• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Mimochodem: misto Skype vyzkousejte Discord. Je to uplne jiny level
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HAVANA:
    No jsou věci, o kterých prostě uvažují jinak než mi přijde logické. Ale to už je můj boj...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    KOC256: Apple už zkusil iTunes pro Windows a něco tak strašnyho těžko najdeš
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    mel jsem kdysi MINI, ale proste co se PC tyce, tak mi APPLE nevyhovoval.

Par lidi nyni i v praci pouziva MAC, ale tim ze jsme hodne MS orientovani, tak to casto vypada jako drbani pravou rukou za levym uchem... :(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    A jinak teda iOS na tabletu je teda mnohem vetsi bomba nez na mobilu. Tam bych hledal spise co udelali spatne, ale pro tablet je ta 11 mnohem vice UF, nez drive.
    A prijde mi i sviznejsi oproti 10...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    Tak vyreseno...
    Zapnul jsem si tam beta program a uz tam mam 11.2.

Ja tam mel i drive betu a pak mi to nejak psalo ze vyexpirovala tak mozna toto to kouslo.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Tak si porid Mac a mas po problemu :P
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    Aktualne je to pro me nejvice nasravaci vec...

Bo s temi co si nepisu na WA musim brat do ruky mobil a to ja nerad... :(
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Jen kvuli tomu treba ne, ale je to jeden dil skladacky. Imho je pro ne zbytecne aby to delali pro windows.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    Tak dneska vetsinu vesla prebira facebook...

ICQ je uz mrtve
    Skype se drzi spise ve firemni sfere.

Nevim zda by pro apple nebylo lepsi kdyby udelal klienta pro Windows. Asi jen kvuli SMS na pocitaci si nikdo apple (mini, book, ...) nekoupi. A ten vyvoj timto smerem jde, kdy klient na PC je velka vyhoda...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Tak jasne sve misto ma, ale imho postupne svou pozici ztraci (a od koupe Microsoftu mne prijde, ze se vyvoj "zpomalil"). Jasne no, ja mam MacOS, takze tohle neresim no.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    Tak ono to je na PC pohodlnejsi... A tim ze mam Windows, tak si ani neodeslu SMS/iMessages z PC...
    Tam jsou delat skupiny. Paralela je k tomu spise WhatsApp (messenger nepouzivam)...

Sve misto na trhu ma...
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    ONDRA_99: Tak hlásím, že vše proběhlo jak mělo. Nakonec jsem to dělal v autě za jízdy, takže to bylo trochu akčnějši. Myslím ten přechod z androida na iOS. :-)
    Po prvním pokusu to sice nahlásilo, že se pokus nezdařil, ale druhy pokus uz trval par vteřin a vše bylo Ok. Bavíme se stále o přenosu. :-)
    NIXX
    NIXX --- ---
    ONDRA_99: Pro spoustu lidí v mým okolí je Skype základní prostředek pro videohovory
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    NIXX: Tak jedine kde jsem musel skype pouzit je prace (skupinove hovory, hovory do zahranici). Jinak to zadne vyuziti nema (pro me), volani mam v ramci CR neomezene, SMS taky.
    NIXX
    NIXX --- ---
    ONDRA_99: Akorát Slack nikdo nezná, Skype mají skoro všichni...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Protoze je to aplikace, co zere (na muj vkus) velke mnozstvi prostredku s ne uplne skvelou kvalitou. Realne jedina "vyhoda" toho je, ze je to zdarma (i na skupinove hovory). Treba Slack ma kvalitu zvuku mnohem lepsi (testovano chvili po sobe na stejne siti), akorat skupinove hovory ma jen v placene verzi.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99: Proc?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ONDRA_99: Mimochodem skype je vec, co mne na iOS nesmi. I na Mac jsem ji daval s velkym sebezaprenim.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    CRACKY_: Microsoft no :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam