• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    CRACKY_: Microsoft no :D
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    CRACKY_: aha, ok, uz jsem nasel spravny vlakno na ms support foru ze je to known issue a pracuje se na update, info ze 24.11. takze pokud vam to facha tak doporucuju neaktualizovat skype, ja si zatim naisntaluju skype for business tam to pry bezi bezproblemu...
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    neobjevil se nahodou nekomu z vas problem s video i normalnim hovorem na skype?
    Mam iPhone X 256GB s aktualnim verzi iOS a nejdou mi jak prijmat tak ani vytvaret jakekoliv hovory. Chat funguje.
    Zkousel sem googlit ale nic moc, rada od MS supportu at reinstaluju skype je jaksi na hovno, samozrejme sem zkousel reinstal appky jako prvni vec, pote i restart celeho iPhone, pokud si vzpominam tak uz sem nekolik hovoru na tomhle zarizeni realizoval.

Ucet na iPadu i MacBooku normalne fungue a lze prijmat i vytvaret hovory, problem je pouze s iPhone X
    VFISA
    VFISA --- ---
    COWBOY: Spoji se spolu sami minuly týden jsem takhle pretahoval data tchýni. Jen je to dost pomalý pro velký objemy fotek. Jejich 13GB fotek jsem nakonec musel odskrtnout a zazalohovat jinak.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    HERKULES: Já myslel, že se spoji spolu Wi-Fi. Ne přes síť.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    COWBOY: Simku do iphonu a ono ti to nabidne prenest data. Iphone i android musi byt na stejne wifi
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    NIXX: Dik, teď uz to mám asi komplet. Jen dat ta dvě zařízení k sobě. Díky všem.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Ok. Tohle sem neřešil
    NIXX
    NIXX --- ---
    HAVANA: jedna věc je přidat si na iPhone Google účet (tím získáš kontakty, mail, kalendář, poznámky atd.) a druhá věc je přenést komplet data z Androidu (včetně historie volání, SMS, fotek uložených přímo v zařízení atd.)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Hele, já mám pocit že se tě to zeptá při vytváření apple id jestli chceš premigrovat data z androidu / Googlu...nevzpomínám si, že bych řešil nejakou migrační appku a všechny kontakty v telefonu mám
    NIXX
    NIXX --- ---
    COWBOY: SIMka má být v iPhonu, bez ní se neaktivuje. Potom při dotazu, jestli chceš iPhone obnovit ze zálohy, nastavit jako nový telefon atd., je tam možnost Přenést ze zařízení Android - nebo něco takovýho...
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    COWBOY: Aha, uz to trochu dává smysl. Jenom kde ma byt simka.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    HERKULES: Trochu tapu v tom návodu. Stáhnout aplikaci do androida asi zvládnu, ale pak netuším, jak dojde k tomu, že se to přenáší na iPhone, když ten má byt čistý. Ve kterém přístroji ma byt simka?
    CROME
    CROME --- ---
    SAKALICEK: v prvni verzi to stalo za hovno, zralo baterku, pomaly, ale s updatama se to usadilo a funguje standartne
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    ONDRA_99: Já to dělal u matky a funguje to skvěle. Vše se přenese a vše funguje
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    ONDRA_99: Dam vědět. Je to pro kamosku.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    COWBOY: Dej pak vedet jak to fungovalo, by me zajimalo. Ale nastesti jsem od zacatku na iPhone, tak sem tyhle veci nemusel resit.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ONDRA_99: A take je to nejuzitecnejsi aplikace, co pro Android existuje.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    ONDRA_99: Díky. To vypadá, že by mělo fungovat. Diky
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    COWBOY: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apple.movetoios

Je to aplikace pro Android vyvynuta primo Applem. ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam