Jediný mínus oproti otisku – Face ID funguje pouze vertikálně. Ale to mě osobně netankuje, neb i v autě telefon vozim vertikálně.

Jak už tu zaznělo, Xko je docela těžký.

No a specielně bych vypíchnul, že asi poprvé, co pamatuju, nebyl přechod na novej telefon problém, myslim přenesení dat, spárování s hodinkama a podobně, šlo to jako po másle, tentokrát to snad už vychytali.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ONDRA_PATA: Tohle je nejakej fan art..nicméně by to byl fakt nejhezčí iphone
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ONDRA_PATA: co jsem naposledy cetl, tak vzhled SE 2 se menit nema. bude vylepseny pouze HW (stejne jako tomu bylo u 7 a 8).. ale to jsou vsechno jen spekulace
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: *nejhezci iphone
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    kdyz uz jsme u toho,tak dle obrazku na netu bude SE 2 nejhezci apple,co jsem kdy videl.asi milionkrat hezci vyrez,respektive bez horniho vyrezu...
    druha vec je,ze je to takovej jednorozec,takze tak vypadat nejspis nebude.
    muze nekdo potvrdit/vyvratit famy?

konkretne tento clanek: https://www.letemsvetemapplem.eu/...05,189106,189107,189108,189109,189110,189111,189112/#scrollto945
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Baterka celkem ok..velikoat taky..dosahnu vsude, ale u je to na hrane. Jestli apple prejde jeste na vetsi iphony tak na nej uz seru..gesta mi prijdou v pohode..jediny co me sere je, ze nevidim defaultne procenta baterky,ale musim sjet prstem zezhora dolu.
    VFISA
    VFISA --- ---
    Pojďme se na diskusi o dostupnosti, dodavkach a zpoždění vykaslat, co? Hrozná nuda.

Spis poreferujte co baterka, co problém s velikosti (nedosáhnou na protější roh v jedné ruce) a co ty debilni gesta.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FELCARKILLER: sorry 27 rijna..
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    KASUMI: No ja jenom ze jsem 26.11. mel nekde bejt :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    FELCARKILLER: X miliardkrat?:)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    Ono uz bylo 27. listopadu?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BINARY_PARANOIC: No driv apple.cz prohlasoval ze kdyz si to objednas 27 rijna tak dostanes iphone 3 listopadu..najednou z toho bylo 20 listopadu a u nekoho az 6 prosince..Treba muj kolega ktery si objednaval iphone z apple.cz 27 listopadu jako ja..ale objednavku nezrusil..telefon porad nema a ceka na ten zacatek prosince..
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    KOUDY: viz můj příspěvek, reálné dodání bylo o 14 dní dříve, než avizovaný termín. Tak nevím, kde je ta „klasicka ceska zmrdarna“.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    no takze zacatek prosince...coz tak nejak sedi..
    PAYA
    PAYA --- ---
    btw: nevim proc ta histerie, ale na apple.cz aktualne dodani 1-2 tydny...
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOUDY: No to co popisuješ, tomu řikám česká cesta. (Ze strany prodejců.)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    KASUMI: Mít aktuálně víc času, tak snad do toho jdu. Horší je, že podobně jednají ve spojení s iPhone X snad všichni, takže za chvilku nebude od koho kupovat..
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    PHAILO: Tvl to je uz snad na COI:)))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CROSS: Jaka ceska cesta?...Ja si objednal telefon u alzy a pak sem si ho objednal u apple.cz hned toho 27 nebo kdy spustili ty predobjednavky..spusteny byly v 9 rano a ja si telefon objednal asi v 9:08..na apple.cz sem mel i pet minut po spusteni predobjednavek napsano ze doruceni telefonu bude za pet tydnu - viz [ KOUDY @ iPhone - Apple reinvented the phone .... ] a alza mi tyden potom napsala ze jestli telefon chci tak za nej mam zaplatit o 18 tisic vic (ktery ale podle alzy pujdou urcite na dobrou vec)..nebo mam cekat do prosince...Takze jak od alzy tak od apple.cz to byla klasicka ceska zmrdarna, ktera me donutila vzit pres my kontakty telefony jinde a udelat radost tem, ktery apple.cz nebo alza pojebali taky..akorat me stve ze sem tech telefonu nevzal vic..pristi rok jestli apple.cz nebo alza udelaj stejnou pojebavku..tak uz budu chytrejsi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam