• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    NIXX
    NIXX --- ---
    COWBOY: SIMka má být v iPhonu, bez ní se neaktivuje. Potom při dotazu, jestli chceš iPhone obnovit ze zálohy, nastavit jako nový telefon atd., je tam možnost Přenést ze zařízení Android - nebo něco takovýho...
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    COWBOY: Aha, uz to trochu dává smysl. Jenom kde ma byt simka.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    HERKULES: Trochu tapu v tom návodu. Stáhnout aplikaci do androida asi zvládnu, ale pak netuším, jak dojde k tomu, že se to přenáší na iPhone, když ten má byt čistý. Ve kterém přístroji ma byt simka?
    CROME
    CROME --- ---
    SAKALICEK: v prvni verzi to stalo za hovno, zralo baterku, pomaly, ale s updatama se to usadilo a funguje standartne
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    ONDRA_99: Já to dělal u matky a funguje to skvěle. Vše se přenese a vše funguje
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    ONDRA_99: Dam vědět. Je to pro kamosku.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    COWBOY: Dej pak vedet jak to fungovalo, by me zajimalo. Ale nastesti jsem od zacatku na iPhone, tak sem tyhle veci nemusel resit.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ONDRA_99: A take je to nejuzitecnejsi aplikace, co pro Android existuje.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    ONDRA_99: Díky. To vypadá, že by mělo fungovat. Diky
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    COWBOY: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apple.movetoios

Je to aplikace pro Android vyvynuta primo Applem. ;)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Mate nekdo nějaký zaručený způsob, jak přenést data z androida do iPhone?
    Předem díky.
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    CROSS: tak oficiálně podporovaný iPad Air 1 je na iOS 11.1.2 rozhodně pocitově pomalejší než byl na desítce. Ty tam jsou krásně plynulé animace v UI. Velmi často se to na chvilku sekne. Malou, ale pozorovatelnou.
    Na iPhone 8+ mi zase tuhle nefungovalo přihlášení k Wi-Fi. Po restartu telefonu v pohodě. Včera jsem na chvíli zapnul tethering na telefonu, a když jsem ho na iPhone vypnul, tak druhé zařízení vesele zůstalo připojené dál.

Je tam pořad chyb jako máku... Měli by si dat v Apple čistě bug fixing release iOS, a pak ještě 2x
    AILAS
    AILAS --- ---
    CABI: ať zkusí restore.
    EFESH
    EFESH --- ---
    CROSS: nebral bych to az tak reprezentativne, souhlasim, jen mi to prislo zajimavy
    CROSS
    CROSS --- ---
    EFESH: daily mail jsou takový novinky, nebo spíš blesk, s adekvátní kvalitou článků (jen jsem to zběžně prolít, a pár věcnejch chyb tam hnedle svítí, ale o to nejde).

Na tom celý je zarážející, že takovejhle "výzkum" dělá někdo, kdo si ke jménu píše, že je z Harwardu, ale možná jim křivdim, nečetl jsem tu origo zprávu, jen ten linkovanej podivnej výcuc.

Co se týká hledání "iPhone slow" v googlu, esi vono to nebude tenhle typ dotazů taky? Oh gee, won't the new iOS make my iPhone too slow?! Vzhledem k tomu, že Apple pouští veřejný bety měsíce před uvedením ostrý verze, nějak mě nepřekvapuje, že i takový dotazy ji předcházej.

Tim samo nechci říct, že každej novej iOS nezpomalí na starších modelech, náhodou mám doma 3G a 4S, který oba občas najdou použití jako telefon, a zejména co kdysi udělal iOS 4 s tim 3Gčkem je legendární. Na druhou stranu, co tvrdí DM, že poslední aktualizace před novou verzí cíleně zpomalej ty současný modely... ehm ehm.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    Ma tu někdo nainstalovano iOS11 na 5s a mohl by mi pls dat nějaký info o chodu zařízení? Osobně si myslím ze to nemá cenu a chtěl bych si tento názor upevnit.
    KULHY
    KULHY --- ---
    EFESH: imho ta křivka je úplně v normálu, standardní výkyvy při vydávání nové verze iOS, KEEP CALM AND TRY ANDROID

Nepamatuji si, že bych pozoroval zpomalení PŘED vydáním nové verze iOS a vy?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    EFESH: nejak jsem si vyhodnotila, ze to pro me za ty penize nema uplne uzitnou hodnotu.. navic jsem si rozbila svuj telefon (displej), tze jsem potrebovala novej a nechtelo se mi cekat.. X porad neni bezne dostupny .. dnes mi prisel email z istyle, ze rezervaci moji maji, ale telefon ne :D

ONDRA_99: no zacalo to padat znicehonic.. neprobehl u me zadny update niceho.. a ani po update ios i ig to porad nefunguje. .ale co uz.. asi to chce chvili pockat..

nicmene, nejaky vylozene systemovy zmeny na telefonu nesleduju
    jakoze by se neodemykal, zamrzal a tak..
    EFESH
    EFESH --- ---
    ONDRA_99: neprogramuju appky, ale tipl bych si, ze kdyz ten system ma bug, regulerni chod apky muze shodit i cely telefon, ale necham se klidne umlcit nekym kdo tomu skutecne rozumi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam